- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
C ) Az öz görüşmeli ( merhaba- merhaba )
Şıklar soru gibi olmuş yalnız
Ama sıfatı da önemlicanım valla şıkkı bile gözüm görmedi yazarken ,inanki yapılan 1 değil 2 değil kaç kez yaşadım ben aynı şeyleri ama yüz yüze geliyoruz sürekli diye sesim çıkmadı ama yeter yani
Biraz daha bilgi verseydiniz daha anlaşılır olurdu.
Ben sana soyle.iyilik ettimde sen benim.bir isimi ypmadin tarzi konusmyin ima etmeyin sakin yaptiginiz iyiligi, kapatin konuyu Allah teala bilsin o kafidir.
Esiniz ,cocuk esimin dikkatini dagitir ona guvenmeyin servise verin dedi onun icin servise verdik demediniz mi?
"İyilik ettiğin kimsenin şerrinden sakın"
Bir de "iyilik yapmada ölçülü olun" var. Benim de ağzım çok yandı hem de en güzel yerlerinden o yüzden o kadaaar mesafeliyim ki arada bazılarıyla benzer durum oluyor ama karşı taraf kullanma olayına girince anında bırakıyorum. Selamı bile ihtiyaçları olunca veriyor bazıları hakkaten çok kötü bir yerdeyizve inanırmısınız ben bunu sürekli yaşıyorum ya artık psikolojim bozuldu ne eşim ne ben hayır nedir bilmiyoruz kimseye sırt dönmüyoruz ama hep bize dönülüyor
Meşgulum butonuno bas sürekli, onlar seni kullanmayı iyi bellemişlerşimdi eminimki bir kaç gün sonra hiçbişey olmamaış gibi gelecek ben nasıl bir tavırla konuşayım?
siz de mesafe koyun.şimdi eminimki bir kaç gün sonra hiçbişey olmamaış gibi gelecek ben nasıl bir tavırla konuşayım?
evet ama 17:30 da çocuğum geliyr eşim 18:30 da o 1 saat komşuya söylesem komşu bile bakar yani ama binadaki herkes ne der akrabaları varken bize söylüyorlar der ben utanırım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?