Ben gitmek istemedim kaynanam da aşırı ısrar etti kalk oyna felan milletin yanında.. Neden yanlış anliyorsunuz m ben bunu anlamadım..
Normal miGökay normal, sevgilisi de. 50 lira takması da, memur arkadaşın size gelmek istememesi de.
Abartmayın.
ama siz de numaranı mı değiştirdin dediği halde evet değiştirdim deyip numaranızı vermemişsiniz. ben bu konuşmanın numaranı mı değiştirdin diyen ve yalnızca evet cevabı alan tarafı olsaydım gerçekten müthiş kırılırdım. bana kalırsa insanlar konuşmalı ya. ben öfkem dinince herşeyi konuşurum. emin olun onunda söyleyecek sözleri vardır. azıcık siz azıcık o haklı. ortada haklı haksız yok bana kalırsa.Normal midüğün tarihimizi bile bile nisan tarihi almış insanlar bunlar insan DOSTUM dediklerinden bunları mi görmeli? Sozume gelmedi sonra bi de minem neden böyle yapiyorsun diyeceği yerde hiç birşey olmamış gibi davranıyor 1.5 senedir gorusmuyoruz
Hanımefendi iyice okudunuz mu acaba? Benim esim melek gibi insan ama o bile bi hasetlik durumları olduğunu düşündü ben sizden evet haklisinizi beklemedim acaba biz mi yanlış düşünüyoruz bir de buraya yazım dedim. Bunaldik anlıyor musunuz onca adım at bi karşılığını göreme. 5 aya girecek hala bi hayırlı olsun demediler INSAN MUTLULUGUNU PAYLASMAK ISTIYOR dost gibi görünüp böyle davrananlara canı sıkılıyor keşke yerimde olsaydinizYoo biz yanlış anlamıyoruz işte bunu soruyoruz. Ne var siz oynamışsınız o da oynamış neden kendinizi sadece kendinizi haklı bulup kocanızı dolduruşa getiriyorsunuz?
Normal midüğün tarihimizi bile bile nisan tarihi almış insanlar bunlar insan DOSTUM dediklerinden bunları mi görmeli? Sozume gelmedi sonra bi de minem neden böyle yapiyorsun diyeceği yerde hiç birşey olmamış gibi davranıyor 1.5 senedir gorusmuyoruz
Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdinama siz de numaranı mı değiştirdin dediği halde evet değiştirdim deyip numaranızı vermemişsiniz. ben bu konuşmanın numaranı mı değiştirdin diyen ve yalnızca evet cevabı alan tarafı olsaydım gerçekten müthiş kırılırdım. bana kalırsa insanlar konuşmalı ya. ben öfkem dinince herşeyi konuşurum. emin olun onunda söyleyecek sözleri vardır. azıcık siz azıcık o haklı. ortada haklı haksız yok bana kalırsa.
Işte esim de aşırı kırıldı bendeTamam sizin düğün o tarihte olmamış zaten. Üstelik olsa bile bu Gökay sizin değil eşinizin arkadaşı bırakın o karar versin ne yapacağına. Büyük harfle de yazsanız küçük harfle de yazsanız bir şey fayda etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?