Insanlar neden böyle???

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
33
Şöyle anlatım isterseniz su an 4 aylık evliyim ama söz hiç olmayacak gibiydi ailem asla istemiyordu eşimi ve biz cidden cok seviyorduk birbirimizi.. esim 3 yil ugrasti felan olsun diye.. neyse eşimin 20 senelik arkadaşı var çocukluktan gokay ve bu çocuk unv 3. Sınıfa gidiyor sozlusuyle 5 yıldır sevgili 2 yıldır sözlü felan biz çok samimiydik ama biz sozume gökay geldi nisanlisi bana dostumsun iste nikah sahidim sen olacaksın diyen nisanlisi benim sozume gelmedi sebep; ailem göndermez.. inanın 1. 5 sene boyunca 3 kere evlerine gittim kızın bir kere bekarken annemlerdeyken bir kere evimize gelmedi benim ailem öğle her yere göndremez diye.. neyse bu kızla çocuk bize kac kere düğün tarihimizi sordu ve söyledik 20. 07 diye aradan zaman geçti aynı tarihe nisan tarihi aldılar. Ben eşime şunu dedim dost dediklerimiz karnı dar insanlar bitanem böyle böyle anlattım esim hayret içinde kaldı. Neyse iyi ki olmamış zaten darbe zamaniydi o zaman..numaramı degistim bu kızla hiç görüşmedim faceden bir kez aradim ama numarani mi degistin dedi bende evet dedim ama vermedim.. 8 ay numaramı vermemisim asla görüşme olmamış kaynanam esim nisana gitmemek olmaz gidelim ayıp dediler gittim nisanın da oynadım eşimle.. neyse bizim düğüne geldi sıra.. kıza esim davetiye yollamadi nişanlısı gokaya yoladik kız düğüne geldi bir de geçti karşımda oynadı anlatamam insanlar o kadar iki yüzlü ki hiç birşey olmamış gibi düğünde zarf verildi 50 tl.. eşime dedim ki ah gurban olduğum bak değerin.. yanlış anlamayin para değil derdim eşimin bir başka bekar arkadaşı var inanın çocuğun ailesinin yiyecek ekmeği yok gardasim evleniyor diye borç buldu yarimlik taktı çoğu arkadaşı çeyrek taktı en kötü bu ne demek biliyor musun önemsememek demek. Bir de bu dost dediği insandı..onu gectim kızlar benim maddi manevi her durumum cok iyi kimseden bir beklentim yok ama istiyorum ki birileri gelsin gitsin biz esimin bir başka arkadaşına gittik onlar memur karı koca hediye aldık felan ilk 1 aylık evlilerdi hala bize gelmediler 5 aya girecek evliliğimiz esimin teyzesinin kız var ona sürükledim eşimi ayıp olur yeni evlendiler gidelim gittik hediye felan yine aldık oturduk vekocası biz gelemeyiz arabam yok demez mi.. bunu diyen adam her hafta sonu dibimizdeki annesine geliyor. esim dedi ki sen insanlara değer veriyorsun ama onlar tuhaf. Boşver değmez uzulmede mutluyuz zaten dedi sarıldık uyuduk dün.. bir görseniz çeşit çeşit pasta yapıyorum buzluga atıyorum belki biri gelir diye.. komşularımız bile gelmedi.. onlar da sen okula gidiyorsun diye gelmiyoruz dediler hafta sonu evdeyim buyrun dedim ama kimse yine gelmedi.. sizce ben de mi bi tuhaflik var? Neden insanlar böyle..

ayy bende geleni gideni komşuyu felan hiç sevmem kendimden utandım ama yapı meselesi.
he, gitmeyi de sevmem çok şapmamak lazım sanki

Eşinin sözünü dinle ve boş ver.
Ne meraklısın gelene gidene.
İnsan işten güçten fırsat bulup evde kafa dinleyim ister. Gelmezlerse gelmesinler. Size deger vermediklerini düşünüyorsan neden evine buyur etmek istiyorsun ki?

Hic mi baska ugrasiniz yok insanlarin derdine bu kadar dustunuz?

Ayrica siz kiza davetiye gondermemissiniz cok ama cok ayip etmissiniz. Kizda nisanlisiyla gelmis birde tavir almamis dugununuzde oynamis ne guzel iste.

50 tl yi begenmemenizde ayri tuhaf. Maddi durumu olmadigi halde yarimlik takan arkadasa da ben olsam mahcup olurdum yok zamaninda niye takti diye. Kim gonlunden ne koparsa onu takar aza coga bakilmaz bu gunlerde.

Herkes sizin gibi birbirimize gidelim gelelim olayinida sevmeyebilir. Insanlarin isleri var gucleri var.

Bu kadar cok takilmayin.

Ben Gökay'ın sevgilisinde bir durum göremedim neden insanların her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyosunuzki?? Davet edersiniz gelirlerse gelirler gelmeyen görüşmek istemeyenle işim olmaz. O neden gelmedi bu neden gitmedi... 50 lira taktı diye sorun yapmışsın ama parada gözüm yok diyorsun.

Bence etrafınızdaki insanlarda bir sorun yok. İnsanlar neden kötü düşünüyor bu soru cevaplanmalı.

Illa biri gelsin diye kasılmak yersiz geldi. Açık kapı sonucta isteyen gelir, istemeyen çokta tınn.

Ben her şeyi geçtim de siz de hiçbir şey yok gibi gitmişsiniz. O kadar numaranızı vermemişsiniz ama onun nişanında oynamışsınız falan. O da size aynısını yapmış. Siz yapınca iyi niyet, o yapınca tavır mı yani???

Sadece boşverceksinz
Ha herkesede ederi kadar değer verdiğiniz vakit bazı şeyler oturacak
Rahat olun ogüzelim pastaları her akşam keyifle yiyin eşinizle çıkın gezin eğlenin
Hayat kısa zaman değerli basit şeyler için can sıkmaya değmez ...

Ben gitmek istemedim kaynanam da aşırı ısrar etti kalk oyna felan milletin yanında.. Neden yanlış anliyorsunuz m ben bunu anlamadım..

Normal mi sizin DOSTUM dediğiniz kişiler böyle yapsa zorunuza gitmez mi o kadar bunaldim ki 10 adım atıp bi adımın gelmemesinden.. 50 lira değil olay hanımefendi insan yaşadıklarını biliyor yada ben izah edemedim kendimi

Ben gitmek istemedim kaynanam da aşırı ısrar etti kalk oyna felan milletin yanında.. Neden yanlış anliyorsunuz m ben bunu anlamadım..

Yoo biz yanlış anlamıyoruz işte bunu soruyoruz. Ne var siz oynamışsınız o da oynamış neden kendinizi sadece kendinizi haklı bulup kocanızı dolduruşa getiriyorsunuz?

Gökay normal, sevgilisi de. 50 lira takması da, memur arkadaşın size gelmek istememesi de.

Abartmayın.
Normal mi düğün tarihimizi bile bile nisan tarihi almış insanlar bunlar insan DOSTUM dediklerinden bunları mi görmeli? Sozume gelmedi sonra bi de minem neden böyle yapiyorsun diyeceği yerde hiç birşey olmamış gibi davranıyor 1.5 senedir gorusmuyoruz

ama siz de numaranı mı değiştirdin dediği halde evet değiştirdim deyip numaranızı vermemişsiniz. ben bu konuşmanın numaranı mı değiştirdin diyen ve yalnızca evet cevabı alan tarafı olsaydım gerçekten müthiş kırılırdım. bana kalırsa insanlar konuşmalı ya. ben öfkem dinince herşeyi konuşurum. emin olun onunda söyleyecek sözleri vardır. azıcık siz azıcık o haklı. ortada haklı haksız yok bana kalırsa.

Yoo biz yanlış anlamıyoruz işte bunu soruyoruz. Ne var siz oynamışsınız o da oynamış neden kendinizi sadece kendinizi haklı bulup kocanızı dolduruşa getiriyorsunuz?
Hanımefendi iyice okudunuz mu acaba? Benim esim melek gibi insan ama o bile bi hasetlik durumları olduğunu düşündü ben sizden evet haklisinizi beklemedim acaba biz mi yanlış düşünüyoruz bir de buraya yazım dedim. Bunaldik anlıyor musunuz onca adım at bi karşılığını göreme. 5 aya girecek hala bi hayırlı olsun demediler INSAN MUTLULUGUNU PAYLASMAK ISTIYOR dost gibi görünüp böyle davrananlara canı sıkılıyor keşke yerimde olsaydiniz

Tamam sizin düğün o tarihte olmamış zaten. Üstelik olsa bile bu Gökay sizin değil eşinizin arkadaşı bırakın o karar versin ne yapacağına. Büyük harfle de yazsanız küçük harfle de yazsanız bir şey fayda etmez

Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin

Işte esim de aşırı kırıldı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…