- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Hanımefendi iyice okudunuz mu acaba? Benim esim melek gibi insan ama o bile bi hasetlik durumları olduğunu düşündü ben sizden evet haklisinizi beklemedim acaba biz mi yanlış düşünüyoruz bir de buraya yazım dedim. Bunaldik anlıyor musunuz onca adım at bi karşılığını göreme. 5 aya girecek hala bi hayırlı olsun demediler INSAN MUTLULUGUNU PAYLASMAK ISTIYOR dost gibi görünüp böyle davrananlara canı sıkılıyor keşke yerimde olsaydiniz
o zaman sil bacım, tv deki tartışma programı misali sizinkide, farklı fikirler duymak için konu açıyorsunuz istemediğiniz şeyleri söyleyince, başınıza gelse anlardınız tripleri. ben anlamıyorumKuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin
Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin
Normal midüğün tarihimizi bile bile nisan tarihi almış insanlar bunlar insan DOSTUM dediklerinden bunları mi görmeli? Sozume gelmedi sonra bi de minem neden böyle yapiyorsun diyeceği yerde hiç birşey olmamış gibi davranıyor 1.5 senedir gorusmuyoruz
Hanımefendi iyice okudunuz mu acaba? Benim esim melek gibi insan ama o bile bi hasetlik durumları olduğunu düşündü ben sizden evet haklisinizi beklemedim acaba biz mi yanlış düşünüyoruz bir de buraya yazım dedim. Bunaldik anlıyor musunuz onca adım at bi karşılığını göreme. 5 aya girecek hala bi hayırlı olsun demediler INSAN MUTLULUGUNU PAYLASMAK ISTIYOR dost gibi görünüp böyle davrananlara canı sıkılıyor keşke yerimde olsaydiniz
Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin
Şöyle anlatım isterseniz su an 4 aylık evliyim ama söz hiç olmayacak gibiydi ailem asla istemiyordu eşimi ve biz cidden cok seviyorduk birbirimizi.. esim 3 yil ugrasti felan olsun diye.. neyse eşimin 20 senelik arkadaşı var çocukluktan gokay ve bu çocuk unv 3. Sınıfa gidiyor sozlusuyle 5 yıldır sevgili 2 yıldır sözlü felan biz çok samimiydik ama biz sozume gökay geldi nisanlisi bana dostumsun iste nikah sahidim sen olacaksın diyen nisanlisi benim sozume gelmedi sebep; ailem göndermez.. inanın 1. 5 sene boyunca 3 kere evlerine gittim kızın bir kere bekarken annemlerdeyken bir kere evimize gelmedi benim ailem öğle her yere göndremez diye.. neyse bu kızla çocuk bize kac kere düğün tarihimizi sordu ve söyledik 20. 07 diye aradan zaman geçti aynı tarihe nisan tarihi aldılar. Ben eşime şunu dedim dost dediklerimiz karnı dar insanlar bitanem böyle böyle anlattım esim hayret içinde kaldı. Neyse iyi ki olmamış zaten darbe zamaniydi o zaman..numaramı degistim bu kızla hiç görüşmedim faceden bir kez aradim ama numarani mi degistin dedi bende evet dedim ama vermedim.. 8 ay numaramı vermemisim asla görüşme olmamış kaynanam esim nisana gitmemek olmaz gidelim ayıp dediler gittim nisanın da oynadım eşimle.. neyse bizim düğüne geldi sıra.. kıza esim davetiye yollamadi nişanlısı gokaya yoladik kız düğüne geldi bir de geçti karşımda oynadı anlatamam insanlar o kadar iki yüzlü ki hiç birşey olmamış gibi düğünde zarf verildi 50 tl.. eşime dedim ki ah gurban olduğum bak değerin.. yanlış anlamayin para değil derdim eşimin bir başka bekar arkadaşı var inanın çocuğun ailesinin yiyecek ekmeği yok gardasim evleniyor diye borç buldu yarimlik taktı çoğu arkadaşı çeyrek taktı en kötü bu ne demek biliyor musun önemsememek demek. Bir de bu dost dediği insandı..onu gectim kızlar benim maddi manevi her durumum cok iyi kimseden bir beklentim yok ama istiyorum ki birileri gelsin gitsin biz esimin bir başka arkadaşına gittik onlar memur karı koca hediye aldık felan ilk 1 aylık evlilerdi hala bize gelmediler 5 aya girecek evliliğimiz esimin teyzesinin kız var ona sürükledim eşimi ayıp olur yeni evlendiler gidelim gittik hediye felan yine aldık oturduk vekocası biz gelemeyiz arabam yok demez mi.. bunu diyen adam her hafta sonu dibimizdeki annesine geliyor. esim dedi ki sen insanlara değer veriyorsun ama onlar tuhaf. Boşver değmez uzulmede mutluyuz zaten dedi sarıldık uyuduk dün.. bir görseniz çeşit çeşit pasta yapıyorum buzluga atıyorum belki biri gelir diye.. komşularımız bile gelmedi.. onlar da sen okula gidiyorsun diye gelmiyoruz dediler hafta sonu evdeyim buyrun dedim ama kimse yine gelmedi.. sizce ben de mi bi tuhaflik var? Neden insanlar böyle..
Teşekkür ederim hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi sagolunİçim şişti.
Tek yaptıkları sizinle aynı döneme nişan tarihi koymaları olmuş.
Ardından telefonunuzu değiştirmiş, kız sormasına rağmen vermemişsiniz. Davetiye göndermeyecek kadar nezaketsizmişsiniz ama büyük ihtimalle nişanlısıyla arası bozulmasın, ortalık daha da gerilmesin diye gelmiş düğününüze. TIPKI SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ.
Nedense hep de bu "paraya değer vermeyen, kimseden beklentisi olmayanlardan" duyuyoruz en çok şu şunu taktı, bu bunu taktı diye. Çok avam.
Hadi bu Gökay ve nişanlısı samimiyetsiz, kötü insanlar, gardaş değiller diyelim.
Eşinizin karı koca memur (bunu niye belirttiyseniz?) arkadaşları da, eşinizin teyze kızı da size gelmemeyi tercih etmiş.
Komşularınız bile gelmemiş ki "gelin evi görelim" kafasında illa olurdu birileri, sizde o da olmamış.
Sizde kesinlikle tuhaflık var, kimse gelmek istemiyor. Tarzınız, konuşma şekliniz, vücut diliniz, her şey olabilir bu. Geçimsiz görüyorlar bence sizi.
Teşekkür ederim hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi sagolun
Zorla degil canm gekmezlerse gekmesinlwr.hem ne demisker ne kadar az insan o kadar cok huzurŞöyle anlatım isterseniz su an 4 aylık evliyim ama söz hiç olmayacak gibiydi ailem asla istemiyordu eşimi ve biz cidden cok seviyorduk birbirimizi.. esim 3 yil ugrasti felan olsun diye.. neyse eşimin 20 senelik arkadaşı var çocukluktan gokay ve bu çocuk unv 3. Sınıfa gidiyor sozlusuyle 5 yıldır sevgili 2 yıldır sözlü felan biz çok samimiydik ama biz sozume gökay geldi nisanlisi bana dostumsun iste nikah sahidim sen olacaksın diyen nisanlisi benim sozume gelmedi sebep; ailem göndermez.. inanın 1. 5 sene boyunca 3 kere evlerine gittim kızın bir kere bekarken annemlerdeyken bir kere evimize gelmedi benim ailem öğle her yere göndremez diye.. neyse bu kızla çocuk bize kac kere düğün tarihimizi sordu ve söyledik 20. 07 diye aradan zaman geçti aynı tarihe nisan tarihi aldılar. Ben eşime şunu dedim dost dediklerimiz karnı dar insanlar bitanem böyle böyle anlattım esim hayret içinde kaldı. Neyse iyi ki olmamış zaten darbe zamaniydi o zaman..numaramı degistim bu kızla hiç görüşmedim faceden bir kez aradim ama numarani mi degistin dedi bende evet dedim ama vermedim.. 8 ay numaramı vermemisim asla görüşme olmamış kaynanam esim nisana gitmemek olmaz gidelim ayıp dediler gittim nisanın da oynadım eşimle.. neyse bizim düğüne geldi sıra.. kıza esim davetiye yollamadi nişanlısı gokaya yoladik kız düğüne geldi bir de geçti karşımda oynadı anlatamam insanlar o kadar iki yüzlü ki hiç birşey olmamış gibi düğünde zarf verildi 50 tl.. eşime dedim ki ah gurban olduğum bak değerin.. yanlış anlamayin para değil derdim eşimin bir başka bekar arkadaşı var inanın çocuğun ailesinin yiyecek ekmeği yok gardasim evleniyor diye borç buldu yarimlik taktı çoğu arkadaşı çeyrek taktı en kötü bu ne demek biliyor musun önemsememek demek. Bir de bu dost dediği insandı..onu gectim kızlar benim maddi manevi her durumum cok iyi kimseden bir beklentim yok ama istiyorum ki birileri gelsin gitsin biz esimin bir başka arkadaşına gittik onlar memur karı koca hediye aldık felan ilk 1 aylık evlilerdi hala bize gelmediler 5 aya girecek evliliğimiz esimin teyzesinin kız var ona sürükledim eşimi ayıp olur yeni evlendiler gidelim gittik hediye felan yine aldık oturduk vekocası biz gelemeyiz arabam yok demez mi.. bunu diyen adam her hafta sonu dibimizdeki annesine geliyor. esim dedi ki sen insanlara değer veriyorsun ama onlar tuhaf. Boşver değmez uzulmede mutluyuz zaten dedi sarıldık uyuduk dün.. bir görseniz çeşit çeşit pasta yapıyorum buzluga atıyorum belki biri gelir diye.. komşularımız bile gelmedi.. onlar da sen okula gidiyorsun diye gelmiyoruz dediler hafta sonu evdeyim buyrun dedim ama kimse yine gelmedi.. sizce ben de mi bi tuhaflik var? Neden insanlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?