Insanlar neden böyle???

Tamam evlendiniz mutlusunuz ama herkesin başka işi gücü var ben etrafımda mırç mırç insanlar görmek istemem. Görüşecek arkadaşlarımda geçmişteki arkadaşlarımdır insanların yeterince dostu arkadaşı vardır siz de sevginizi ailenizle paylaşın. Ailem eşimi istemedi demişsin o meseleyi aşın. Dertsizsiniz bence bu sizi yoruyor en kısa zamanda bir iş bulun çalışın ya da bir kursa gidin

Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin
o zaman sil bacım, tv deki tartışma programı misali sizinkide, farklı fikirler duymak için konu açıyorsunuz istemediğiniz şeyleri söyleyince, başınıza gelse anlardınız tripleri. ben anlamıyorum

Kuzum nikah sahidin olayım diyen insan hiç bir mutlu anında yanında olmayıp bir de düğününe gelmem nisanima gelmezsen deseydi emin ol sende vermezdin hayatından silerdin

Bana eşimin arkadaşının sevgilisi nikah şahidin olayım deseydi asla kabul etmezdim. Benim nikah şahidim en yakın arkadaşım oldu. Eşleriniz arkadaş diye sende o kızla arkadaş olacaksın diye bir şey yok. Evlenince bir çift olunca kimsenin gözünde extra büyümüyorsunuz. Evlendiniz diye abartmayın

Mine belki de ilk başta seni seviyorlardır. Sonra sevmekten vazgeçmişlerdir. Olamaz mı?

insanlar da tuhaf sen de tuhafsın. istemiyolar demek ki gelmek gitmek, sizinle arkadaşlık kurmak. neyine zorluyosunuz ki. 1 aylık evlilerin evine gidip siz de bize geln muhabbeti yapmak filan.. ne bileyim çok saçma geldi.

Hayatından sildiğin 1.5 yıldır konuşmadığın insanı beklemekte tuhaf. Bence sorun sizde. Çünkü kimse size gelmiyor. Kimse sizle görüşmüyor. Bilmem anlatabildim mi?

İçim şişti.

Tek yaptıkları sizinle aynı döneme nişan tarihi koymaları olmuş.

Ardından telefonunuzu değiştirmiş, kız sormasına rağmen vermemişsiniz. Davetiye göndermeyecek kadar nezaketsizmişsiniz ama büyük ihtimalle nişanlısıyla arası bozulmasın, ortalık daha da gerilmesin diye gelmiş düğününüze. TIPKI SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ.

Nedense hep de bu "paraya değer vermeyen, kimseden beklentisi olmayanlardan" duyuyoruz en çok şu şunu taktı, bu bunu taktı diye. Çok avam.

Hadi bu Gökay ve nişanlısı samimiyetsiz, kötü insanlar, "gardaş değiller" diyelim.

Eşinizin karı koca memur (bunu niye belirttiyseniz?) arkadaşları da, eşinizin teyze kızı da size gelmemeyi tercih etmiş.

Komşularınız bile gelmemiş ki "gelin evi görelim" kafasında illa olurdu birileri, sizde o da olmamış.

Sizde kesinlikle tuhaflık var, kimse gelmek istemiyor. Tarzınız, konuşma şekliniz, vücut diliniz, her şey olabilir bu. Geçimsiz görüyorlar bence sizi.

Ne biçim beklentiler, ne biçim ah gardasım Gurban olduğum şeklinde konuşmalar. Siz de gülüp eğlenmişsiniz karşı tarafın onlar da. Çok tuhaf düşünüyorsunuz.

Teşekkür ederim hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi sagolun

Ay demezse demesinler.

Cok takiliyorsunuz gerek yok diyoruz bizde.

Ben sana daha vahimini soyleyeyim.

Sen dostum gelmedi etmedi diyorsun.

Benim eltinle kaynim ortada hicbir sorun yokken ne evime geldiler ne bebegimi gormeye geldiler ne de gordukleri yerde hayirli olsun dediler.

Cokta tin yani canlari sagolsun.

Sizde takilmayin gerek yok diyoruz.

Bundan sonra siz kendi yolunuza onlar kendi yollarina bitti gitti.

Teşekkür ederim hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi sagolun

Rica ederim. Ama kötü hissedecek bir şey yok bence.

Gerçekçi yaklaşmak iyidir hayatta.

Buraya objektif yorumlar almak için konu açtığınızı düşünüyorum. Zira konunuzun sonuna "sizce bende mi tuhaflık var?" şeklinde bir soru sormuşsunuz. Ben de diyorum ki evet bence sizde bir tuhaflık var.

Kendinize dönüp, meseleyi bulup çözerseniz gelip gideniniz artabilir belki.

Evet sizde tuhaflık var,insanları rahat bırakın.Kimse size gelmiyorsa vardır bi bildikleri değil mi

Zorla degil canm gekmezlerse gekmesinlwr.hem ne demisker ne kadar az insan o kadar cok huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…