insanlar neden bu kadar acımasız

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
O kadar mutsuzum o kadar yalnizim ki. Acizligim beni daha da aşağılık bir duruma sokuyor. Neden insanlar kıymet bilmezler. Neden sen verdikçe yetinmezler dahasini isterler. Sevilmek nasıl birşeydi. Birisinin seni düşünmesi. Ben kendimi köleden farkli hissetmiyorum. Insan sevdiğinin sacindan rahatsız olur mu. Koltukta yatip keyif yapacağı yere azıcık yaklaştı diye bağırır mı çek bacağını diye. Yada yolda azarlar mı kufreder mi evden onun alması gereken birşeyi güya sen unuttugunda. Yada yürürken sadece karşıdan karşıya geçerken mi tutar elini. Sonra bırakır mı? Aksam eve gelip seninle iki kelime konusmadan tv acip telefonda oyun oynamak midir ozlemek Sevgi neydi? Aşık olunmak nasıl bir duyguydu?

Kaç yıllık evlisiniz? Neden bu soğukluk? Bir anda mı değişti?

Detay verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelir.

Kaç yıllık evlisiniz? Neden bu soğukluk? Bir anda mı değişti?

Detay verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelir.
Onceki konularimda hepsi var. Ara ara oluyor böyle. Bir yillik evliyim. Yaşadığım hayat değil ki. Asagilama hor görülme. Ne arasan.

Önceki konularını da biliyorum. Madem bu kadar mutsuzsun çocuğunda yok
Neden evliliği sürdürmek için uğraşıyorsun ki
Taşın babanlara yap rahatça yemeklerini
Onlar mutlu sen mutlu

Tamamen saygı bitmiş gibi. Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum. Sadece beş ay sabretmem gerek. Nasil dayanabilecegim bilmiyorum. Keske sihirli bir degnegim olsa da onu eski haline beni seven sayan haline dönüştürebilsem. Öyle çok yanıyor ki canım.

Önceki konularını da biliyorum. Madem bu kadar mutsuzsun çocuğunda yok
Neden evliliği sürdürmek için uğraşıyorsun ki
Taşın babanlara yap rahatça yemeklerini
Onlar mutlu sen mutlu
Bu kadar mutsuz olmak bu kadar arada kalmak öyle zormuş ki. Kaç defa denedim gitmeyi. o son kararı vermek neden bu kadar zor. En azından ssınava kadar sabrediyim diyorum ama hergün biraz daha yaşlanıyorum.

Düşünüyorum. Sadece beş ay sabretmem gerek. Nasil dayanabilecegim bilmiyorum. Keske sihirli bir degnegim olsa da onu eski haline beni seven sayan haline dönüştürebilsem. Öyle çok yanıyor ki canım.
Baştan beri böyle değilmiş sonradan değişmiş, aile terapistine gitmeyi deneseniz?

Çok içten yazmışsın.. Kelimelerinden hislerin, mutsuzluğun anlaşılıyor.

Eski konularına göz attım
Bu erkekleri neden kadınlar çekiyor sürekli. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ve bunun üstüne minnet de bilmiyorlar. Aksine şımarıyorlar. Değmez..

Huzurlu değilsin. Şimdi diyecekler, şiddet aldatma şu bu yok, boşanmaya gerek var mı. Dünyaya bir kere geliyoruz, neden ömrünü burnundan getiriyorsun. Elbet evlilikte ara sıra huzursuzluk olabilir ama, bence sen genel olarak kendini mutsuz-huzursuz hissediyorsun.

Bu kadar mutsuz olmak bu kadar arada kalmak öyle zormuş ki. Kaç defa denedim gitmeyi. o son kararı vermek neden bu kadar zor. En azından ssınava kadar sabrediyim diyorum ama hergün biraz daha yaşlanıyorum.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Otur artısını eksisini ölç tart.
İki güne bir eşinin huysuzluklarını anlatan bir konu açıyorsun
Ama iş sende bitiyor artık ahlanıp vahlanmakla olmaz
Ya eşini böyle kabul et yada çek resti olmazsa bırak
Yarın bir gün çocuk olur perişan olursun

Bi önceki konunda herkes tavsiye verdi sana. Adamin sapik fikirleri, anormal hareketleri var sen sevgi derdindesin.

Birak artik su duygusal modlari. Daha önce de dedim. Git sinavina ailenin yaninda calis. Sonrasinda git is bul diye.

Adam dün evden kovuyordu sen daha sevgiden duygusalliktan bahsediyorsun. Adam normal degil ki.

Sen kendini unutmussun. Sen kendine deger vermezsen baskasi sana hic deger vermez. Sana bavirmasina musade etme. Net tavrini koy. Ya adam gibi saygini bozmadsn davranirsin ya da benden de saygi bekleme de. Onun sorumlulugunda olan hic bir seyi yapma, yaparsan bir sure sonra senin gorevin olur bu. Kendinle ilgilen. Yavas yavas kendi hayatina bak. Hatta calismiyorsan is ara. Ola ki bu evlilik bittiginde kendi ayaklarinin uzerinde durman icin. Hem us seni mesgul eder, kafani dagitir. O okuz adam duzelmez. Sana oyke davranmasina bir kez musade edersen devami daha fazla olarak gelir. Asla taviz verme, yumusama, mesafeni koru.

Bosan demek isterdim ama kimsenin vebaline girmek istemem. Eger bu evliligi devam ettirmek istiyorsan adamin sana boyle davranmasina musade etme.

Back
X