gel tatlım ben o topiği bol bol doldurdum bugün
eşim gececi ya genel olarak akşamları takılıyom topikte gün içinde bir iki konu arasında dönüyorum işler var ya çok bakamıyorum zaten..
gel tatlım ben o topiği bol bol doldurdum bugün
eşim gececi ya genel olarak akşamları takılıyom topikte gün içinde bir iki konu arasında dönüyorum işler var ya çok bakamıyorum zaten..
Yani ben bile çok olumlu bakıyorum senin durumuna sen neden karamsarsın?
Bir de sorunları tek tek halletmeye, düşünmeye çalış...
Şu an önceliğin vaji, çocuk için tedaviye ihtiyacın olup olmadığını bilmeden neden kendini o şekilde düşünüp üzülüyorsun boş yere?
işteyim kzı ben ne evi keşke evde otursamda maaş verseler bana
yeni derdine gelince densiz çok ben olsam iplemem aram bozuksa geçmiş olsun diye de aramam..benim aramın bozuk olduğu kimse yok ama ...biride tutup geçmiş olsun kürtaj olmuşsun bebeğin ölmüş Allah sağlıklı evlatlar versin demedi yani..şimdi sülaleye mi küseyim
Yani ben bile çok olumlu bakıyorum senin durumuna sen neden karamsarsın?
Bir de sorunları tek tek halletmeye, düşünmeye çalış...
Şu an önceliğin vaji, çocuk için tedaviye ihtiyacın olup olmadığını bilmeden neden kendini o şekilde düşünüp üzülüyorsun boş yere?
işteyim kzı ben ne evi keşke evde otursamda maaş verseler bana
yeni derdine gelince densiz çok ben olsam iplemem aram bozuksa geçmiş olsun diye de aramam..benim aramın bozuk olduğu kimse yok ama ...biride tutup geçmiş olsun kürtaj olmuşsun bebeğin ölmüş Allah sağlıklı evlatlar versin demedi yani..şimdi sülaleye mi küseyim
seni elime iki gün bırakacak kocan..döndüğünde ağzını kapatabiliyor musun bak ...ota...bka ağlanır mı kızım..ben ağladım çatladım da ne oldu sinir stresten bebeğimi tutamadım...bu stresle vajiyi yensen de devamını getirecek takatın kalmayacak ben sana deyim..silkelen bi kendine gel.
seni elime iki gün bırakacak kocan..döndüğünde ağzını kapatabiliyor musun bak ...ota...bka ağlanır mı kızım..ben ağladım çatladım da ne oldu sinir stresten bebeğimi tutamadım...bu stresle vajiyi yensen de devamını getirecek takatın kalmayacak ben sana deyim..silkelen bi kendine gel.
haklısın...
ama hiç beklemediğim birinden böyle saçma sapan bir şeyler duymak beni çok üzdü..
çünkü ben ne onun için ne başkası için asla kötülük düşünmüyorum
zaten bu şekil stres yaparsam maalesef yenemeyeceğim de..
Bence üzülmekte haklısın bu çocuk mevzularında ya kırmadan konuşacaksın yada hiç konuşmıyacaksın çocuk olayı çok farklı , bunum daha ilerisi var ergenlik,hastalık çocuğunlada asla hava atmayacaksın allah verirdi elinden alırda