insanlar neden bu kadar gaddar?

Aynı şeyleri söyleyeceğim.Kimseyi terbiye edemezsin.Kimi ilgisinden,kimi acıtmak kimi laf olsun diye sorar.Umursamam.Bloggerları taşlasınlar da demedim.Anlattığım şey çok farklı.
Beni anlamadan yorumluyorsun demişsin ya,hani henüz çocuğun olmadığı için emin olun en zor imtihan evlatla olanı demişsin ya,inan bana ben senin o emin olduğun şeylerden daha eminim.
Ben seni yargılamadım.Ama sen bir yoruma bile böyle gardını almış şekilde başlarsan,herkesin her sorusu yanlış gelir.
Ben yorumumu,bakışımı yazdım.Kimseyi yargılamak değil amacım.Allah herkesin istediğini nasip etsin.

hayır gard almak değildi benimkisi sadece açıklama yapmaktır
herkesin yaşadığı şey kendisine ağır gelir. Eminim benden daha bilgilisinizdir
yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

hayır gard almak değildi benimkisi sadece açıklama yapmaktır
herkesin yaşadığı şey kendisine ağır gelir. Eminim benden daha bilgilisinizdir
yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
Bilgiliyim diyemem,senin gibi evlat hasreti çeken, ve biraz daha tecrübelisiyim diyelim.İnsan ister,üzülür,belki olur belki kaybeder...yani acı türlü türlü.Sen kalbine ve Allah'ına güven.Kötü kalpli insanları gördükçe bile şükret ki,ben böyle değilim diye.Kuzeninin karakterini sen kendin söylüyorsun.Bu karakterde olan birinden erdemli bir hareket bekleme.Gül geç.

Şu hayat,türlü türlü insan barındırdığı gibi,türlü türlü dert barındırıyor.Hayatı kendine zehir etme.Allah herşeyin beterinden korusun.Bebeğinin olmamasının sebebi ne sensin ne eşin.Kısır dahi olsan suçlusu değilsin.Allah ne isterse o olur.Olsa güzel olur.Olmuyorsa da,gençliğini kendini harap etme.Bol bol dua et.İnan.Daha gençsindir eminim ve hayat sürprizlerle doludur.Blogger a gelince,çocuğu olmadığını detaylı yazmış.Evlatlık için başvurduğunu detaylı yazmış.Yani çocuğu soranlar varsa bile,kendi o konuya fazlasıyla dikkat çekmiş.Merak etmeyenin bile merakı uyanır.Evlatlık almak hassas bir konudur.İnternetten paylaşılacak birşey değil.100lerce takipçeye açık bir blog açıp,koyduğu her fotoğrafa gelebilecek çaplı çapsız soruları yorumları göze almaya hazır olması gerektiği gibi,bir internet ortamıda ben evlatlık alıyorum dedikten sonra,tanıdık tanımadık kendini bilmez densizlerin de pot kırabileceğini göze alması lazım.Hem böylesine hassas birşeyi sanal ortamda paylaşıpta,sonrasında evladıma ilk ben söylemek istiyorum demek bir çelişkidir.

Canım. Çok hassassın ya belki soruşunu yanlış anladın sen onun halini hatrını sormaya aramışken tutup da kötü niyetle sormamış olabilir ne dersin?

Haklısını . Ama bilirsiniz bazen insan çok hassas olur çok kırılganlasır benmde böyle bir dönemime denk geldi
çok takmamaya çalısacagım..
Canım. Çok hassassın ya belki soruşunu yanlış anladın sen onun halini hatrını sormaya aramışken tutup da kötü niyetle sormamış olabilir ne dersin?

ben onun söyleyiş tarzından anladım canım birde arkamdan med e hamile olduğumu söylemeyin nazar edebilir diyormus..

Med senin durumun daha farklı değil miydi?

canım tedaviden kastım zaten vaji . senin bildiğin durum yani...

sunu biliyorumki insanlar neyle ugrasiyorsa daha hassas oluyorlar o konuda..mesela hamile kalmaya calisiyorsan her hamileyi gorursun her bebek gozune takilir...normalde bebek yok mu demelerine takmazken bu sorular batar olur insana...

fazla alinganlik yapabiliyoruz bu durumlarda..ama bu kisinin nedense iyi niyetle sordugunu dusunmuyorum....

kaldiki o soru oyle mi sorulur?? sizde bebek yok mu? dese neyse...yoksa olmuyor mu diye sorulur mu ya???

Vajinusmus farklı bir durum ama şimdi okudum med34 senin bebekle ilgili bir sıkıntın yok öyleyse daha rahat ol bence zaten vaji ile uğraşıyorsun bebeğim olmuyor psikolojisi ne girme senin bebeğin vajiyi yendiğn anda olur inşallah rahat ol​

İnsanlık edip aramışsınız ama kuzeniniz ne yazık ki insanlıktan nasibini almamış ve sizin iyi niyetinizi hiç hak etmiyor. Bana aynı soruyu sorsa sanırım çok sert tepki verirdim çünkü böyle patavatsız ve kötü kalpli insanlara artık hiç tahammül edemiyorum. Allah sizin kalbinizi de kuzeninizin kalbini de biliyor. İkinizin de kalbine göre verir. Siz merak etmeyin.

bende deniyorsunuzda olmuyor sanmistim...belkide bunu yendikten sonra hemen bebegin olacak...bebegim olmuyor demek icin cok erken bana gorede...Rabbim kolaylik versin...

Dur bi bakalım hemen mutsuzluğa, alınganlığa düşme...
Senin durumunda psikoloji çok önemli çünkü

haklısın işte moralimi çok bozdu bu sorusu...

işte bende bu soruş tarzına takıldım. Bu çok kırıcı bir biçim

zaten sorunda yenemeyip böyle kalmaktan korkmam
çok üzülüyorum kendi durumuma ama inşallah sizinde güzel yorumlarınızla aşıcam bu durumu

amin inşallah. Ben onu kırmaktan daha doğrusu Allahtan korktuğum için sustum.

bende deniyorsunuzda olmuyor sanmistim...belkide bunu yendikten sonra hemen bebegin olacak...bebegim olmuyor demek icin cok erken bana gorede...Rabbim kolaylik versin...
olmayacak diye çok korkuyorum
yani yenemeyeceğim diye ve oda senin olmuyormu diyince gerçekten çok agladım...

ooo medim balım peteğim güncel konularla dönmüşsün..ben sana kimseyi sallamamayı başına çıtçıttan başka bir şey takmamanı söylemedim mi

Sen bu düşüncelerini bir kenara bırakıp rahatlarsan çok daha iyi olacak biliyorsun değil mi?

ooo medim balım peteğim güncel konularla dönmüşsün..ben sana kimseyi sallamamayı başına çıtçıttan başka bir şey takmamanı söylemedim mi
söyledin canımcım da baya bir üzüldüm
yukarda gördünmü bir kadın bana sürekli yorum yazıp duruyorsun demiş
bunları görünce gülüyorum
bu arada sen nerde kaldın yaaaa!!!

Senin en büyük düşmanın stres sakın bir de ya bebeğim olmazsa diye stresini ikiye katlama sen vajiyi yen ki bir an önce bebeğine kavuş

söyledin canımcım da baya bir üzüldüm
yukarda gördünmü bir kadın bana sürekli yorum yazıp duruyorsun demiş
bunları görünce gülüyorum
bu arada sen nerde kaldın yaaaa!!!
ya ben kıskançlık cephesinde savaşıyordum erkeğin kıskanmaması diye konu varya ordayım bugün

Senin en büyük düşmanın stres sakın bir de ya bebeğim olmazsa diye stresini ikiye katlama sen vajiyi yen ki bir an önce bebeğine kavuş
haklısınız kendimi stres yapacak herşeyden uzak durmam lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…