İnsanlar neden bu kadar patavatsız?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
İnsanlar neden karşımdakini üzer miyim acaba diye düşünmeden aklına gelen her şeyi soruyor? Hala neden evlenmedin neden hala işsizsin artık ağlamaktan helak oldum dışarıdan bakınca dert değil belki ama inanın sorulunca çok can yakıyor? Nasıl baş ediyorsunuz böyle kendini bilmez insanlarla?

O kadar cok patavatsiz gordum ki.
Bekarken amcamin karisi cok sinir ederdi beni.
Seni alan yok mu? Kapan da oglumun arkadaslarindan biri seni alsin derdi. (25inde evlendim)
Normalde o an bir sey demiyorum ama sonradan sinir geliyor ve bir kac gun kendime gelemiyorum.

Sanana deyin. Ya da neden sordunuz deyin. Ben alakasız insanlar sorunca neden sordunuz diyorum direkt. Bir daha sormuyorlar
Bu yüzden çevremde hep sert biri olarak bilirler beni

Bende öyle yapıyorum dışarıya sertimdir zaten. Bugünde soruldu öyle olması gerekiyor canım öyle istiyor dedim ama çok üzüldüm içten içe ve ağladım buna sinir oluyorum

Bak bir arkadas yazmis sana ne, neden sordunuz diyorum ben demis. Cok mantikli valla. Seni uzmekten cekinmeyeni sen de uzmekten cekinme, tersle gitsin. Ve uzme nolur kendini is de bulursun evlenirsin de. Yeter ki insanin kalbi zift gibi kara olmasin, bile isteye insan uzmesin. En onemlisi bu.

Seni alan yok mu? Kapan da oglumun arkadaslarindan biri seni alsin derdi. (25inde evlendim)
Normalde o an bir sey demiyorum ama sonradan sinir geliyor ve bir kac gun kendime gelemiyorum.

Ben o an cevap verdim ama içten içe üzülüyorum sinirim bozuluyor

Başarıyorlar da gerçekten
Daha 1 hafta once amcamin kizi normal konusmada o kadar cok laf sokmus ki bana anlamamisim o an)))) Eve geldiyimde yolda dank etti))) 2 gun anca çozduk laf sokmalari)))) Hala sinirim gecmedi)))
Karsindakini insan sanip muhabbet edersin, bi bakmisin karsindaki adam degil.

Bende öyle yapıyorum dışarıya sertimdir zaten. Bugünde soruldu öyle olması gerekiyor canım öyle istiyor dedim ama çok üzüldüm içten içe ve ağladım buna sinir oluyorum
Onlara kendi kızlarını çocuklarını sorun sizde. Senin kızında hala evde mi? Ya da kızın çalışmıyor mu işe başlamadı mı? Ayy yazık deyin. Biraz yüzsüzce olacak ama hak ediyorlar

İnsanlar neden karşımdakini üzer miyim acaba diye düşünmeden aklına gelen her şeyi soruyor? Hala neden evlenmedin neden hala işsizsin artık ağlamaktan helak oldum dışarıdan bakınca dert değil belki ama inanın sorulunca çok can yakıyor? Nasıl baş ediyorsunuz böyle kendini bilmez insanlarla?
Bana da evlendigimden beri neden hamile değilsin sorularından bikip geceleri agliyordum . Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz . Bizim bebegimiz olmuyor. Millet bos kalmis herkesin artılarını degil de eksilerini sorguluyor. Once kendilerine baksınlar. Kendilerinin hic mi derdi olmamis hoc mi onlara da sorulmamis boyle seyler . KENDILERINE YAPILMASINI ISTEMEDIKLERI SEYLERI BASKALARINA ZEVKLE YAPIYORLAR . tatmin olamiyorlar . Cevap veriyorsun bi cozum yolu bulmak yerine yine baska merakini gidermek icin turlu turlu sorular uretiyorlar . Sirf meraktan . Hakkettikleri cevaplari almalilar oyle alttan almak yok .

Laf edecek yer arayan, boşboğaz bir sürü insan var ortalıkta işte. Canınızı sıkmayacaksınız. Boş vereceksiniz.

Bana da evlendigimden beri neden hamile değilsin sorularından bikip geceleri agliyordum . Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz . Bizim bebegimiz olmuyor. Millet bos kalmis herkesin artılarını degil de eksilerini sorguluyor. Once kendilerine baksınlar. Kendilerinin hic mi derdi olmamis hoc mi onlara da sorulmamis boyle seyler . KENDILERINE YAPILMASINI ISTEMEDIKLERI SEYLERI BASKALARINA ZEVKLE YAPIYORLAR . tatmin olamiyorlar . Cevap veriyorsun bi cozum yolu bulmak yerine yine baska merakini gidermek icin turlu turlu sorular uretiyorlar . Sirf meraktan . Hakkettikleri cevaplari almalilar oyle alttan almak yok .

Bende öfkeleniyorum o yüzden canım öyle istiyor seni ne ilgilendiriyor böyle olmasını istiyorum çünkü diyorum. Ama kendimle başbaşa kalınca öyle bir ağlıyorum ki çünkü zaten içten içe dert ediyorum onlar yaramı deşiyorlar.

Manavdan elma mi aliyorsunuz, demek gecti icimden. Bir kadin hem cinsine bu tabiri (almak) kullaniyorsa laf anlatilacak insan kategorisinden cikiyor.

Manavdan elma mi aliyorsunuz, demek gecti icimden. Bir kadin hem cinsine bu tabiri (almak) kullaniyorsa laf anlatilacak insan kategorisinden cikiyor.
Aslinda evlenmemi istemiyor. Kendi kizi 29 unda evlendi diye sinirini benden cikarmaya calisiyor.
O da oyle hasta biri.
Her kese oyledir. Her kesle ugrasir, hayattaki tek amaci odur.
Bu tarz insanlar coktur.
Allah bizleri boyle insanlardan korusun ..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum sırf bu yüzden insanlardan soğudum ben. Tecrübelerime dayanarak diyeceklerim; kimsenin seni etkilemesine izin verme. Onların hayatı dört dörtlük mü hayır. Bazısı patavatsızlığına, bazısı gerçekten kendi ile alakalı eksik gördüğü şeyleri yediremediğinden insanların huzurunu kaçırınca mutlu oluyor. Sende onun açığını yakala, yüzüne vur. Böyleleri bundan anlıyor. Sonra da arana mesafe koy gerekirse görüşme. Sana negatif hissettiren, o enerjisiyle modunu düşüren kim varsa hayatından sil. Silemiyorsanda dediğim gibi aynı şeyi yap onlara. Hiç üzülme. Hayatta böyle insanlar da var niyeti iyi olmayan, kasıtlı üzen, senin mutluluğunu hazmedemeyen... normal karşıla yani gül geç. Aslında sorun kendisinde o yüzden çok rahat alt edebilirsin çünkü asıl kompleksli o insan.

Back
X