- 23 Aralık 2019
- 101
- 57
- 48
- 61
- Konu Sahibi 41ask_derin
Güler misin ağlar mısın öyle saçma bi durumKırıldın diye kızmak ayrı bir trajediydi gerçekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güler misin ağlar mısın öyle saçma bi durumKırıldın diye kızmak ayrı bir trajediydi gerçekten![]()
Arkadaşınız ciddi bunalımda. Evlendikten sonra değişti diyorsunuz. Sorunları var demek. Sizden destek beklemişDerdim başlığımdaki gibi. Artık insanlardan çok yorulduğumu hissediyorum yalnızken daha mutlu oluyorum sanki. Uzun yıllar arkadaşım bile beni çok yorduğu ve her ağzına geleni söyleyebileceğini sandığı için yollarımı ayırdım. Ya bende bir tuhaflık var ya da insanlarda. Sorguluyorum ama çıkamıyorum içinden. Nasıl oluyor bu? Hem hiç çekinmeden kırıp döküp sonrada kırıldın diye azarlanmak? Çözemiyorum çözemediğim içinde hayatta hep aynı sıkıntıyla yüzleşip duruyorum.
Dün yaşadığım olayla biraz daha açıklayayım.
Yakın bir arkadaşım iki sene önce evlendi. Çok sevdiğim rahatça konuşabildiğim hep halimi hatrımı soran bir kızdı. Neyse evlendi. O sevecen kız zamanla çok değişti çevresindeki çoğu insana çok baskı uygulayan sürekli hesap soran telefonu bes saniye geç açsak kıyameti koparan birine dönüştü. Sürekli eşinden dert yanıyor. Dünde bana yazdı x le kavga ettik şöyle oldu böyle oldu diye. Bende kendisine biraz kendini geri çek istersen belki üstüne düşünce uzaklaşıyordur dedim başka birşeylere vakit ayır spora gitmek istiyordun geçen dedim hiç bir art niyet gütmemiştim bana ağzına geleni saydı. Kocasının avukatlığını yapıyormuşum sorunlu demek istemişim ona boş insan demişim ezmişim kendini kötü hissetmiş beni iyi biri sanmış birde oturup kocasının dedikodusunu yapıyormuş benimle ? Gelip yazan kendisi halbuki. Ben kavga etmeyi pek sevmem aşırı bir tepki vermedim yazdıklarına. Geldi özürler diledi kusura bakma vs bende kırıldığımı belirttim. Geldi bana hala uzatıyorsun kendi keyfin bilir dedi. Uslup öyle kötü ki anlatamam.
Ben hatalı mıyım gerçekten bende bir sorun mu var? Dünden beri o kadar sinirliyimki atamadım üstümden. Çok yorgun hissediyorum kendimi öyle uzaklaştım ki arkadaşlık kavramından. Sorun bende mi anlayamıyorum
Bu da şuan normal olmadığını gösteriyorEvet iki saate kalmayıp barısıp arşivdeki fotolarını canım aşkım diye paylaşıyor
Ağlayabilsem rahatlarımGüler misin ağlar mısın öyle saçma bi durum![]()
Elimden geleni yapıyordum yaptımda ama o dün sanki hiç kırmamış gibi bugün kocasıyla aşk dolu storyleri paylaşıyor ben kılımı bile kıpırdatmam artıkArkadaşınız ciddi bunalımda. Evlendikten sonra değişti diyorsunuz. Sorunları var demek. Sizden destek beklemiş
Siz de haklısınız tabi ama sevdiğinz bir arkadaşınızsa yanında olun herzamn. Dostluklar bugünler için var
Ne kadar üzücü kıran davranışlar kum torbası gibi kullanıyorlar stresleri gidince yoksun. En iyisi kafa dinlemek uzak olursan derdin de olmazBen de son zamanlarda sizin gibi hissediyorum bazı arkadaşlarımı tanıyamıyorum. Herkes kendi işin geldiği gibi davranıyor ve genellikle de önemli olan hep onların mutluluğu, üzüntüsü, öfkesi, stresi. Dinle dinle dinle sıra sana gelince meşgulüm canım yaaaa oluyor. Dertleşme mesajıma 2 ay sonra satın aldığı şeyi gösterme amacıyla dönünce bir arkadaşım, milletin enayisi dert ablası ben miyim dedim isyan ettim koparttım ipleri. Kırıldığınız noktaları anlatınca bile anlamıyorlar böyle insanlara onlar gibi davranacaksınız hiiiiiç ilgilenmemek lazım. Bir süre ben de kafamı dinleyeceğim bakalım nasıl olacak.
Az insan çok huzur diyorum insanoğlu hep boyle.Derdim başlığımdaki gibi. Artık insanlardan çok yorulduğumu hissediyorum yalnızken daha mutlu oluyorum sanki. Uzun yıllar arkadaşım bile beni çok yorduğu ve her ağzına geleni söyleyebileceğini sandığı için yollarımı ayırdım. Ya bende bir tuhaflık var ya da insanlarda. Sorguluyorum ama çıkamıyorum içinden. Nasıl oluyor bu? Hem hiç çekinmeden kırıp döküp sonrada kırıldın diye azarlanmak? Çözemiyorum çözemediğim içinde hayatta hep aynı sıkıntıyla yüzleşip duruyorum.
Yakın bir arkadaşım iki sene önce evlendi. Çok sevdiğim rahatça konuşabildiğim hep halimi hatrımı soran bir kızdı. Neyse evlendi. O sevecen kız zamanla çok değişti çevresindeki çoğu insana çok baskı uygulayan sürekli hesap soran telefonu bes saniye geç açsak kıyameti koparan birine dönüştü. Sürekli eşinden dert yanıyor. Dünde bana yazdı x le kavga ettik şöyle oldu böyle oldu diye. Bende kendisine biraz kendini geri çek istersen belki üstüne düşünce uzaklaşıyordur dedim başka birşeylere vakit ayır spora gitmek istiyordun geçen dedim hiç bir art niyet gütmemiştim bana ağzına geleni saydı. Kocasının avukatlığını yapıyormuşum sorunlu demek istemişim ona boş insan demişim ezmişim kendini kötü hissetmiş beni iyi biri sanmış birde oturup kocasının dedikodusunu yapıyormuş benimle ? Gelip yazan kendisi halbuki. Ben kavga etmeyi pek sevmem aşırı bir tepki vermedim yazdıklarına. Geldi özürler diledi kusura bakma vs bende kırıldığımı belirttim. Geldi bana hala uzatıyorsun kendi keyfin bilir dedi. Uslup öyle kötü ki anlatamam.
Ben hatalı mıyım gerçekten bende bir sorun mu var? Dünden beri o kadar sinirliyimki atamadım üstümden. Çok yorgun hissediyorum kendimi öyle uzaklaştım ki arkadaşlık kavramından. Sorun bende mi anlayamıyorum
Kocası nazlamamış, size sarmış. Siz de nazlamamışsınız, kimbilir kime sarıyor şimdi. Allah yardım etsin sıradakine.Derdim başlığımdaki gibi. Artık insanlardan çok yorulduğumu hissediyorum yalnızken daha mutlu oluyorum sanki. Uzun yıllar arkadaşım bile beni çok yorduğu ve her ağzına geleni söyleyebileceğini sandığı için yollarımı ayırdım. Ya bende bir tuhaflık var ya da insanlarda. Sorguluyorum ama çıkamıyorum içinden. Nasıl oluyor bu? Hem hiç çekinmeden kırıp döküp sonrada kırıldın diye azarlanmak? Çözemiyorum çözemediğim içinde hayatta hep aynı sıkıntıyla yüzleşip duruyorum.
Bizim de bir arkadaş vardı, ev arkadaşı hakkında verip veriştirirdi yanımızda, aylar sonra bi baktık beraber yemek yiyorlar bir yerde, güle oynaya. Kaldı ki, sizin hikayede verip veriştirilen koca. Aman deyim.Farkında bence eşini sürekli küsüyor diye anltatıyordu bende hep üzülüyordum kızı üzüyor diye ama dün anlattıkları ve olanlardan sonra adama hak verdim
Sürekli evde hep aynı seyleri düşünüyor şunu yapıcam bunu yapıcam diyordu yapmıyordu bende yapsan iyi gelir sanada dedim herkesin mesleği olmak zorunda değilmiş ben ezmişim onu küçümsemişim kocası hiç lafını etmiyormuş Allah razı olsunmuş ondanKötü bir şey dememişsiniz ki, uğraş bulması için tavsiyede bulunmuşsunuz sanırım beklediği gibi bir evlilik olmamış herhalde. Hepimiz yorulduk, ayni seyler yasiyoruz merak etmeyin.
Evet muhtemelen böyleKendisini kocası eziyor, o da baskalarini ezmeye calisiyor.
Peki kocasını size hangi konuda çekiştirdi?Sürekli evde hep aynı seyleri düşünüyor şunu yapıcam bunu yapıcam diyordu yapmıyordu bende yapsan iyi gelir sanada dedim herkesin mesleği olmak zorunda değilmiş ben ezmişim onu küçümsemişim kocası hiç lafını etmiyormuş Allah razı olsunmuş ondan![]()
Çok fazla arkadaşım yok aslında olanlarda böyle yapıyor insan iki çift laf edecek birini arıyor ama daha beter canım sıkılıyor böyledeAz insan çok huzur diyorum insanoğlu hep boyle.
Oyuzden kimseyle görüşmüyorum kafam rahat.
Üzülen incinen biz oluyoruz kırmıyoruz kırılıyoruz takma kafana değmez.
Aynen böyle yapıyor oda bana çekip çekiştirirken bir bakıyorum instagramda sahilde çay içiyorlar üstüne canım kocam iyiki sen yazıyorBizim de bir arkadaş vardı, ev arkadaşı hakkında verip veriştirirdi yanımızda, aylar sonra bi baktık beraber yemek yiyorlar bir yerde, güle oynaya. Kaldı ki, sizin hikayede verip veriştirilen koca. Aman deyim.
Bir daha bik bik ederse kaçak dövüşmemesini, eşine aynen söylemesi gerektiğini söyleyin. Zaten tribi yemiş bulundunuz, patlatın gitsin.Aynen böyle yapıyor oda bana çekip çekiştirirken bir bakıyorum instagramda sahilde çay içiyorlar üstüne canım kocam iyiki sen yazıyor
O kadar çokki hangisini yazayım. En son ki mesele telefonu geç açmış hiç sevmezmiş geç açılmasını kocası dinlemiyormuş bu konuda sonra kavga etmişler adam ayrı yatmış gece. Çok ağır konuştuğı için adam küsüyor muhtemelen oda küsmemeli hemen barışmalı diyor yani kısaca zor biri. Benimle de tartıştıktan sonra instagrama gönderi atıyor evin içidne olanları gizlemek lazımlı bir paylaşım. Sonra nazar değiyormuş :)Peki kocasını size hangi konuda çekiştirdi?