insanlar neden karışırki ! ?

_Merve-_-

oğluşummmm =)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
106
4
118
Kızlar aslında derdim değil ama artık sinir olmaya başladım. Ben 20 yaşındayım 4buçuk yıllık ilişkim var ve bu yaz nişanlandık. Galiba birazda küçük gösteriyorum. Millete derdi düşmüş gibi neden erkenden nişanlandın, çok bekliceksin, seneye yapsaydınız, evlendikten sonra gitsin askere daha buna benzer bir sürü şey söylüyorlar. İnsanlara ne ya ben çok mutluyum ama böyle dedikleri zaman moralim çok bozuluyo ben kendimi hazır hissediyorum evlenmeye. Hem daha ne kadar saklı gizli buluşabilicezki en iyisi böyle ama insanların ağzı torba gibi saygım olmasa bağırıcam size ne kendinize bakın diye!!!

Canim bosver insanlar ne derse desin. Aileleriniz onaylamis sizde kendinizi hazir hissediyorsunuz. Gerisi bos laf. Aldirma derim ben sana. Mutlu ol nisanliligin tadini cikar.

Bu kadar gerilme kimse düşmanlık yapmıyor.
Aklın yolu bir,hayat da göründüğü kadar tozpembe değil.
Zaten iş işten geçmiş,yadırgayanlara "haklısınız ama olaylar böyle gelişti " de geç
Ama haklılar gün gelecke anlayacaksın

Son düzenleme:
aman canım sende...!
biz nişanlandık ertesi gün düğününüz ne zaman diye sormaya başladılar.

boşver dış sesleri.nişanlısın,asker yolu gözlüyorsun.elaleme ne?

sen keyfine bak.hayatında 10 kere nişanlanmıyorsun,10 kere de 20 yaşında olmuyorsun...!

hayatın tadına bak.

Malesef burda da öyle. Birisi nisanlaniyor hemen dedi kodu yapmaya basliyorlar dügün ne zaman olacak yok olmayacak yok söyle olacak yok böyle olacak...

zaten nişan olunca hemen başlarlar şu ne zaman keşke söle olsaydı tepkiyi koy bence bi şekilde ayrıca 20 yaş nişan için hiç de erken değil

ben onların haklı olduğunu düşünmüyorum. çok mutluyum hayatın toz pembe olup olmadığını sevdiğim insanla görmek isterim onların yaşına geldiğimde ise öyle düşüneceğimi sanmam hayat benim hayatım ve kimsenin karışmaya hakkıda yok

millete gıcık olurum . hiç takmam. sendealay et onlarla. canımız böyle istedi de piss pis sırıt bide. bidaha sormazlar

kesinlikle canım biz hayatın tadını çıkarmaya çalıştıkça dedikoducu lafı çok seven insanlar rahat bırakmaz oldu peşimizi çok sinir oluyorum çoook nişanlım asker değil daha okuyor yazında hemen askere gidicek inşallah ben çok mutluyum ya kimseyi takmak istemiyorum aslında ama istere istemez takılıyor

Canim bosver insanlar ne derse desin. Aileleriniz onaylamis sizde kendinizi hazir hissediyorsunuz. Gerisi bos laf. Aldirma derim ben sana. Mutlu ol nisanliligin tadini cikar.

konuşmayı çok seviyolar tatlım biz böyle istedik diyorum ama kimse dinlemiyorki bizi bi sürü laf

ah ahh insanlar yaşları geçince farklı düşünüyolar gençleri hiç anlamıyolar hiiç

takma canım..

nişanlanmsan sorarlar nişan ne zaman dite , nişanlanırsın neden şimdi derler,düğün ne zaman derler,düğün olur şu niye böyleydi derler,onlar biter bebek ne zaman derler.. bebek olur ikinci ne zaman derler...

insanlar hep merak eder ve her konuda senden daha süper bir fikri varmışçasına o sanki çok daha iyisini yapacakmışçasına konuşurlar.. hep çok bilirler..

sen sakinca dinleyip yüzlerine bak...yavaş yavaş susacaklardır.

kesinlikle! ve hep o çok konuşan insanların başına herşeyi mükemmel yapacak olan insanların başına daha kötü şeyler geliyo yaşıyoruz ve görüyoruz kimin ne yaptığını ben alnımın akıyla çıkıcam inşallah bu evden sevdiğim insan benimle olmak istemiş ve biz buna bir adım attık sadece erken yada geç kötü bişeymi yapıyoruz acaba bu kadar güzel bu kadar gurur verici olayı nekadar ayaklar altına alıyorlar elbette zamanı gelince evlenicez ama şimdi bu mümkün değil onlara göre her nekadar mümkün olsada!

Her zaman bişey diyen olur zaten diğer arkadaşların da belirttiği gibi mesela nişanlanmak ya da evlenmek için beklemen gereken durumlar olur ilişki başladıktan hemen bir kaç sene içinde sizin de artık şu kadar sene oldu neden nişanlan mıyorsunuz yoksa senle evlenmeyi düşünmüyor mu diyenler ya da nişanlanırsınız düğün ne zaman fazla uzatmayın nişanlılık süresini ya da nişanlanırsınız 4-5 ay içinde evlenirsin ne aceleleri varmış biraz daha nişanlı kalsalarmış veyahutta evlenirsiniz hemen çocuk yaparsınız ne aceleleri var evlenir evlenmez çocuk yaptınız derler evlendikten 3-4 sene düşünenlere de çocuk ne zaman diyip sorup bıktırırlar en iyisi hiç dikkate almamak biz kararımızı böyle verdik kimseyi ilgilendirmez diyip kesip atmak kimseye derdinizi uzun uzun anlatmak zorunda değilsiniz siz mutluluğunuza bakın.

haklısınız heryerde böyle oluyor gerçekten. Bende uzun uzun anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu ama sıkıldım artık ya ne yapsak yanlış ne yapsak hatalıyız

sen gizli saklı buluşmamak için nişanlandıysan son derece haklılar
yoksa tabiki onlara ne, ha saygım olmasa bagrıcam diosun ya, onların sana saygısı yokken niye sen onlara saygı duyuyosun ki ayrıca? bağırmasan bile açıkça söyle yani, biz karar verdik annelerimz babalarımız onayladı neden herkese dert olduki sen evlenirken bana mı sordun de bence, ben olsam derdim

Seni kararlı gördüm sonra nişanlansanda doğru insanı bulamadıktan sonra garantisi yok nasip kısmet mutlu olmaya bak etrafımızda mutsuz insan çok onlar mutlu olmayı çoktan unutmuş

cnm milletin agzı torba degilki buzesin benmde ayni derdim oldu daha cok kucuksun evde kalirim diyemi korkuyon ben hııccc akdrs etmedm oyle soyleyenlere sen ne zaman evlendin dıye bır sor bak nasil morarıyorlar anlamıyormki bole ınsanları artk olan olmus olmaması gereksede olmus bundan sonra oluruna bakn bır hayır duasi edın de bundan sonrası hayrli olsnn

Nişanlanmak için 20 yaş bana göre de çok çok erken ama işte herkesin dünya görüşü,aile yapısı bir değil ne diyeyim ki?
İnsanlar zaten herşeye karışır,"biz böyle halimizden memnunuz" diyerek cevap vermek en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…