aman canım sende...!
biz nişanlandık ertesi gün düğününüz ne zaman diye sormaya başladılar.
boşver dış sesleri.nişanlısın,asker yolu gözlüyorsun.elaleme ne?
sen keyfine bak.hayatında 10 kere nişanlanmıyorsun,10 kere de 20 yaşında olmuyorsun...!
hayatın tadına bak.
aman canım sende...!
biz nişanlandık ertesi gün düğününüz ne zaman diye sormaya başladılar.
boşver dış sesleri.nişanlısın,asker yolu gözlüyorsun.elaleme ne?
sen keyfine bak.hayatında 10 kere nişanlanmıyorsun,10 kere de 20 yaşında olmuyorsun...!
hayatın tadına bak.
Canim bosver insanlar ne derse desin. Aileleriniz onaylamis sizde kendinizi hazir hissediyorsunuz. Gerisi bos laf. Aldirma derim ben sana.Mutlu ol nisanliligin tadini cikar.
takma canım..
nişanlanmsan sorarlar nişan ne zaman dite , nişanlanırsın neden şimdi derler,düğün ne zaman derler,düğün olur şu niye böyleydi derler,onlar biter bebek ne zaman derler.. bebek olur ikinci ne zaman derler...
insanlar hep merak eder ve her konuda senden daha süper bir fikri varmışçasına o sanki çok daha iyisini yapacakmışçasına konuşurlar.. hep çok bilirler..
sen sakinca dinleyip yüzlerine bak...yavaş yavaş susacaklardır.
Her zaman bişey diyen olur zaten diğer arkadaşların da belirttiği gibi mesela nişanlanmak ya da evlenmek için beklemen gereken durumlar olur ilişki başladıktan hemen bir kaç sene içinde sizin de artık şu kadar sene oldu neden nişanlan mıyorsunuz yoksa senle evlenmeyi düşünmüyor mu diyenler ya da nişanlanırsınız düğün ne zaman fazla uzatmayın nişanlılık süresini ya da nişanlanırsınız 4-5 ay içinde evlenirsin ne aceleleri varmış biraz daha nişanlı kalsalarmış veyahutta evlenirsiniz hemen çocuk yaparsınız ne aceleleri var evlenir evlenmez çocuk yaptınız derler evlendikten 3-4 sene düşünenlere de çocuk ne zaman diyip sorup bıktırırlar en iyisi hiç dikkate almamak biz kararımızı böyle verdik kimseyi ilgilendirmez diyip kesip atmak kimseye derdinizi uzun uzun anlatmak zorunda değilsiniz siz mutluluğunuza bakın.
Kızlar aslında derdim değil ama artık sinir olmaya başladım. Ben 20 yaşındayım 4buçuk yıllık ilişkim var ve bu yaz nişanlandık. Galiba birazda küçük gösteriyorum. Millete derdi düşmüş gibi neden erkenden nişanlandın, çok bekliceksin, seneye yapsaydınız, evlendikten sonra gitsin askere daha buna benzer bir sürü şey söylüyorlar. İnsanlara ne ya ben çok mutluyum ama böyle dedikleri zaman moralim çok bozuluyo ben kendimi hazır hissediyorum evlenmeye. Hem daha ne kadar saklı gizli buluşabilicezki en iyisi böyle ama insanların ağzı torba gibi saygım olmasa bağırıcam size ne kendinize bakın diye!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?