insanlar neden karışırki ! ?

gizli buluşmamak için tabiki nişanlanmadım sevdiğim ve istediğim için nişanlandım onların hep artısı var! söylüyorum zaten ama ben artık laf duymaktan bıktım kimseyi ilgilendirmez

bu aldığımız kararın dünya görüşü aile yapımla alakalı olduğunu sanmıyorum ailem bana hiç karışmadı sadece destek oldular.

bu aldığımız kararın dünya görüşü aile yapımla alakalı olduğunu sanmıyorum ailem bana hiç karışmadı sadece destek oldular.

Eeeeee neyle alakası var peki?
Ben 20 yaşımdayken nişanlanmayı düşünmezdim.. Demek ki dünya görüşlerimiz farklı!
Ola ki ben nişanlancam desem anam babam beni kıtır kıtır keserdi,demek ki aile yapımız bir değil!

ben aşık oldum başkada hiç birşey demiyorum size!

Seni kararlı gördüm sonra nişanlansanda doğru insanı bulamadıktan sonra garantisi yok nasip kısmet mutlu olmaya bak etrafımızda mutsuz insan çok onlar mutlu olmayı çoktan unutmuş

evet ya ben çok mutluyum seviyorum aşığım ve o insanlada evlenicem inşallah anlayışlı insanlar azalıyor bu hayatta yada dedğin gini mutlu olmayı bilmeyen insanlar çoğalıyor

Su andan itibaren artik sadece hayirli olsun demek yakisir
önceden bilseydik acele etme demeyi tercih ederdim

art niyet yok bunda yasin cok genc o yüzden allah tamamina erdirsin canim

bence gayet haklılar.ben bile bu yaşta uzun ilişki yaşadığım için kendime kızıyorum.keşke 25ime kadar gezip eğlenseydim.ilişkin olunca yaşadıkların kısıtlanıyor ..

Her şeyi yaşa bağlamamak lazım,kendini hazır hissediyosan gerçekten kendini biliyosan ve şartlar uygunsa neden olmasın yani??
Evlenmemişsin sonuçta,onun için bir adım atmışsınız.Aşık olan her insan ister,hayırlısı olsun ve de mutluluklar dilerim.Etraftakilerin söylediklerini kötü olarak algılama sen yine de.Kimi tecrübelerine dayanarak konuşuyodur,kimi kıskandığı için.Artık olmuş bitmiş bir şey için konuşmanın pek de manası yok aslında,ama susturamazsın işte.

Su andan itibaren artik sadece hayirli olsun demek yakisir
önceden bilseydik acele etme demeyi tercih ederdim

art niyet yok bunda yasin cok genc o yüzden allah tamamina erdirsin canim

tşk ederim cnm keşke herkes senin gibi yaklaşsa. Abla tavsiyesiyle gelseler keşke. Ben pişman değilim çokta mutluyum bu herşeye değer bence karşımdaki insan beni gerçekten çok mutlu ediyor çok seviyorum onu acele oldu bazı durumlar girdi araya ama iyikide olmuş diyorum şimdi

evet susmadıkları kesin. ben hazır hissediyorum kendimi zaten ha deyince düğün olmucak beklicem yani daha. etrafımdakilerin nasıl söylediklerini anlıyorum az çok kötü niyetli yaklaşıyorlar oyüzden bu sinirim gelip kimse benim içimi sormuyo

bence gayet haklılar.ben bile bu yaşta uzun ilişki yaşadığım için kendime kızıyorum.keşke 25ime kadar gezip eğlenseydim.ilişkin olunca yaşadıkların kısıtlanıyor ..

gezip eğlenmeyi nişanlımla daha çok tercih ediyorum onunla olan herşey daha güzel...

sevdıgınle yaptıgın hıc bısey ıcıın pisman olma derımm...

amannn evlenmesende seni almıyormu, sevse gelir isterdi vs şeyler dicekler.
bşvr sen kendin mutluysan ve hazırsansorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…