Kızınızın sınıf arkadaşlarının anneleriyle görüşün . İkiniz için de iyi olur. İnsanları tanıdıkça yalnızlığın gözünü seveyim diyor . Sanırım siz hala okkalı bir kazık yememişsiniz .
Ayrıca şu hayatta çıkarcı olmamız bizi dik tutar . Çıkarım kendimeolduğu sürece ve kimseye zarar vermediğim sürece bence sorun yoK . İnek besleriz mesela neden ? Çünkü etinden , süründen, gücünden faydalanmak için . Köpek besledik bizi korusun diye . Kedi besledik fare vs gibi hayvanları avlasın da biz de rahatlayalım diye . Atı evcilleştirdik , daha az yol yürüyelim , daha konforlu olsun diye . Bu liste uzar gider . Robot süpürgelere kadar her şey.
İnsanlarla ilişkini 10 puanla değerlendir . 5-5 olursa güçlü bir arkadaşlık olur . 6-4 , 7-3, 8-2 olursa kendimi kullanılmış gibi hissederim .
Hayat hep dengeyi sever . Bir yerden alır , başka bir yere koyar . Siz ne kadar verici olursanız sizde çok var zannedip herkes bir şeyler almaya çalışır .
Bana bir adım gelene ben de bir adım gidersem daha sağlıklı olur .
Bedeninizi sevin , hayallerinizi sevin , gözünüzün içindeki ışığa hayran olun ve bunu gerçekten hissederek yaşayın .