insanlar neden yedikleri ve aldıkları sureklı anlatmak ihtiyacı hissederler ki ?

tuzlukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
123
0
46
İstanbul
uzun suredir arkadaşlık yaptıgım bir arkadaş gurubum var.. ancak bazılarının konuşmalarından artık bıkkınlık geldı... süreklı aynı şeyler nerdeyse..

bugun kek yaptım, kurabıye yaptım... çay demledım içtik.. kuzenim geldı kısır yaptık ohh mıss gıbı...

yada bugun xxx magazanın indirimi varmış şunu aldım.. veya xxxx alişveriş sitesınden bılemem kaç ayakkabı, kızıma kaç tane kıyafet almış... yok bılemem nerde yemek yemiş.. sadece anlatımları bunlardan ibaret.. sadece isimleri şükür degişiyor...

sankı bız yemıyoruz, içmiyoruz, gezmiyoruz... sankı bız alamıyoruz/ almıyoruz... yanı her şeyı sadece o yapıyormuş gıbı... sadece övünüyor.. oysa bır insanın sadece yemek, alişveriş harıcıde paylaşacak bır çok şeyı olur.. bır çok anlatabilir.. ben kıtaptan bahsedıyorum, o yemek kıtabını anlatıyor... eşyalar, kıyafetler, ve yemekler.. baygınlık geldı artık bana...

bazen onun konuşmalarına katılmadıgımızı söyluyor... kalbını kırmak istemıyorum ama, sabah kek yaptım dıyen bırıne en fazla afıyet olsun derım/denir.. her yaptıgının tarıfını istemek mı lazım.. ben zaten tarıfe göre yemek yapmam.. yemek programlarını zaten izlemem sevmem.. ve bır suredır de aramız açıldı bıraz... sogukluk gırdı..

neden insanlar övünmeyı çok seveler.. abartırlar.. abartırlar... anlayamıyorum..

heralde arkadaşının övülmeye ihtiyacı var sürekli bu tarz konuştuğuna göre... benimde başımda bi arkadaş derdi var Allah yardımcın olsun

heralde arkadaşının övülmeye ihtiyacı var sürekli bu tarz konuştuğuna göre... benimde başımda bi arkadaş derdi var Allah yardımcın olsun

kesinlikle takdir alma,övülmeye ihtiyacı var veya övülsün,pohpohlansın istiyor

bu akşam ki, iki konu bana çok tanıdık geldi çoook

bu gece herkes arkadaşından şikayetçi :) ben bu sitede sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum konulara ama kız arkadaşımda arada bu siteye baktğndan ve nickimi bildiğinden dolayı başka bir nick almak zorunda kaldım :)

Bende bu arkadaslar sana göre degil... Bu anlatdigin tipik ev hanimi Bizimde bir tanidik var mesela bize gelince ben kek fln yaparim tariini sorar yada birsey giyiniriz nerden aldigimizi sorar ... Bence dogal... Neyse... :44:

yanı pohpohlanacaki vs yapılacak bır şey yokki.. kek yaptım, kurabıye yaptım ne denırki...
ve sureklı övecek akrabaları da mevcut...
bende hiç beceremem iltifat etmeyı:))

Bende bu arkadaslar sana göre degil... Bu anlatdigin tipik ev hanimi Bizimde bir tanidik var mesela bize gelince ben kek fln yaparim tariini sorar yada birsey giyiniriz nerden aldigimizi sorar ... Bence dogal... Neyse... :44:

evet bırı ev hanımı, digeri evlenınce ev hanımı olmuş.. hatta bazen bana çok meşhur dıye söyledıklerı markayı bile bilmıyorum.. tanımıyorum.. bana xxxxx bebek kıyafetı markasından bahsedıyor.. dedım hiç duymadım... ve dedıgın ürün çok pahalı.. ben almam dedim.. benı kınadı.. nasıl bilmezsın dıye.. dedım ben öyle marka takıbınde degilim.. evet alırım gerektıgınde ama, bebek kıyafetıne 100 tl vermem dedım.. kınadı benı:))

Mutsuzluklarini öyle kapatmaya calisiyorlar ve anlatacak baska birseyleri yok cünkü.

yanı pohpohlanacaki vs yapılacak bır şey yokki.. kek yaptım, kurabıye yaptım ne denırki...
ve sureklı övecek akrabaları da mevcut...
bende hiç beceremem iltifat etmeyı:))

Hiç tahammül edemem öyle tiplere yaa,dinliyormuş gibi yapıp sıkılıyorsunuzdur eminim.

Eşimin de bi akrabası var iş yeri ve kızının okulundan(özel ya) bahseder sürekli ayyy o kadar bayıyor ki onun muhabbetleri ama sürekli yaaa,nerdeyse 1 senedir gitmiyorum evlerine...Aramız da limoni zaten..
Kocası da bi kere "xxxx eğer bi daha işlerinizden bahsedersen kalkar giderim masadan"demişti.Ohh beni anlayanlar var demiştim eşime

İnsanları anlamak zor gerçekten...

Yok öylesi yok allaha sükür etrafimda vallahi hoslanmadigim insanlarla sohbet etmem zaten susar baska birseyle ilgilenirim... Bizim bir tanidik var mesela sanki yukardan gelmis gibi havalidir bende ona gicik oluyorum Muhattap olmuyorum ...meselaaaaa

Öyleleri ancak markalari ezbere bilir zaten ama iki tane genel kültür sorusu sor yüzüne bakip kalir aynen böyle

offf birde bunlarin yeni anneanne -dede olmus veya yeni cocuk sahibi olmus anne -baba versiyonu vardir. Ozellikle anneler abartirda abartir. Sanki dunyada tek cocuk dogurmus kendisidir varsa yoksa cocuktan konusur anlatir facebook unu surekli cocuguyla ilgili iletilerle donatir.Surekli biseyler postalar cocuguyla ilgili. Hic cekinmeden onunuzde cocugunun altini degistirir siz kokudan olursunuz annesi amanda aman ne guzelde yapmis der bezi kaldirirken siz dumur olursunuz. En akilli onlarin cocuklaridir. Surekli ama surekli cocuk konusulur. Birde bunlarin facebookta her Allahin gunu ne yemek pisirdigini yazip postalayan kadin tipi var evlere irak... Aman cok sinir bozucu ya heleki cocuksuz insanlr icin ne kadar bu Muhabbetlerin bayik olabilecegini ve karsisindakini SIKACABILECEGINI dusunemiyorlar.

birarada bulunmak durumundayken,sen de olayı kendi lehine çevir, eğlenceli hale getir barii..
nasıl bir kek bu, lezzete bak..ay bu kısır ne böyle ne kattın içine ,ben böylesini beceremiyorum bir türlü..
senin yanında esamemiz bile okunmaz falan de

içten içe makara yap, belki anlar..

Ben olsam dalga gecerdim valla... Sabah kahvaltida sucuk ekmek yedim ohhh mis evi aldi veredi kokusu zeytin koydum cay ictim ustune gegirdim sonra tabi 1 saat sonra tuvalete gittim ve hepsini yollamak zorunda kaldim.Keske yediklerim hep midemde kalsaydi o kadar mis idi yani derdmDDD aha kendimi dusunemiyorum valla ben yapardim bilyiorum kendimi.... Hey Allahim ya niye boyleleri beni bulmaz neden neden neden hayatim cok sakin VALLAHI

Ben tek muhabbeti yemek içmek ve yaptığı alışverişler olan kişileri boş hayatta başka hiçbir amacı uğraşı olmayan kişiler olarak görüyorum.Birde bunun tek muhabbeti onun bunun ne aldığı ne yediği ne pişirdiği kaç kilo aldığı olan türüde var.

sen dua et giydiği donun yada hiç giymediği ama hava atmak amacıyla çabaladığı don markasını sölemiyo bize baygınlık gelmişti valla sürüce topiği terketmiştik saçma sapan çamaşır muhabbeti dinlemektense hürrraaa dağıldık

Ayy süper bir bir yorum Gece gece güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…