heralde arkadaşının övülmeye ihtiyacı var sürekli bu tarz konuştuğuna göre... benimde başımda bi arkadaş derdi var Allah yardımcın olsun
Bende bu arkadaslar sana göre degil...Bu anlatdigin tipik ev hanimi Bizimde bir tanidik var mesela bize gelince ben kek fln yaparim tariini sorar yada birsey giyiniriz nerden aldigimizi sorar ... Bence dogal... Neyse... :44:
yanı pohpohlanacaki vs yapılacak bır şey yokki.. kek yaptım, kurabıye yaptım ne denırki...
ve sureklı övecek akrabaları da mevcut...
bende hiç beceremem iltifat etmeyı:))
evet bırı ev hanımı, digeri evlenınce ev hanımı olmuş.. hatta bazen bana çok meşhur dıye söyledıklerı markayı bile bilmıyorum.. tanımıyorum.. bana xxxxx bebek kıyafetı markasından bahsedıyor.. dedım hiç duymadım... ve dedıgın ürün çok pahalı.. ben almam dedim.. benı kınadı.. nasıl bilmezsın dıye.. dedım ben öyle marka takıbınde degilim.. evet alırım gerektıgınde ama, bebek kıyafetıne 100 tl vermem dedım.. kınadı benı:))
Mutsuzluklarini öyle kapatmaya calisiyorlar ve anlatacak baska birseyleri yok cünkü.
uzun suredir arkadaşlık yaptıgım bir arkadaş gurubum var.. ancak bazılarının konuşmalarından artık bıkkınlık geldı... süreklı aynı şeyler nerdeyse..
bugun kek yaptım, kurabıye yaptım... çay demledım içtik.. kuzenim geldı kısır yaptık ohh mıss gıbı...
yada bugun xxx magazanın indirimi varmış şunu aldım.. veya xxxx alişveriş sitesınden bılemem kaç ayakkabı, kızıma kaç tane kıyafet almış... yok bılemem nerde yemek yemiş.. sadece anlatımları bunlardan ibaret.. sadece isimleri şükür degişiyor...
sankı bız yemıyoruz, içmiyoruz, gezmiyoruz... sankı bız alamıyoruz/ almıyoruz... yanı her şeyı sadece o yapıyormuş gıbı... sadece övünüyor.. oysa bır insanın sadece yemek, alişveriş harıcıde paylaşacak bır çok şeyı olur.. bır çok anlatabilir.. ben kıtaptan bahsedıyorum, o yemek kıtabını anlatıyor... eşyalar, kıyafetler, ve yemekler.. baygınlık geldı artık bana...
bazen onun konuşmalarına katılmadıgımızı söyluyor... kalbını kırmak istemıyorum ama, sabah kek yaptım dıyen bırıne en fazla afıyet olsun derım/denir.. her yaptıgının tarıfını istemek mı lazım.. ben zaten tarıfe göre yemek yapmam.. yemek programlarını zaten izlemem sevmem.. ve bır suredır de aramız açıldı bıraz... sogukluk gırdı..
neden insanlar övünmeyı çok seveler.. abartırlar.. abartırlar... anlayamıyorum..
Ben olsam dalga gecerdim valla... Sabah kahvaltida sucuk ekmek yedim ohhh mis evi aldi veredi kokusu zeytin koydum cay ictim ustune gegirdim sonra tabi 1 saat sonra tuvalete gittim ve hepsini yollamak zorunda kaldim.Keske yediklerim hep midemde kalsaydi o kadar mis idi yani derdmDDD aha kendimi dusunemiyorum valla ben yapardim bilyiorum kendimi.... Hey Allahim ya niye boyleleri beni bulmaz neden neden neden hayatim cok sakin VALLAHI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?