sen dua et giydiği donun yada hiç giymediği ama hava atmak amacıyla çabaladığı don markasını sölemiyobize baygınlık gelmişti valla sürüce topiği terketmiştik saçma sapan çamaşır muhabbeti dinlemektense hürrraaa dağıldık
uzun suredir arkadaşlık yaptıgım bir arkadaş gurubum var.. ancak bazılarının konuşmalarından artık bıkkınlık geldı... süreklı aynı şeyler nerdeyse..
bugun kek yaptım, kurabıye yaptım... çay demledım içtik.. kuzenim geldı kısır yaptık ohh mıss gıbı...
yada bugun xxx magazanın indirimi varmış şunu aldım.. veya xxxx alişveriş sitesınden bılemem kaç ayakkabı, kızıma kaç tane kıyafet almış... yok bılemem nerde yemek yemiş.. sadece anlatımları bunlardan ibaret.. sadece isimleri şükür degişiyor...
sankı bız yemıyoruz, içmiyoruz, gezmiyoruz... sankı bız alamıyoruz/ almıyoruz... yanı her şeyı sadece o yapıyormuş gıbı... sadece övünüyor.. oysa bır insanın sadece yemek, alişveriş harıcıde paylaşacak bır çok şeyı olur.. bır çok anlatabilir.. ben kıtaptan bahsedıyorum, o yemek kıtabını anlatıyor... eşyalar, kıyafetler, ve yemekler.. baygınlık geldı artık bana...
bazen onun konuşmalarına katılmadıgımızı söyluyor... kalbını kırmak istemıyorum ama, sabah kek yaptım dıyen bırıne en fazla afıyet olsun derım/denir.. her yaptıgının tarıfını istemek mı lazım.. ben zaten tarıfe göre yemek yapmam.. yemek programlarını zaten izlemem sevmem.. ve bır suredır de aramız açıldı bıraz... sogukluk gırdı..
neden insanlar övünmeyı çok seveler.. abartırlar.. abartırlar... anlayamıyorum..
uzun suredir arkadaşlık yaptıgım bir arkadaş gurubum var.. ancak bazılarının konuşmalarından artık bıkkınlık geldı... süreklı aynı şeyler nerdeyse..
bugun kek yaptım, kurabıye yaptım... çay demledım içtik.. kuzenim geldı kısır yaptık ohh mıss gıbı...
yada bugun xxx magazanın indirimi varmış şunu aldım.. veya xxxx alişveriş sitesınden bılemem kaç ayakkabı, kızıma kaç tane kıyafet almış... yok bılemem nerde yemek yemiş.. sadece anlatımları bunlardan ibaret.. sadece isimleri şükür degişiyor...
sankı bız yemıyoruz, içmiyoruz, gezmiyoruz... sankı bız alamıyoruz/ almıyoruz... yanı her şeyı sadece o yapıyormuş gıbı... sadece övünüyor.. oysa bır insanın sadece yemek, alişveriş harıcıde paylaşacak bır çok şeyı olur.. bır çok anlatabilir.. ben kıtaptan bahsedıyorum, o yemek kıtabını anlatıyor... eşyalar, kıyafetler, ve yemekler.. baygınlık geldı artık bana...
bazen onun konuşmalarına katılmadıgımızı söyluyor... kalbını kırmak istemıyorum ama, sabah kek yaptım dıyen bırıne en fazla afıyet olsun derım/denir.. her yaptıgının tarıfını istemek mı lazım.. ben zaten tarıfe göre yemek yapmam.. yemek programlarını zaten izlemem sevmem.. ve bır suredır de aramız açıldı bıraz... sogukluk gırdı..
neden insanlar övünmeyı çok seveler.. abartırlar.. abartırlar... anlayamıyorum..
Canım biz de eşimle yeni tanıştığımız bir arkadaşımızın evine gitmiştik.Aman aman evlerini anlata anlata bitiremediler karı koca. hadi evlerine heveslendiler diyelim , özenmiş seçmişler mobilyaları ya ben bir erkeğin bir erkeğe evdeki eşyalarla ilgili hava attığını görmedim. adam eşime koltuk yastıklarından birini eline alıp' bak bu da bizim koltuğun yastıkları , gördün mü abicim, gördüysen kaldıracağım rahat oturalım diye 'dedi. Eşim hiç alışık değil böyle laflara , 'gördüm' demekle yetindi. Birazdan yurt dışından aldıkları saatlerden bahsettiler. adam eşime , hanımının saatini bile gösterdi. ardından cep telefonları çıktı ortaya . Eşimin doldurma parfümü benim çantamdaydı . kapıdan çıkarken eşim istedi . adam da bunu duymuş ; 'bende o parfümün orjinali var getireyim mi abicim?' dedi.
kadına ayrıca gelmeyeyim arkadaşlar o daha da fenaydı.
bazen yemek ve içmek bazlı aldıklarımı insanlara anlatmam.. belkı maddıyatı yoktur.. belkı rahatsızdır yıyemez canı çeker... işte bu yuzden anlatmayı sevmem..
bence kadınların, ben dahil, %90 ı böyle . şu kulübe bi bakın. insanlar yarış içinde. kim kimden daha çok yiyecek, kim kimden daha çok gezecek, kim kimden daha çok para harcayacak. neye ve nereye koştuğunu bilmeyen sürü gibiyiz.
yeni aldığım manto diye bi başlık açsam anında 3 sayfa ilerlerim ama gelin yardım edelim deyince kims ebakmıyo. lafını açımışken belki siz farklı olmak istersiniz diye topiğimiz ekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor.html, nasıl ben uğrayıp topiğinizde bi soluk aldıysam, sizide topiğime bi hayra ortak olmaya bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?