- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Normalde depresif bir insanım zaten tedavi görüyorum psikolojik olarak ailevi nedenlerle bozulan psikolojimi toplamaya calısıyorum. Bu arada calısıyorum ve calıstıgm yerde biri var evli biri bn 24 o 29 yasında biz gayet normal arkadaşız şakalasıo ediyordu benle hep bir ara espriyle sölediğim birşeyden dolayı mesafe koymustun bahane gibi geliyor simdi yine ben sormustum da ne oldu diye konusmstuk. Bu kişinin karısı cok kıskanc biri anladığım kadarıyla. İşle ilgili whatsap tan yazıstıgımız oldu. Ayrıca cok rahatsızsa söler onu da bilmiyorum bn iş için sehir dışına gittim geldim eşi instagramdan eklemiş söledim buna K.bakma dedi. Normal de cok iyi cocuk diyordum onun için. Ama suan öyle sinir oluyorm ki ortada birşey yok böle hep bi kinaye konusurken yüzüme bakmamaya ne yaptım lan ben sana gerizekalı. Birde aramıza yeni katılan sekreter bir kız var. Cok fena yırtık bir kız. Ban abiyi davranıyor filan diyordum kanka diyor zaten herkese ama arkasından konustugunun yüzüne belli etmeyen biri bunu da görüdm yani. Bugün bana bahsettiğim kişi için sen yokken gülüyor şakalasıyor sen varken enerjisi düşüyor dedi bu nedir yani moralimi ciddi anlamda bozdular. Herkesten şüpheleniyorum zaten artık kimseye güven yok. Kime nasıl davranacagımı şaşırdım. Şurda zaten 3-5 kişiyiz tüm gün işime bakim konusmayım desem zaman geçmez zaten bunalımlıyım. Moralim cok bozuk kızlar lütfen bir akıl verin bana. Bu arada belki kız aramızı bozmak istiyor diye düşünüp cocugun yanına gittim cayımı alıp yüzüme bakmadı bilerek laf atıyorum kısa kısa cevaplar telle ugrasmalar. Sorun mu var dedim yoo diyor kalktım yanından. Yani ortada bişey yok ben abartıyor ve yanlıs anlıyorum desem niye birbirleriyle şakalısıyorlar da bna karsı soğuk bu cocuk? Ki önceden benle de şakalasırdı. Cidden enerjimi emdiler. Eve gidip ağlayasım var. Bari işte mutlu olayım inş kız defolup gider diyorum yılan maaştan anlasamazsa gidecek ama onda o göz yok daha iyisini de bulamaz kalır. Kaldım sinsi ve durmadan anlamsız yere soğuk davranan biriyle.