İnsanlar niye böyle içten pazarlıklı? Dayanamıyorum cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde depresif bir insanım zaten tedavi görüyorum psikolojik olarak ailevi nedenlerle bozulan psikolojimi toplamaya calısıyorum. Bu arada calısıyorum ve calıstıgm yerde biri var evli biri bn 24 o 29 yasında biz gayet normal arkadaşız şakalasıo ediyordu benle hep bir ara espriyle sölediğim birşeyden dolayı mesafe koymustun bahane gibi geliyor simdi yine ben sormustum da ne oldu diye konusmstuk. Bu kişinin karısı cok kıskanc biri anladığım kadarıyla. İşle ilgili whatsap tan yazıstıgımız oldu. Ayrıca cok rahatsızsa söler onu da bilmiyorum bn iş için sehir dışına gittim geldim eşi instagramdan eklemiş söledim buna K.bakma dedi. Normal de cok iyi cocuk diyordum onun için. Ama suan öyle sinir oluyorm ki ortada birşey yok böle hep bi kinaye konusurken yüzüme bakmamaya ne yaptım lan ben sana gerizekalı. Birde aramıza yeni katılan sekreter bir kız var. Cok fena yırtık bir kız. Ban abiyi davranıyor filan diyordum kanka diyor zaten herkese ama arkasından konustugunun yüzüne belli etmeyen biri bunu da görüdm yani. Bugün bana bahsettiğim kişi için sen yokken gülüyor şakalasıyor sen varken enerjisi düşüyor dedi bu nedir yani moralimi ciddi anlamda bozdular. Herkesten şüpheleniyorum zaten artık kimseye güven yok. Kime nasıl davranacagımı şaşırdım. Şurda zaten 3-5 kişiyiz tüm gün işime bakim konusmayım desem zaman geçmez zaten bunalımlıyım. Moralim cok bozuk kızlar lütfen bir akıl verin bana. Bu arada belki kız aramızı bozmak istiyor diye düşünüp cocugun yanına gittim cayımı alıp yüzüme bakmadı bilerek laf atıyorum kısa kısa cevaplar telle ugrasmalar. Sorun mu var dedim yoo diyor kalktım yanından. Yani ortada bişey yok ben abartıyor ve yanlıs anlıyorum desem niye birbirleriyle şakalısıyorlar da bna karsı soğuk bu cocuk? Ki önceden benle de şakalasırdı. Cidden enerjimi emdiler. Eve gidip ağlayasım var. Bari işte mutlu olayım inş kız defolup gider diyorum yılan maaştan anlasamazsa gidecek ama onda o göz yok daha iyisini de bulamaz kalır. Kaldım sinsi ve durmadan anlamsız yere soğuk davranan biriyle.
farzetki evlisin senin evli oldigun adam yani kocan isyernde bir kizla samimi olup sakalassa hosuna gidecekmiydi? yoksa.amannn skılmasnlar gulup oynassinlarmi dicektin.elalemin kocasini niye bu kadar dert ettnki.kendine. senle muhatap olmak.zorundami.helal olsun o cocugada harbi adammiski sana yuz vermiyo.evli barkli adamla sakalasmak.samimi olmak ne diye hosunuza gider anlamiyorum.ya.mesafe cokmu zor. tobeee tobeeeee

karısı seni ekledigine göre ciddi sorun var demektir, sen de hala üstüne gidiyorsun adam mesafe koymaya calısıyor belli ki. bosver yapısma sen de. hoslanmıyor demek ki. o kız olmasa bile zaten uzaklasacakmıs adam senden. kızın sucu yok bence.

Su isyerlerinde insanlarin şakalasma hastaligindanda bana gına geliyor nefret ediyorum valla kimseyle is ortaminda iyi arkadas filsn olmam gerekli gereksiz konusmam konusanida sevmem. Herkes isini yapsin gitsin ne muhabbet kurma meraklisi milletiz anlamadim gitti evli adamla şakalassan nolur yani..

Size bir kaç tavsiyem var ruh sağlığınızı korumanız için, çünkü gereğinden fazla takıyorsunuz.

Öncelikle sekreter kız size bir laf taşırsa dinlemeyin, gerekirse, bunları bana neden anlatıyorsun, neyse ne beni bağlamaz, sen de boş ver gitsin, zaten mesafemi koydum, bir yanlış anlaşılma olmuşsa doğrusu böyle anlaşılır zaten, diyin. Telaşlı, öfkeli ya da meraklı yaklaşmayın bu konuya, kimseye sezdirmeyin sinirinizi bile, kimseyle o adam hakkında da konuşmayın. Rahat ve kendinizden emin olun.

Umursamayın. Adamın çapkınlığıydı, dindarlığıydı... Bu konulara neden takıyorsunuz ki? Karısı düşünsün bunları. Bunlar sizin meseleleriniz değil. Bu konulara dalıp daha da içselleştirmeyin. Birbiriniz için dış kapının mandalısınız neticede. Varsın çapkın olsun, varsın size asılmış, sonra karısı şüphelenince işin içinden sıyrılmış olsun. Sizin yapabileceğiniz tek şey bundan ders alıp, bundan sonra iş yerindekilerle (kim olursa olsun) mesafeli kalmak, hemcinsiniz de olsa fazla muhabbetlere dalmamak, birileriyle hemen samimileşmemektir. Yani adamı da, tavırlarını da, olanı biteni de boş verin.

Biraz sağlam durun. İster bir dedikodu olsun, ister sadece kıskanç eş yüzünden adam kendini sıyırmak için yalanlar söylemiş olsun, ister gözünüzün önünde her kadına samimi, size ise sanki siz ona asılmışsınız gibi tavırlı olsun. Siz kendinizden emin olduktan sonra, hiç mühim değil bunlar. Böylece dışarıya ben kendimden eminim, mesajını vermiş olursunuz zaten..

Adamla mecbur kalmadıkça iş için de iletişime girmeyin. Arabasına da mecbur olmadıkça binmeyin. İş saatleri dışında mecbur olsanız da gerekirse bırakın iş aksasın ama doğrudan ona tek bir mesaj vs atmayın. Gerekirse sekreter kız üzerinden halledin işlerinizi, ya da sekreter kızı ve diğer çalışanları da dahil ederek toplu olarak mail yazın.

Canınız muhabbet istediğinde sekreter kızla ya da diğer iş arkadaşlarınızla "sadece" havadan sudan konuşun. Adamla zaten muhatap olmazsınız artık. Dediğim gibi, iş yerinde de bu adam dahil kimsenin gıyabında tek laf etmeyin, sizinle başkasının dedikodusunun yapılmasına da izin vermeyin. Bu önemli ve başarırsanız bir süre sonra sizin için, o etliye sütlüye karışmaz, algısı oluşacaktır zaten.

Özetle çok da zor bir çözümü olmayan meseleyi yok yere büyütüyorsunuz bence. Biraz ruh sağlığınıza kıymet verin,kendinizin kıymetini bilin. Bu kadar kolay mı dışarıdan bir insanın tavırları ile sizi yıpratması? Sağlam durun biraz. Tedavi görüyor olmanıza rağmen bunu başarabilirsiniz. Sadece kendinizi önemseyin, kimsenin ettiği lafları duymayın. Velev ki dedikodu yapıyorlar, zaten her yerde var dedikodu, siz duymasanız bile okulunuzda, başka iş yerlerinizde de olmuş olabilir, asılsızı da yapılmış olabilir, bu malesef yaygın bir şey zaten, hepimizin başına geliyor. Hele ki iş hayatı, samimi ve masum ilişkiler yaratmanın çok zor olduğu ortamlar mevcut. Bu yüzden hiç odaklanmayın bu meselelere. Siz sadece kendinizden emin olacak, kendinizi koruyacaksınız. Bunun için yazdığım tavsiyelere kulak verin derim... Umarım işinize yarar ve bu kadar takmamayı öğrenirsiniz.

Tavsiyelerin için cok teşekkürler. Bugün kaç kez uyandıysam aklıma geldi hep keşke bu kadar takan bir insan olmasam. Bazıları adama yapısma bilmem ne demiş bu cahil insanları kayda bile almıyorum. Olay adam değil keşke anlasalar.. O kadar yalnız hissediyorum ki kendi kardeşim bile dinlemek istemiyor o daha cok telefonda akşama kadar takılıp kendini oyalıyor taşı 19 ama kafaya birşey takmaz karakterimiz baya farklı. Dostum dediğim kişi de zaten hep meşgul artık . Ya akrabam bile bir acayip. Teyzem vardı dertleştiğim bebeği var o da kendi hayatına daldı tabi. Kursa gidim diyorum yada spora kıçımı kaldırasım gelmiyor içimden hiçbirşey gelmiyor. Üstüne tuz biber olarak işyerinde de artık aksama kadar somurtacagım karsımda o adam oturduğundan. Ah ah neydi günahım..

Adam karısıyla sorun yaşamış demek ki ve de mesafeyi koymuş.
Daha ne uzatıyorsun anlamadım ?!?
Sanane işte görüşmek istemiyor illa yapışmak zorunda mısınız evli erkeklere
Demek ki senden rahatsız olmuş karısı ama "yırtık" kızdan olmamış.
Ben hala neden uzattığını anlayamıyorum.

Şu evli adamı bi rahat mı bıraksan ya illa yüzüne mi demek lazım bi uzak dur işte, adam gibi mesafe koymuş hala neyin derdindesin anlamadım. Sıkıntılı bi tip gibisin zaten.

Ya bence sen konuyu düzgün oku. Adam benle illa konustun değil derdim. Yaran var heralde senin gibi küçük düşünen kadınlara acıyorum. Kocanı hint kumaşı zanneder senin gibiler.

Şu evli adamı bi rahat mı bıraksan ya illa yüzüne mi demek lazım bi uzak dur işte, adam gibi mesafe koymuş hala neyin derdindesin anlamadım. Sıkıntılı bi tip gibisin zaten.

Sıkıntılı sensin. Evet ruhsal sorunlarım var ama bu snaa dalga gecme yetkisini vermez.
Okuduğunu anlasan keşke.

İftira

Ya bence sen konuyu düzgün oku. Adam benle illa konustun değil derdim. Yaran var heralde senin gibi küçük düşünen kadınlara acıyorum. Kocanı hint kumaşı zanneder senin gibiler.

Sıkıntılı sensin. Evet ruhsal sorunlarım var ama bu snaa dalga gecme yetkisini vermez.
Okuduğunu anlasan keşke.

Ne dalga geçmesi fikrimi söyledim. Neden saldırıyosun, suratına vurduk dimi bi hazımsızlık yaptı tabi. Sekretere yırtık diyene bak :))))

Ben evli bi adamla kendim düşünür samimiyet kurmam şakalaşmam, yani bi mesefa koyarım çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Ha eşi arkadaşımdır o zaman başka. Yani gerçekten kafaya takmışsın adamı yok kısa cevaplar veriyo yok yanına gidiyorum suratıma bakmıyo, insan bi laftan anlar tavırdan anlar. Bu tür insanlara tahammül edemiyorum.

Normalde depresif bir insanım zaten tedavi görüyorum psikolojik olarak ailevi nedenlerle bozulan psikolojimi toplamaya calısıyorum. Bu arada calısıyorum ve calıstıgm yerde biri var evli biri bn 24 o 29 yasında biz gayet normal arkadaşız şakalasıo ediyordu benle hep bir ara espriyle sölediğim birşeyden dolayı mesafe koymustun bahane gibi geliyor simdi yine ben sormustum da ne oldu diye konusmstuk. Bu kişinin karısı cok kıskanc biri anladığım kadarıyla. İşle ilgili whatsap tan yazıstıgımız oldu. Ayrıca cok rahatsızsa söler onu da bilmiyorum bn iş için sehir dışına gittim geldim eşi instagramdan eklemiş söledim buna K.bakma dedi. Normal de cok iyi cocuk diyordum onun için. Ama suan öyle sinir oluyorm ki ortada birşey yok böle hep bi kinaye konusurken yüzüme bakmamaya ne yaptım lan ben sana gerizekalı. Birde aramıza yeni katılan sekreter bir kız var. Cok fena yırtık bir kız. Ban abiyi davranıyor filan diyordum kanka diyor zaten herkese ama arkasından konustugunun yüzüne belli etmeyen biri bunu da görüdm yani. Bugün bana bahsettiğim kişi için sen yokken gülüyor şakalasıyor sen varken enerjisi düşüyor dedi bu nedir yani moralimi ciddi anlamda bozdular. Herkesten şüpheleniyorum zaten artık kimseye güven yok. Kime nasıl davranacagımı şaşırdım. Şurda zaten 3-5 kişiyiz tüm gün işime bakim konusmayım desem zaman geçmez zaten bunalımlıyım. Moralim cok bozuk kızlar lütfen bir akıl verin bana. Bu arada belki kız aramızı bozmak istiyor diye düşünüp cocugun yanına gittim cayımı alıp yüzüme bakmadı bilerek laf atıyorum kısa kısa cevaplar telle ugrasmalar. Sorun mu var dedim yoo diyor kalktım yanından. Yani ortada bişey yok ben abartıyor ve yanlıs anlıyorum desem niye birbirleriyle şakalısıyorlar da bna karsı soğuk bu cocuk? Ki önceden benle de şakalasırdı. Cidden enerjimi emdiler. Eve gidip ağlayasım var. Bari işte mutlu olayım inş kız defolup gider diyorum yılan maaştan anlasamazsa gidecek ama onda o göz yok daha iyisini de bulamaz kalır. Kaldım sinsi ve durmadan anlamsız yere soğuk davranan biriyle.
Alınmaca gücenmece yok, sana yorumumu yapayım. Sen bu adama şaka yaptın ve sen farkında olmasan da galiba biraz haddini aşan bir şakaydı. Adam evli... Artık şaka neyle ilgiliyse seninle arasına mesafe görmek gereği duydu ki çok normal. Ya da adamcağız eve gidince eşine anlattı durumu ve eşi ne yapması gerektiği konusunda öneri verdi. Ki buradaki kadınların hepsine sor yüz kişiden yüzü de aynı şeyi söyler böyle bir durumda. Eşinin kıskanç olmasını falan geç bir zahmet. Sen o kadar yakın mıydın ki eşinin karakterini biliyorsun? Belli ki sen arkadaşlığı ve samimiyeti abartmışsın. Yeni gelen kızdan sana ne ayrıca. Araları nasıl olursa olsun. Adam senin sevgilin değil, kocan değil. Sadece iş arkadaşın. Daha önce kimse sana akıl verdi mi bilmiyorum ama kulağına küpe olsun, iş yerinde fazla samimi arkadaşlık hiç ama hiç iyi değildir. Günün birinde mutlaka boku çıkar.

Birde hala adamin arabasina mi bindiniz ?? Pes dogrusu. Bacim az bi tavirdan anla da uzak dur adamdan. Belli ki istemiyor iste ne bu israr! Sen kabul etmesense hoslaniyorsun bu adamdan.

Birde hala adamin arabasina mi bindiniz ?? Pes dogrusu. Bacim az bi tavirdan anla da uzak dur adamdan. Belli ki istemiyor iste ne bu israr! Sen kabul etmesense hoslaniyorsun bu adamdan.

Ah şu okumayan insanlar cahil kalmaya hep mecburlardır.. Adam benle beraber 2 kişiyi daha bırakıyor yolumuzdan üstünden geçtiği için. Ben özellikle onla gezmiyorum. Bak işte senin gibiler bu toplumda sürekli birşeyleri yanlıs anlayan daha doğrusu anlamayan çarpıtan ve dedikodu yapsn kişiler. Bence otur bir düşün ve kendini eleştir he gerçi sen bu yazdıklarımı da okumaz ve anlamazsın ama neyse..

Ah şu okumayan insanlar cahil kalmaya hep mecburlardır.. Adam benle beraber 2 kişiyi daha bırakıyor yolumuzdan üstünden geçtiği için. Ben özellikle onla gezmiyorum. Bak işte senin gibiler bu toplumda sürekli birşeyleri yanlıs anlayan daha doğrusu anlamayan çarpıtan ve dedikodu yapsn kişiler. Bence otur bir düşün ve kendini eleştir he gerçi sen bu yazdıklarımı da okumaz ve anlamazsın ama neyse..
Ahh canim ya valla esas cahiller senin gibi istenmedigini amlamayanlar :)) adam sana mesafe koymus sen hala benle birlikte 2 kisiyi daha birakiyor diyorsun. Adam sana mesafe koymakla ne kadar hakliymis zira durum ortada :)))))

Ben evli bi adamla kendim düşünür samimiyet kurmam şakalaşmam, yani bi mesefa koyarım çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Ha eşi arkadaşımdır o zaman başka. Yani gerçekten kafaya takmışsın adamı yok kısa cevaplar veriyo yok yanına gidiyorum suratıma bakmıyo, insan bi laftan anlar tavırdan anlar. Bu tür insanlara tahammül edemiyorum.

Bak bende sevmem bu tarz şeyleri. Fakat bu adam beni suclu gösterip kendini evliya dürüst gösterirse sinirlenirim suan oldugu gibi. Adam ilk gün bana öküz gibi bakmıştı bu bir. Daha sonra yanına aldırmıs patrona söyleyip iş öğrenirmişim. Hadi burda iyi niyetli diyelim. Geçerken sürekli koltuğuna vurmalar devamlı bana takılmalar. Sürekli laf atıp şakalaşmalar bunu yapan kendisiydi ki ben ona şakayla ay hep rahatsız ediyor beni dediğimde ilk trip yapmıştı. Hadi onu gectim. Suan benim sinir oldugum ben bu hafta sehir dışındaydım. Geldim böle bir tavırlı gibi hal takınıyor tamam uzak dursun amenna bununda anladım. Ama şüphe duyuyorum sekreter ile dedikodu mu yaptılar diye kız gelmiş bana sen yokken gülüyor ediyor sen gelince susuyor diyor. Kıza da ayrı gıcık oldum sanane yani dünkü kızsın sen. Hepsini gectim en büyük dert ettiğim şey işyerimde bu tarz sacma insanlar ile çalışmak. İşten ayrılsam maaşım filan iyi yerimden ayrılmak bu nedenle istemem ama aksama kadar somurtacagım burada artık canımı sıkan bu anlarsın inşallah.

Ahh canim ya valla esas cahiller senin gibi istenmedigini amlamayanlar :)) adam sana mesafe koymus sen hala benle birlikte 2 kisiyi daha birakiyor diyorsun. Adam sana mesafe koymakla ne kadar hakliymis zira durum ortada :)))))

Bence sizin canınız baya sıkılıyor ki tartışmaya yer arıyorsunuz muhattap olamayacagım cidden duvara laf anlatmakla aynı şey.

Bence sizin canınız baya sıkılıyor ki tartışmaya yer arıyorsunuz muhattap olamayacagım cidden duvara laf anlatmakla aynı şey.
Bana duvar diyene kadar bence siz bir aynaya bakin. Adam o kadar mesafa koymaya calisip, size cvp vermeye tenezzul etmiyor siz hala adamla eskisi gibi olma pesindesiniz. Esas duvar kim siz dusunun. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X