Bak bende sevmem bu tarz şeyleri. Fakat bu adam beni suclu gösterip kendini evliya dürüst gösterirse sinirlenirim suan oldugu gibi. Adam ilk gün bana öküz gibi bakmıştı bu bir. Daha sonra yanına aldırmıs patrona söyleyip iş öğrenirmişim. Hadi burda iyi niyetli diyelim. Geçerken sürekli koltuğuna vurmalar devamlı bana takılmalar. Sürekli laf atıp şakalaşmalar bunu yapan kendisiydi ki ben ona şakayla ay hep rahatsız ediyor beni dediğimde ilk trip yapmıştı. Hadi onu gectim. Suan benim sinir oldugum ben bu hafta sehir dışındaydım. Geldim böle bir tavırlı gibi hal takınıyor tamam uzak dursun amenna bununda anladım. Ama şüphe duyuyorum sekreter ile dedikodu mu yaptılar diye kız gelmiş bana sen yokken gülüyor ediyor sen gelince susuyor diyor. Kıza da ayrı gıcık oldum sanane yani dünkü kızsın sen. Hepsini gectim en büyük dert ettiğim şey işyerimde bu tarz sacma insanlar ile çalışmak. İşten ayrılsam maaşım filan iyi yerimden ayrılmak bu nedenle istemem ama aksama kadar somurtacagım burada artık canımı sıkan bu anlarsın inşallah.