- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladim
suanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi
ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice
(( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi
adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi
( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum