insanlar niye bu kadar kötü :((

Sen fazla benimsemişin eşinin ailesini sanırım ,el onlar canım benim ...

üstelik binbir sorunla evlemişsin ....

bir yabancının yanında nasıl davranıyorsun öyle davran yanlarında ,yabancı gibi ,çaımıyorsan iş bul çaşmak istediğin söyle eşine uzaklaş bir şekilde,

eşinle aranı kesinlikle bozma ,kesinlikle ailesiyle ilgil konularda yoruma girme ....

bir an evvel bu fırtınalı dönemi atlatmanı diliyorum ,malesef insanlar adaletsiz ...

insanin kendi ailesi uzakta olunca esinin ailesini benimsiyo ..yada ben cok safim yada pasif :( hersey güzel olsun istedim..hatta etrafdan tepki aldim cabuk affetin onlari sen nasil kin gütmezsin gibi laflarda yedim..aile kavrami cok önemli benim icin..

Küslük sanıldığı kadar kötü bir şey değildir.
Bazı insanlarla küsmek iyidir.
Sana küsken çok zarar veremezler,kafan da rahat olur.
Niye karşı taraf da o çaba yokken herkesle iyi olayım derdi var ki?
İyilik tek taraflı olmuyor işte malesef zorlamamak lazım.
Ben olsam küserim konuşmam.
Herkesin içinde eşim de oradayken güzelce sesimi yükseltmeden
Kırgınım şu şu şu tavırlarınızdan rahatsızım.
Ve lütfen artık mümkün olduğunca az görüşelim
konuşmayalım derim.. Eşime de dönüp iyi değilim burdan götür beni derim.
Ki üstüme gelemesin:27:
Kötü olmak lazım bazen.
Dinsizin hakkından imansız gelir:ssz:

canimsin ya :) evet biraz kirici olmak lazim..mesafe zaten sart..evlendik 2 ay konustuk ve sonrasi zaten küs gibi konusmuyoduk görümcelerle.ama kayivalde illa araya girip küsmemizi istemio ..aha baristik noldu bi acik bi falso aramislar meger..valla dilim yandi icimden ne görmek ne konusmak gelmio..

canimsin ya :) evet biraz kirici olmak lazim..mesafe zaten sart..evlendik 2 ay konustuk ve sonrasi zaten küs gibi konusmuyoduk görümcelerle.ama kayivalde illa araya girip küsmemizi istemio ..aha baristik noldu bi acik bi falso aramislar meger..valla dilim yandi icimden ne görmek ne konusmak gelmio..

Ahhh bana eşim rahat verse var ya selam bile vermem hiç birine..
Küs olurum huzurlu olurum valla bir gün rahatsızlık duymam:ssz:
Ama malesef eşim aile kavramına aşırı önem verir.
Zorla iç içe samimi ilişkiler kuralım ister..
Eşin yanındaysa kv falan takma canım:34:

aslında burda eşinin devreye girmesi gerekiyo neden bukadar pasifki bu konuda onu anlamadım...senin yapabileceğin tek şey bu insanlarla eşin yanında yokken aynı ortamda bulunmamak eşin yanındaykende bi laf söylendiğinde hop hop ne oluyo ne diyosunuz benim karıma diyiversin bi zahmet...babasını karşısına alıp seninle evlenen adam anasıyla kızkardeşinede iki laf edebilir bence çok kolay şekilde,sen onları uyarsan kötü gelin olursun ama oğulları laf söylese 2 gün surat asıp barışırlar...

esim acikca laf sölense bana hemen müdahele eder ama bunlar saman altindan göze sokmadan sincice yapilan planlar..yani yüze kili kili ediyolar ama arada laf sokmalar..yani ben sikayet edeyim dirdirci olayim istediler..bende attim yine icime esime agladim

Ahhh bana eşim rahat verse var ya selam bile vermem hiç birine..
Küs olurum huzurlu olurum valla bir gün rahatsızlık duymam:ssz:
Ama malesef eşim aile kavramına aşırı önem verir.
Zorla iç içe samimi ilişkiler kuralım ister..
Eşin yanındaysa kv falan takma canım:34:

esim yanimda tabi zaten ona kil oluyolar..esimin bana düskünlügü milleti rahatsiz ediyo..düsün abla bile kardesle yarisa giriyo cok bencil bi ablasi var

görümcenle mesafeli ol fazla muhabbete girme hiçkimse hakkında yorum yapma hatta mümkün olduğunca az görüş.biraz da umursamaz ol laf sokuyor beni sevmiyor diye sürekli düşünme gül geç önemli olan eşinle ilişkin onunla aranı bozma canım :31:

mesela gecenlerde kayinvaldemde otuyoz hep birlikte önce cay icildi bi zaman sonra mutfaga gitti annesine ve kendine bitki cayi yapti bana sormadi bile bu bile beni üzdü nie böle yapio :( sanirim benim korkum esimle arami acmasinlar diye onlara kendimi ispat etmeye calismisim ..hiyar agasi ben :)

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo işte
Herşeyini arkada bırakıp istenmeyen gelin olmanıza rağmen birçok şeyi göze alıp evlenmişsiniz
Artık bence kim beni seviyo kim svemiyo derdine düşmeyin
saygıda kusur etmeyin, bırakın onlar ne düşünüyosa düşünsün
Görümcemi fisfisliyo :44: yoksa görümcenin eşini mi svemeye başladılar seni ilgilendirmesin
Sen eşine ve yuvana bak, onlarıda arada ziyarete gidersiniz olur biter

tamam :26: allah birde cocuk nasip ederse bu icimdeki sevgi boslugu dolar sanirsam :49:

Kıyamam sana! Cok üzüldüm senin için:(

destegin ve degerli fikirlerin icin cok saol cnm..inan aradigim tek sey samimiyet..yazina bile yansimis ictenligin cok saol..simdi biraz daha iyiyim cok sükür..ayni gün esimle konustum sinirimden agladim zaten oda bana kiziyo güclü olman gerek sana laf sokana aninda cevabini ver eve gelip kendini üzme dedi..daha sonra yani bügün kaynanam geldi onada izah ettim güzel bi dille..biz bi aileyiz ben dedikodu yapmam ufak bi elestiriydi dedim sanirim oda anladi digerlerinin onu gazladigini yada bana rol yapiyo..en azindan kizindan ve damadindan uzak durmam gerektigini anlamis oldum seninde söledigin gibi asla güvenmiycem

Rica ederim canım!
Okadar sevindimki, şimdi kocanın ve kv seni anlıyor olmalarına.

Koçan demiş ya, sende sok lafı, çık git diye? İşte bunu o yapmazsi gerekiyor, çünkü kocan asla onların gözünde kötü olmaz, ama sen olursun!

Belki Zadece kocanla gidip, gelmen en dogrusu, eyer bu mümkün degilse..
Bundan sonra dikatli olman gerekiyor
Ne kv, ne kb nede elitine güven.
Herzaman onların yanında 2 kere düşün ve öyle cevap ver.

İnsallah eşinle herzaman huzur ve mutlulukla kalırsınız!

Rica ederim canım!
Okadar sevindimki, şimdi kocanın ve kv seni anlıyor olmalarına.

Koçan demiş ya, sende sok lafı, çık git diye? İşte bunu o yapmazsi gerekiyor, çünkü kocan asla onların gözünde kötü olmaz, ama sen olursun!

Belki Zadece kocanla gidip, gelmen en dogrusu, eyer bu mümkün degilse..
Bundan sonra dikatli olman gerekiyor
Ne kv, ne kb nede elitine güven.
Herzaman onların yanında 2 kere düşün ve öyle cevap ver.

İnsallah eşinle herzaman huzur ve mutlulukla kalırsınız!

ailesiyle bi sorun yasarsam kendim cözmemi istiyo beni karistirmayin kendiniz halledin diyo herzaman :( bende sölüom sen konussan daha iyi anlarlar ama nafile..temennilerin icin cok saol cnm..amin insallah allah hepimize yardim eder huzur versin

kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladim :( suanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi :( ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice :((( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi :( adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi :(( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum

bak canım olayları ne güzel analiz etmişsin.

herkes hürrem politikası izliyormuş...

o zaman sen de görümcen ve kaynanan gibi yap...

eşinin yanında sadece eşinin yanında onlarla iyi görün... ama teke tek kalmamaya kalınca da gülümseyip laflarına cevap vermemeye calıs...

madem kıskanıyorlar sana laf sokuyorlar vurdumduymaz şımarık neşeli bir kız çocugu ol!

bu onlara yeter!

mesela gecenlerde kayinvaldemde otuyoz hep birlikte önce cay icildi bi zaman sonra mutfaga gitti annesine ve kendine bitki cayi yapti bana sormadi bile bu bile beni üzdü nie böle yapio :( sanirim benim korkum esimle arami acmasinlar diye onlara kendimi ispat etmeye calismisim ..hiyar agasi ben :)

esın de oradaysa gülümseyerek çaylara bak sonra benim de canım çekti ben de kendime yapayım bari de...

o zaman onlar zor duruma düşmüş olurlar...

kizlar cok mutsuzum sürekli düsünmeye basladim :( suanki ruh halimi oldugu gibi yaziyorum..2 yillik evliyim.severek evlendik ailem ve bütün sevdiklerim uzakta kaldi sevdigim adam icin gurbete geldim hic düsünmeden..dügünümüz falan olmadi :( ailesi(özellikle babasi) bu evlilige karsiydi..herseye ragmen evlendik..herneyse zamanla beni tanidilar ve sevdiler babaylada baristik hatta suan cok iyi anlasiyoruz pederle ..ama seytan dururmu ..en bastan beri yildizimiz barismayan bi görümce var sürekli annesini fisfisleyen birini düsünün ve sonunda basarili oldu suan kayinvalde acaip gaza gelip bana kötü davraniyor en sevmedigim sey samimiyetsizlik ve laf sokulmasidir..varsa hatam acik sölensin isterim ama nerde bunlar hürrem politikasi izliyorlar sinsice :((( görümcede 18 yillik evli onun esinide istemediler ama hep esinin yaninda oldu..sanirim cok dagittim kisaca sorun su bizim yanimizda atip tutan kocasini görmeyen görümcem benim agzimdan aldigi kücük bi lafi bin ekliyerek kaynanaya yetistirmesi ve kocasida o kadar adaletli akilli görünen adam birden saf degistirdi :( adam sürekli onlari kötülüyodu..acaba insanlara cokmu güveniyorum ummadigim birinden yanlis bi davranis görünce hesap sorasim geliyor..18 yildir muhatap olmayan damat ben kendimi sevdirince ataga gectiler ..sanirim görümcem ailesini kiskaniyo...kendi aralarinda laf sokup gülüsmeler oldu ..amaclari beni bunaltmak ..sizce ben bu durumda napmaliyim..dün cok agladim ..esimlede arami acmalari an meselesi :(( lütfen nacizane fikirlerinizi bekliyorum

tatlım teselli vermek kolay diyeceksin derdine derman olsak keşke o Hürrem görümcen mikser entrikacı anladım bu da seni yoruyor valla aşkım bunu koacnla konuş mücadele sevmıyorum de senı korusun kollasın başka yolu yok Allaha havale et Allaha çok dua et sen onlara uyma bu dünyanın birde öbür dünyası var kocan seni seviyorsa zaten seni korur kollar başka yapcak bişe yok...sen kendı hayatına ve kocana bak..bu dünyanın öbür dünyası var..iyilikten anlamıyorlarsa..Allaha sığın..O çok büyük..bol dua et..kocanla el ele verin..mücadeleni bu yolda ver..doğru yolu sen bulursun..taşı atan kendine atar.. hiçkafanı bozma kendine iyi bak..senden bir tane daha yok bu dünyada böyle düşün.

kırlangıçlar ,aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.ben de çok doluyum.Allah tan eşim yeri gelnce kendi ailesinin hatalarını söylüyor.eşin hep yanında olur inşallah.ben de takmamaya çalışıyorum.mesafeni koru,sırrını verme,fazla yorum yapa,yüzeysel konuşmalaryap.yani ben öyle yapıyorum.çünkü o kişiler bizi yıpratıyor ve kendi hayatlarına devam ediyorlar.olan bize oluyor

tatlım teselli vermek kolay diyeceksin derdine derman olsak keşke o Hürrem görümcen mikser entrikacı anladım bu da seni yoruyor valla aşkım bunu koacnla konuş mücadele sevmıyorum de senı korusun kollasın başka yolu yok Allaha havale et Allaha çok dua et sen onlara uyma bu dünyanın birde öbür dünyası var kocan seni seviyorsa zaten seni korur kollar başka yapcak bişe yok...sen kendı hayatına ve kocana bak..bu dünyanın öbür dünyası var..iyilikten anlamıyorlarsa..Allaha sığın..O çok büyük..bol dua et..kocanla el ele verin..mücadeleni bu yolda ver..doğru yolu sen bulursun..taşı atan kendine atar.. hiçkafanı bozma kendine iyi bak..senden bir tane daha yok bu dünyada böyle düşün.

allah razi olsun cnm.öle yapiyorum sürekli dua edip iyi düsünmeye calisiyom..herseyi en iyi ablasi bilir o ailede..sevgi dolu bi ortamdam geldim o yüzden bu sevgi arsizligim :(

kırlangıçlar ,aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.ben de çok doluyum.Allah tan eşim yeri gelnce kendi ailesinin hatalarını söylüyor.eşin hep yanında olur inşallah.ben de takmamaya çalışıyorum.mesafeni koru,sırrını verme,fazla yorum yapa,yüzeysel konuşmalaryap.yani ben öyle yapıyorum.çünkü o kişiler bizi yıpratıyor ve kendi hayatlarına devam ediyorlar.olan bize oluyor

:17::17: kendileri önce bizi doldurmaya calsitilar ben yeniyim bu ailede ben büyükleri atmayinca bu defa bizim acigi aramaya basladilar..hani bi söz varya akrabanmi var düsmana ihtiyacin yok demektir..allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Back
X