İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Hahah o muhabbeti benim 50 yaşındaki anam da yapıyor...
Ben de yapıyorum haha çok eğlenceli bence tabiki

ama ayıp mı?
Değil ya da ayıp çok göreceli ayıp farklı bir şeydir bana göre siz onların yanından ayrılın duymazlıktan gelin...

Zor değil ben istemediğim hiç bir şeyi duymuyorum....

cumleler onemli dozunda abuk sabuk olmazsa rahatsiz olmam ama devamli sacma sapan kelimelerle anlatirlarsa midem bulanir

Ya igrenc olan is yerinde olmasi, kimse onlarin hayatini dinlemek zorunda degil, birde normal diyenler olmus😂 basitlik bence is yerinde bu tarz muhabbetler. Kadini erkegide yok bu isin

Kiyas kiyas evet bizim ezik turk kadinlarina has birsey.. biz 10 kez yapariz siz 20😂 benim
Kocamin pipisi senin kocaninkini dover😂😂😂

Belirli yas grubunda olan kadınlar aralarinda cinsellik konusabilir bunda bisey yok ama siz rahatsiz oluyorsaniz kulak vermemeye calışın

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim iş yeri departmanımda 7 bayan çalışıyoruz erkek yok... Burada ayrımcılık yapmak falan değil amacım

Bazen faydalı oluyor bunları konuşmak. Ufkunuzu açacak önerilerde geliyor bu sohbetlerde. Öyle ayıp ayıp diye takılırsanız hayatın bazı zevklerinden mahrum kalabilirsiniz. Ama derseniz ben konuşmam ama internetten hep araştırırım o zaman da hafif bir ikiyüzlülük oluyor.

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim iş yeri departmanımda 7 bayan çalışıyoruz erkek yok... Burada ayrımcılık yapmak falan değil amacım
Sana yazmadim ben onu..

Buarada is yerine calismaya gidilir goygoy yapmaya degil. Goygoy olacaksa konu bu olamaz. Arkadas grubunda olsa hoslanmadigin birsey cikar gidersin, is yerinde kulak mi tikayacaksin? Cok tuhaf bizim Insanimiz

Zaten bi o kalmisti konusulmayan konusun kardesim onu da konusun yakinda storilerde de gorcez zaten kocamla iliskiye girerken diye . Haklisin sizin basiniz kelmi dunyanin sonu geldi zaten daha gorecegimiz igrenclik kalmadi galiba bi bu kalmisti bunu da yapin...
Abovvv :işsiz: :ruh:

Bazen faydalı oluyor bunları konuşmak. Ufkunuzu açacak önerilerde geliyor bu sohbetlerde. Öyle ayıp ayıp diye takılırsanız hayatın bazı zevklerinden mahrum kalabilirsiniz. Ama derseniz ben konuşmam ama internetten hep araştırırım o zaman da hafif bir ikiyüzlülük oluyor.
Hayır hayır öyle bir şey değil... Argo tarzı ve rahatsız edici... Yani eşlerinden o kadar detaylı bahsediyorlar ki... Anlatamıyorum burada işte 🙈

İşyerşn
Ayıp veya değil. Bu pek sizi ilgilendirmez bence. Size yanlış gelen, onlara gelmiyordur falan. Rahatsız oluyorsanız dile getirin veya yanlarında oturmayın.
işyerinde bu denli argo konuşulması... Yani eşlerinin affedersiniz ama her özelliklerini anlatmaları...

Bence değil, cinsellikte yemek yemek gibi temel bir ihtiyaç sadece .
Bende yaparım yakın arkadaslarimla , çok eğlenceli oluyor sizde yapın bence :KK53:
İşyerinde ve argo... Üstelik yalnızca iş arkadaşı bunlar. Yani dışarıda görüşme gibi durumları da yok yakın değiller

Ne kadar ayıp. Kadın ya da erkek yatak odasini yani en mahrem, en özel anını böyle ulu orta pervasızca hem de detaylarıyla anlatabilecek edepsizlige erismisse siz ne deseniz, ne kadar rahatsız olsanız nafile, değişmezler. Ar perdesi denen şey yok ki, bı de siz suçlu olursunuz. Kıskanç bile olursunuz. Ben edepsiz insanlardan her türlü kötülüğü beklerim açıkçası. Bunları savunan arkadaşlara da pes, onlar da arkadaşlarınızın forumdaki uzantilari iste.

Back
X