İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Ne kadar ayıp. Kadın ya da erkek yatak odasini yani en mahrem, en özel anını böyle ulu orta pervasızca hem de detaylarıyla anlatabilecek edepsizlige erismisse siz ne deseniz, ne kadar rahatsız olsanız nafile, değişmezler. Ar perdesi denen şey yok ki, bı de siz suçlu olursunuz. Kıskanç bile olursunuz. Ben edepsiz insanlardan her türlü kötülüğü beklerim açıkçası. Bunları savunan arkadaşlara da pes, onlar da arkadaşlarınızın forumdaki uzantilari iste.
Çok çok özel mahrem ve bence eşe saygısızlık...

Eşlerini gördüğünüzde ya da aynı ortama girdiğinizde illaki hayal edeceksinizdir anlattıklarını hiç hoş bir şey değil. Şu anda arkadaşlarım arasında yok ama önceden bir kaç çıkabiliyordu böyle anlatan bel altı konuşup her şeyi cinselliğe çeken .Gerçekten insan böyle bir ortamda kendini rahat hissedemiyor ..Hiç benlik şeyler değil asla anlatmam özel hayatımı..

Eşlerini gördüğünüzde ya da aynı ortama girdiğinizde illaki hayal edeceksinizdir anlattıklarını hiç hoş bir şey değil. Şu anda arkadaşlarım arasında yok ama önceden bir kaç çıkabiliyordu böyle anlatan bel altı konuşup her şeyi cinselliğe çeken .Gerçekten insan böyle bir ortamda kendini rahat hissedemiyor ..Hiç benlik şeyler değil asla anlatmam özel hayatımı..
Bence eşe saygısızlık zaten..

Cinsel konuları rahat rahat konuşanlar belli bir yaş üstü oluyor genelde, niyeyse yaşla beraber bir rahatlama geliyor bazılarına.

Konuşmam bu tarz konuları, kimsenin haftada ne kadar cinsellik yaşadığını bilmek zorunda da değilim. İşyerinde konuşulması da ayrı bir basitlik bence.

Çok çok özel mahrem ve bence eşe saygısızlık...
Ya ben yatak odasını kendi kiz kardeşine anlatan bir arkadaşımı duymuştum da şok olmuştum, bunlar yedi yabancinin yanında... İlla edep...

Eşlerine de saygısızlık tabii ama eşlerinin de onlardan farklı olduğunu düşünmüyorum. Daha da överek anlat bile diyebilirler : )

Benim için sevgilimle herhangi özel bir anın detayı bile böyle ortalık malzemesi yapılacak bir konuşma değildir. İster sevişmemiz olsun isterse beraber yediğimiz romantik bir yemek.
O yüzden rahatsız olurdum. Ahlak bekçisi gibi “hiiii yaşça büyük kadınlar neler konuşuyor” diye gelip buraya yetiştirme şeklinde değil.
Rahatsız oluyorsanız dinlemeyin, ortamı terk edin, duymazdan gelin.

Benim için sevgilimle herhangi özel bir anın detayı bile böyle ortalık malzemesi yapılacak bir konuşma değildir. İster sevişmemiz olsun isterse beraber yediğimiz romantik bir yemek.
O yüzden rahatsız olurdum. Ahlak bekçisi gibi “hiiii yaşça büyük kadınlar neler konuşuyor” diye gelip buraya yetiştirme şeklinde değil.
Rahatsız oluyorsanız dinlemeyin, ortamı terk edin, duymazdan gelin.
Bunuda ben anlamadim
Kuzum:) kafede oturmuyoki bunlar bilgisayar basinda is yerinde oldugunu dusun.. bu kiz ortami mi terk edecek? Ne kadar etik bu soylediginiz?

Evet hoş olmuyo canım.Bizim orda bi kız vardı geldı sabah dedıkı kızlar dün gece mercımegı fırına verdık.Ilıklerıme kadar hıssettım.
Ama ben napıorum bırdaha o ortamda oturmuyorum.
Zannediyorum bu anınız 30 yıl öncesinden filan kalma. Yoksa biri bu antik cümleyi kursa insan güler yani. Bi de iliklerime kadar hissettim derken neyi hissettiniz anlamadım; kızın utanmazlığını mı mesela bu kadar irkilecek ne var ki altı üstü seks yaptım demiş

Ne kadar ayıp. Kadın ya da erkek yatak odasini yani en mahrem, en özel anını böyle ulu orta pervasızca hem de detaylarıyla anlatabilecek edepsizlige erismisse siz ne deseniz, ne kadar rahatsız olsanız nafile, değişmezler. Ar perdesi denen şey yok ki, bı de siz suçlu olursunuz. Kıskanç bile olursunuz. Ben edepsiz insanlardan her türlü kötülüğü beklerim açıkçası. Bunları savunan arkadaşlara da pes, onlar da arkadaşlarınızın forumdaki uzantilari iste.
Saygı herkes içindir..Her fikre saygı duymak lazım.
Forumda bu sayede güzel vakit geçirebiliriz;)

Bunuda ben anlamadim
Kuzum:) kafede oturmuyoki bunlar bilgisayar basinda is yerinde oldugunu dusun.. bu kiz ortami mi terk edecek? Ne kadar etik bu soylediginiz?
Kulağını tıkasın. İnsanlar duydukları konusunda seçici geçirgen olmayı öğrenmeliler. Özellikle de iş hayatında.
Benim için ha sabahtan akşama bebeğinin telefonda nasıl video açabildiğini anlatmış biri ha cinsel hayatını anlatmış. İkisinden de rahatsız olurum o yüzden kulaklarım duymaz onları.

Bana da normal gelmiyor.Hoşlanmam da öyle muhabbet olan ortamda bulunmam da.Ondan sonra millet birbirinin karısına kocasına halleniyor.Komşunun karısı,arkadaşının kocası.Sonra da ahlak kalmadı hiç bıd bıd diye lafını ederler.

Seks konuşulmayan toplumlarda ahlak süper di mi. Hı hı

Dinlemeyin diyen arkadaşlar, kimse işyerinde cinsel muhabbet dinlemek zorunda değil ki. Bunun çözümü bu değil. Ben eski çalıştığım yerde bir ablayı bu tarz konuşmalarından dolayı uyardığim için, cinsellikten korkan biri olmuştum, ne varmışta bu kadar rahatsız oluyormuşum.

İki arkadaş yakın olursun da seversin böyle muhabbetleri konuşursun istersen saatlerce. Ama işyerinde kimse kimsenin yatak odası muhabbetini dinlemek zorunda değil.

Dinlemeyin diyen arkadaşlar, kimse işyerinde cinsel muhabbet dinlemek zorunda değil ki. Bunun çözümü bu değil. Ben eski çalıştığım yerde bir ablayı bu tarz konuşmalarından dolayı uyardığim için, cinsellikten korkan biri olmuştum, ne varmışta bu kadar rahatsız oluyormuşum.

İki arkadaş yakın olursun da seversin böyle muhabbetleri konuşursun istersen saatlerce. Ama işyerinde kimse kimsenin yatak odası muhabbetini dinlemek zorunda değil.
Duygularıma tercüman oldunuz

Saygı herkes içindir..Her fikre saygı duymak lazım.
Forumda bu sayede güzel vakit geçirebiliriz:KK66:

Sevgili ulaşımiz, haklısın belki ama ben bu kadar basitlige saygı duyamıyorum maalesef. Erkeklerin bile kendi aralarında yaptıkları kadın muhabbetinden iğrenen biri olarak, bunu kadınların yapması bana çok uç geliyor.

Kulağını tıkasın. İnsanlar duydukları konusunda seçici geçirgen olmayı öğrenmeliler. Özellikle de iş hayatında.
Benim için ha sabahtan akşama bebeğinin telefonda nasıl video açabildiğini anlatmış biri ha cinsel hayatını anlatmış. İkisinden de rahatsız olurum o yüzden kulaklarım duymaz onları.
Senin icin oyle ama bu kiz icin oyle degil. Bende duymam cogu seyi sen gibi.. ama is yeri adi uzerinde gercekten herseyin bi yeri vardir. Ortamdaki herkes onlarin kankisi degilki.. dedim ya is yeri degilde arkadas ortami olsaydi baska cevap verirdim. Bu tarz seyleri konusmayi genel bi bicimde garipsemiyorum, burdada konusuyoruz.. ama is yeri biraz daga ciddiyet ve resmiyet gerektiren bi yer

Bazen faydalı oluyor bunları konuşmak. Ufkunuzu açacak önerilerde geliyor bu sohbetlerde. Öyle ayıp ayıp diye takılırsanız hayatın bazı zevklerinden mahrum kalabilirsiniz. Ama derseniz ben konuşmam ama internetten hep araştırırım o zaman da hafif bir ikiyüzlülük oluyor.
Niye ikiyüzlülük olsun... internette karşı komşumuzun özelini okuyor değiliz ya. Kitap açmayacaksak internetten araştırmayacaksak nasıl öğrenelim...

Back
X