- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
İnsanların kalbi değişmez sizin güçlü olmanız lazımİnsanlar neden iş guc kariyer sahibi oldugunda degisiyor? Eskiden herseyimiz bir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen insan daha kariyerlerinin başindayken degismeye basladi.bu benm aşiri motivasyonumu dusuruyor.henuz duzenli bi işe sahip degilim .neden insanlar birbirinin kalbini boyle cabk kirabiliyor.o kadar takiyorum ki bana moral bozan birsey dedikleri zamn.takmamayi nasil ogrenirim ya da insanlarin kalbi ne zman iyilesir
Para kazanan parasinin havasini atiyor eskiden begendigini begenmemeye basliyor.siz begenince asagilayici gozle bakiyorlar.benm bu bahsettigim kisi ilerleme aşamasinda.daha ilerlemedi ama simdiden boyle ileriyi dusunemiyorumnasıl değişiyorlar mesela ?
Olmaya calisiyorum ama herkes cok kotuİnsanların kalbi değişmez sizin güçlü olmanız lazım
Zamanla alistiriyorlar malesef kotuluklerine .guclu oldukca daha cok kiriyorlarHiçkimsenin elini dilini kalbini değiştiremezsinki herkes sana iyi olsa yada dünyada herkes aynı kişilikte aynı kalp güzelliğinde olsa ozaman dünyaya geliş amacımızda çok farklı olmazmıydı biraz bilimsel oldu sanki ama sen güçlü ol. Çünkü yaşadıgımız sürece kalbimizde kırılacak mutlulukda olucak
Takmamayı, affetmeyi yeri geldiğinde herşeyi kabullenmeyi öğrenmek zorunda kalıyoruz
Yok zaman ayirmak degil ki keske oyle olsa .insanlara tepeden bakmaya basliyorlarNasıl değişti ki? Daha yoğun oldukları için daha az zaman ayırıyor olabilirler mi?
Bana da genelde evlenince değişiyorlar gibi geliyor, ama öncelikleri eşleri, çocukları oluyor. Doğal yani aslında bu değişim.
Buna yenileri eklenince insan kaldiramiyor artikKalbiniz kirildikca takmamaya başlıyorsunuz ilk zamn ki gibi acıtmıyor herhalde bünye alışıyor yine üzülüyorsun ama öncekiler gibi değil
Para kazanan parasinin havasini atiyor eskiden begendigini begenmemeye basliyor.siz begenince asagilayici gozle bakiyorlar.benm bu bahsettigim kisi ilerleme aşamasinda.daha ilerlemedi ama simdiden boyle ileriyi dusunemiyorum
Ama mesela sıkınti su ki bunu sizi asagilayarak size aktararak soylemesi.sacma şakalar yapmasi.yoksa tabi ki kendisinin neyi degisiyorsa degissin.paranın havasını atmak değil de artık geilr düzeyi değiştiği için daha kaliteli, lüks şeylere ulaşabiliyordur. bu durumda da eskiden aldığı şeyler, gittiği yerler ona hitap etmemeye başlamış olabilir.
yani ben de öğrenciyken ve iş ararken oturduğum mekanlarla, işim olup paramı kazanmaya başladıktan sonra gittiğim yerler değişti. alışveriş yaptığım yerler değişti.. gibi..
ben olsam bunu illa ukalalık gibi almazdım.
belki siz biraz fazla hassassınızdır.
ama siz kendinizle mutlu olduktan sonra başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil ki...size değer vermeyen insanları hayatınızdan çıkarır, kalanlar devam edersiniz en fazla. Başarı göreceli bir şey ayrıca. Herkesin hayatta öncelikleri farklı.Yok zaman ayirmak degil ki keske oyle olsa .insanlara tepeden bakmaya basliyorlar
Nasıl değişti ki? Daha yoğun oldukları için daha az zaman ayırıyor olabilirler mi?
Bana da genelde evlenince değişiyorlar gibi geliyor, ama öncelikleri eşleri, çocukları oluyor. Doğal yani aslında bu değişim.
Ama mesela sıkınti su ki bunu sizi asagilayarak size aktararak soylemesi.sacma şakalar yapmasi.yoksa tabi ki kendisinin neyi degisiyorsa degissin.
Para kazanan parasinin havasini atiyor eskiden begendigini begenmemeye basliyor.siz begenince asagilayici gozle bakiyorlar.benm bu bahsettigim kisi ilerleme aşamasinda.daha ilerlemedi ama simdiden boyle ileriyi dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?