- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Tesekkur ederim1. Komplekslerinizden sıyrılmak için, kendi kişisel gelişiminiz için birşeyler yapın.
2. Her zaman hedefiniz olsun. Hemen ulasamasaniz bile, ne istediginizi bilin ve ona emek verin. Bazen varmak degil, yol güzeldir.
3. Kimsenin lafini, sözünü, davranışını siz belirleyemezsiniz. Sizin belirleyeceginiz tek şey, onlarin soyledikleri karşısında ne cevap vereceğiniz. Kırılıp uzulup susup oturmayın. Tepkinizi saygi çerçevesinde gösterin.
4. Sinanmadiginiz askin masumu olmamak gibi birşey olabilir bu biraz da. Belki siz de paranizi kazaninca eskiden begendiginiz seyleri begenmeyeceksiniz
Nacizane tavsiyelerim bu kadar
O ne yahu, ya anlamadım ya adını bile duymadımama siz kendinizle mutlu olduktan sonra başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil ki...size değer vermeyen insanları hayatınızdan çıkarır, kalanlar devam edersiniz en fazla. Başarı göreceli bir şey ayrıca. Herkesin hayatta öncelikleri farklı.
Benim arkadaşlarımın çoğunda PhD var mesela, ben cahil kalıyorum karşılaştırıncaHiç böyle bişey hissedip üzüldüğüm olmadı.
He böyle sonradan acayip zengin olan tanıdıklarım da var, bana da bazen sohbetimiz azaldı gibi geliyor, ama aslında sürekli iş var kafalarında, o kadar para benim gibi rahat kafalarla olmuyor
Katiliyorum sizeIki kariyer, cebi üç kuruş para, totosu konfor gördü diye değişen insan kişiliği oturmamış insandır.
Değer vermeyin böylesine.
Hayatınızda yer hiç vermeyin yer israfı.
Keske bende uzulmesem pozitif olsam ama en ufak birseyde insanin şevkini kiriyolar :)ama siz kendinizle mutlu olduktan sonra başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil ki...size değer vermeyen insanları hayatınızdan çıkarır, kalanlar devam edersiniz en fazla. Başarı göreceli bir şey ayrıca. Herkesin hayatta öncelikleri farklı.
Benim arkadaşlarımın çoğunda PhD var mesela, ben cahil kalıyorum karşılaştırıncaHiç böyle bişey hissedip üzüldüğüm olmadı.
He böyle sonradan acayip zengin olan tanıdıklarım da var, bana da bazen sohbetimiz azaldı gibi geliyor, ama aslında sürekli iş var kafalarında, o kadar para benim gibi rahat kafalarla olmuyor
Hakikaten phd nedir?O ne yahu, ya anlamadım ya adını bile duymadım
Phd?
düzenleme: marka sandım ya
Tamam tamam tekrar okuyunca anladım.
Akademik dr lukHakikaten phd nedir?
Çok cahil hissettim yine.. :/
Demek ki gerçek kişilikleri çıkıyor.Silmek atmak lazım bence.İnsanlar neden iş guc kariyer sahibi oldugunda degisiyor? Eskiden herseyimiz bir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen insan daha kariyerlerinin başindayken degismeye basladi.bu benm aşiri motivasyonumu dusuruyor.henuz duzenli bi işe sahip degilim .neden insanlar birbirinin kalbini boyle cabk kirabiliyor.o kadar takiyorum ki bana moral bozan birsey dedikleri zamn.takmamayi nasil ogrenirim ya da insanlarin kalbi ne zman iyilesir
Ben bilmem valla.Doğalı buymuş gibi dayatıyorlar aslında.
Doğal bu değil en azindan ben kabul etmiyorum :)
Evlendikten sonra yaşantımda, fikirlerimde çok şey değişmedi. Arkadaşlarıma öncelik vermem gereken yerde verdim, bu yolda kavgamı da mücadelemi de ettim.
Çok arkadaşım kocansız nereye ?
Eşinden bu kadar ayrı tatil yapman doğru değil dese de ben o düzene uymadım.
Eşim izin vermiyor diyenlere hayret ettim.
Benim dangoz da kendinde bu hakkı gördü ama ben insanlara izin vermiyor demek yerine eşimle bu saçma görüşünü değiştirmesi için mücadele etmeyi tercih ettim.
Sadece çocuğu bağlayıcı unsur olarak kabul edebiliyorum. Sebep olarak ama çocuğum diyenlere anlayış gösterebiliyorum evlat başka bir şey..
Ama koca falan tırı vırı bence..
Ben bilmem valla.Eşim bensiz uyuyamıyor, yatıya kalamam diyeni çok duydum... Evlenirsem anlarmışım.
Ya da oğlumla dün de hiç vakit geçirmedim başka hafta sonu bakarız gibi şeylerle çok geliyorlar mesela... Ben de normal kabul ettim, evli olanlara bir şey yapalım diye teklif etmiyorum artık. Sen ne zaman istersen, ben buradayım diyorum.
Ama bana da bir adama endeksli olmak çok eğlenceli gelmiyor...belki bu sebeple evde kaldım.Ciddi düşündüğümüz birine evleri kapatmayalım, ben sana gelirim, sen bana gelirsin, haftada 2 gün de herkes kafasını dinler, istediği gibi takılır diye teklif etmiştim, ama o da yanaşmadı. Hayatının fırsatını kaçırdı şahsımca
Yok zaman ayirmak degil ki keske oyle olsa .insanlara tepeden bakmaya basliyorlar
Hakikaten phd nedir?
Çok cahil hissettim yine.. :/
Pardon güzel hatunlar... bir de yetmez gibi hepsi Amerika'dan doktoralılar..O ne yahu, ya anlamadım ya adını bile duymadım
Phd?
düzenleme: marka sandım ya
Tamam tamam tekrar okuyunca anladım.
he yaa, ben de aldım o enerjiyi, güller gibi yaşardık şu 3 günlük dünya da, kimsenin kahrını çekmeden.Keşke erkek olaydım sana yürüyeydim yavv tam bana göre teklifmis hahaha
he yaa, ben de aldım o enerjiyi, güller gibi yaşardık şu 3 günlük dünya da, kimsenin kahrını çekmeden.
Güçlü olun. Böyle insanlardan uzak durun. Eş ve arkadaş seçerken pürüzlere dikkat edin.
En iyisi uzak durmakGüçlü olun. Böyle insanlardan uzak durun. Eş ve arkadaş seçerken pürüzlere dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?