İNSANLAR

Tesekkur ederim

O ne yahu, ya anlamadım ya adını bile duymadım
Phd?

düzenleme: marka sandım ya
Tamam tamam tekrar okuyunca anladım.

Keske bende uzulmesem pozitif olsam ama en ufak birseyde insanin şevkini kiriyolar :)

Demek ki gerçek kişilikleri çıkıyor.Silmek atmak lazım bence.

Ben bilmem valla. Eşim bensiz uyuyamıyor, yatıya kalamam diyeni çok duydum... Evlenirsem anlarmışım.

Ya da oğlumla dün de hiç vakit geçirmedim başka hafta sonu bakarız gibi şeylerle çok geliyorlar mesela... Ben de normal kabul ettim, evli olanlara bir şey yapalım diye teklif etmiyorum artık. Sen ne zaman istersen, ben buradayım diyorum.

Ama bana da bir adama endeksli olmak çok eğlenceli gelmiyor...belki bu sebeple evde kaldım. Ciddi düşündüğümüz birine evleri kapatmayalım, ben sana gelirim, sen bana gelirsin, haftada 2 gün de herkes kafasını dinler, istediği gibi takılır diye teklif etmiştim, ama o da yanaşmadı. Hayatının fırsatını kaçırdı şahsımca

Keşke erkek olaydım sana yürüyeydim yavv tam bana göre teklifmis hahaha

Yok zaman ayirmak degil ki keske oyle olsa .insanlara tepeden bakmaya basliyorlar

ama peki bu kisiler onceden cok cok alcakgonullu muyduler,
yoksa siz ayni alim gucunde oldugunuz icin normal mi geliyordu size.

muhtemelen bu kisiler eskiden de boyleydiler diye dusunuyorum
yani atiyorum kendi 3000 bin kazanirken asgari ucretliyi ezikler,
kendi 5000 kazanirken 3000 kazanani ezikler,
kendi...

Belki sen alınıyosundur demişsiniz ama benim de böyle bir arkadaşım cidden vardı. Artık görüşmüyorum. Hala arıyor görüşelim diye ama ben istemiyorum.

İkimiz de aynı dönemlerden geçtiğimiz için birbirimizi anlardık. Okulum geç bitti, bölüm değişikliği vs uzun sürdü para kazanmaya başlamam. Bu da benden bir süre önce başladı bir işe. Ama ne değişim. Ben kaliteli olduktan beğendikten sonra her markadan giyinebilirim. Ama kendisi her şeyi marka diye gözüme sokmalar, bu monta 1500 tl verdimler havada uçuşuyor.

Ama demedi ki işe girdim bu sefer kahveler benden olsun . Bir 15 tl verip kahve bile ısmralamadı mesela. Mecbur mu değil ama bir incelik bekliyor insan. Neyse görgü farklı bir şey.

Bir abim phd. Diğer abim yuksek lisansli endustri muhendisi, çok populer bir yerde çalışıyor. Babam profesör. Ben avukatım. Annem ev hanımı. Annem pratik zekasiyla, pozitifligiyle, insan ilişkileriyle hepimizi üst-üste koyar, af edersin kot pantolonunun göt cebinden çıkarır söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…