insanlar

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
Merhaba, calisan biriyim ve is yerimde hic mutlu degilim. Orada beraber calistigim birkac kisiyle de birebir sorunlarim var. Oradan ayrilma gibi sansim da yok onlari gormezden gelmenin ve sakinlesmenin yolunu ariyirum cunku bu durum artik beni de etkilemeye ve aile yasantima da etki etmeye basladi. Sakinlesmek icin yontemleri olan var mi? Ozellikle uzmanlar varsa aranizda memnun olurum.

Uzman aramiyorum bazen goruyorum psikolog arkadaslari o yuzden sordum. Sorum da herkesin yasadigi bir sey zaten. Sikintimin derecesini teepit edebilirim.yasayanlardan yenmek icin fikir ariyorum. Hatta sadece paylasiyorum. Bu forumdaki herkes gibi.
Uzman ariyorsan uzman psikologa git, burasi kadin forumu

sence aramızda uzman olsa böyle bir bilgiyi bedava verir mi sevgili üye? kızlardan tavsiye istesen neyse ama sen resmen terapi istemişsin.. neyse, uzman olmadığım için yardımcı olamıyorum..

Uzman degilim.
Sorunlarinizin aile hayatinizi etkilemesi sizin eve sorun tasimanizdan mi yoksa aile hayatiniza kadar uzanan bir cirkeflik mi var?
Herkesle sorununuz yoktur herhalde.
Oyleyse iletisiminizin iyi olduklariyla devam edip hayatiniza olumlu acidan bakmaya calisin.

durumunuzu anlayabiliyorum, ben ayrıldıktan sonra nefes aldığımı ve psikolojimin düzeldiğini gördüm.
ilk zamanlar olsa alısma surecı tanıma surecı dıyebılıyorsun ama uzun surelı ıse artık aynı devam edıyor. Bir de su var tabi bir arkadasımla tecrube ettım bunu.

birbirimizi sevmiyorduk,önemli değil sevmemek ama cok rahatsız oluyordum. birgün çağırdım konusmak ıstıyorum dedim, geldi ve tek soru sordum:''NEDEN''.

meger aramızda hep yanlıs anlasılma olmus, daha dıkkatı olduk. Şuan ayrıldım oradan ama hala gorusuyorum o arkadasımla.

Rahatsız oldugunuz durumları konustukca rahatlayacagınızı dusunuyorum.

sence aramızda uzman olsa böyle bir bilgiyi bedava verir mi sevgili üye? kızlardan tavsiye istesen neyse ama sen resmen terapi istemişsin.. neyse, uzman olmadığım için yardımcı olamıyorum..

Fikri olan var mi diyorum. Yanlis okuyup yanlis anlamakta israr ediyorsun sevgili uye. Uzman aradigimi dusunuyorsan ve uzman degilsen de yorum yapma o zaman bu kadar basit.

eklemek ıstdıgım bir şey daha var:
canınızı sıkan ınsanlara ne hıssettıgınızı mutlaka soyleyın. bence işe yarıyor.

Maalesef benimki de uzun sure daha da surecek gibi. Konusmak mumkun degil. Cunku konusmak yerine arkadan is cevirmek suretiyle zarar veriyorlar. Durust olsalar sorun cozulur zaten. Yine de ilk firsatta deneyecegim. Orneginiz icin de sag olun

Hayir neyse ki o kadar uzatamadilar. Zaten ailem de izin vermez. Soyle ki kendilerini yukseltmek icin beni cekme gayretindeler. Olumlu oldugum insanlar tabiki var yalniz bir sekilde karsima cikiyorlar. Laf sokuyorlar, bir yerlrrden dedikodulari geliyor kulagima. Konusmalari bitmiyor.

Fikri olan var mi diyorum. Yanlis okuyup yanlis anlamakta israr ediyorsun sevgili uye. Uzman aradigimi dusunuyorsan ve uzman degilsen de yorum yapma o zaman bu kadar basit.

durun o zaman yorum yapayım sevgili üye.. sorun, sorunu hep karşıda araman.. şurada bile "4 kişiden 2 si bu şekilde yorum yazmış, acaba cümlemde bir sorun mu var" diye özeleştiri yapmak yerine, karşı tarafa "pis, kaka, anlayışsız" etiketini yapıştırdığın için karşılaşıyorsun sorunlarla.. hah, bu yorumuma vereceğin cevap da olayı çözecek zaten.. hayatta başarılar sevgili üye..

Bence siz buraya yardimci olmak icin degil tartisma cikarip stres atmak icin girmissiniz. Ilgilenmiyorsaniz konumdan ayrilabilirsiniz. Memnun da olurum. Ben de gercwkten yardimci olmak isteyen arkadaslarin mesajlarini rahatlikla okuyabilirim. Gordugun gibi yardimci olmaya calisan arkadaslar var. Ve idda ettigin gibi uzman aramadan soylediklerini okuyup tesekkur ediyorum.

Ben uzmanım söyleyin şaka la şaka
ayrıca direk uzman olanlar diye belirtmişsiniz hepimiz yanlışmı anladık

Siz sorunun ne olduğunu bile anlatmadan direk uzmanlardan yardım istemişsiniz. Burası forum psikolojik danışmanlık yeri değil. Uzman arıyorsunuz ama uzmana git diyince kızıyorsunuz

Burada psikolog uyeler var. Onlara ozel mesaj atarak azda olsa durumunuz hakkinda fikir edinebilirsiniz.

Görmezden gelmek en iyisi bence arkadaşım.Hepimizin işyerinde çeşit çeşit insan var.dedikoducusu, işgüzarı, ikiyüzlüsü... En iyisi görmezden gelip iş harici muhatap olmamak ve mümkünse selamı sabahı kesmek. İşine odaklanmaya çalış ve görmezden gel... Onlar o kadar değerli ve önemli değil, sadece bunu düşün bence üzülme boş yere.kendini işe ver, boş kaldığında ara arkadaşlarınla konuş, İnternet'e takıl, işyerindeki diğer insanlarla ayak üstü konuş mesela.Bir şey sorulduğu zaman da üstten bakarak cevap ver ki mesafeyi görsünler.görmezden gelmenin tek yolu, görmemektir :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cumle ve arayis gayet acik. Arkadas " sakinlesmek icin yontemi olan var mi? Ozellikle uzman arkadaslardan... bla blaa demis. Konunun bu kismina niye takiliyorsunuz? Belli ki cani sikkin daha fazla sikmak yada ugrasmak hos degil.
Konu sahibi arkadas, is yerinde problemin olan insanlarla cok diyolog kurmamaya calis

nasıl eş seçmede elektrik konusu önemli ise iş ortamındaki arkdşlardan da verimli çalışabilmek için iyi elektrik almak lazım.

Bankadaki ilk günüm, müdür ukalaca odasına çağırır, efendi şekilde odasına girilir, saçları dikdik, huysuz olduğu bariz, tehditvari cümlelerle
sana kibarca hoşgeldin yapar, daha ilk bakış çok iticidir. aklımdaki düşünce bu adamla çalışamam ben denir.

2 yıl verilir, hergün hakaret sözler duyulur, ağlayarak gidilir işe. 41-42 kiloya düşülür ve istifa edilir o gün göbek atılır:)

önemli arkdşlar yaaa, ister isteez eve de yansıyor şahsen ben eve yansıtıyordum .elimde değilki ki.mutsuz eve geliyosun hergün bi olay zaten, mutsuz işe gidiosun.

walla çok mutsuz olcaksan inan bana psikolojin uzun vadede altüst olur. ya çalışırken iş ara, ya da istifa et evinde keyfine bak.

Ben anladım demek istediğinizi
yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama psikolojik sağlığınız her şeyden önemli zira gidince çok zor geliyor malesef
ona göre kar zarar ilişkisini kendiniz kurabilirsiniz
olmazsa sizde sayıp sövün içinizdekileri hakikaten iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…