Uzman ariyorsan uzman psikologa git, burasi kadin forumu
Merhaba, calisan biriyim ve is yerimde hic mutlu degilim. Orada beraber calistigim birkac kisiyle de birebir sorunlarim var. Oradan ayrilma gibi sansim da yok onlari gormezden gelmenin ve sakinlesmenin yolunu ariyirum cunku bu durum artik beni de etkilemeye ve aile yasantima da etki etmeye basladi. Sakinlesmek icin yontemleri olan var mi? Ozellikle uzmanlar varsa aranizda memnun olurum.
sence aramızda uzman olsa böyle bir bilgiyi bedava verir mi sevgili üye? kızlardan tavsiye istesen neyse ama sen resmen terapi istemişsin.. neyse, uzman olmadığım için yardımcı olamıyorum..
durumunuzu anlayabiliyorum, ben ayrıldıktan sonra nefes aldığımı ve psikolojimin düzeldiğini gördüm.
ilk zamanlar olsa alısma surecı tanıma surecı dıyebılıyorsun ama uzun surelı ıse artık aynı devam edıyor. Bir de su var tabi bir arkadasımla tecrube ettım bunu.
birbirimizi sevmiyorduk,önemli değil sevmemek ama cok rahatsız oluyordum. birgün çağırdım konusmak ıstıyorum dedim, geldi ve tek soru sordum:''NEDEN''.
meger aramızda hep yanlıs anlasılma olmus, daha dıkkatı olduk. Şuan ayrıldım oradan ama hala gorusuyorum o arkadasımla.
Rahatsız oldugunuz durumları konustukca rahatlayacagınızı dusunuyorum.
Uzman degilim.
Sorunlarinizin aile hayatinizi etkilemesi sizin eve sorun tasimanizdan mi yoksa aile hayatiniza kadar uzanan bir cirkeflik mi var?
Herkesle sorununuz yoktur herhalde.
Oyleyse iletisiminizin iyi olduklariyla devam edip hayatiniza olumlu acidan bakmaya calisin.
Fikri olan var mi diyorum. Yanlis okuyup yanlis anlamakta israr ediyorsun sevgili uye. Uzman aradigimi dusunuyorsan ve uzman degilsen de yorum yapma o zaman bu kadar basit.
durun o zaman yorum yapayım sevgili üye.. sorun, sorunu hep karşıda araman.. şurada bile "4 kişiden 2 si bu şekilde yorum yazmış, acaba cümlemde bir sorun mu var" diye özeleştiri yapmak yerine, karşı tarafa "pis, kaka, anlayışsız" etiketini yapıştırdığın için karşılaşıyorsun sorunlarla.. hah, bu yorumuma vereceğin cevap da olayı çözecek zaten.. hayatta başarılar sevgili üye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?