Gormezden gelip isine odaklanmak en iyisi zaten sabah gidip aksam geliyosindur
Uzman lafina takilip da tartisma yaratmak ta cok komik burda yeri geliyor psikolog arkadas varmi doktor varmi vsvsvs konular aciliyo
Bunlarida bosver mesela gormezen gel
Merhaba, calisan biriyim ve is yerimde hic mutlu degilim. Orada beraber calistigim birkac kisiyle de birebir sorunlarim var. Oradan ayrilma gibi sansim da yok onlari gormezden gelmenin ve sakinlesmenin yolunu ariyirum cunku bu durum artik beni de etkilemeye ve aile yasantima da etki etmeye basladi. Sakinlesmek icin yontemleri olan var mi? Ozellikle uzmanlar varsa aranizda memnun olurum.
Gayet acık yazmıssınız sakinlesmek icin yontemi olan varmı diye. Baska konularda soyle cevaplar gelebiliyor ben suyum ben buyum yani falanca meslege mensubum gibisinden, buna istinaden ozellikle uzman varsa demen cok dogal , ayrıca ozellikle hukuk okuyan arkadaslar yardımcı olabilirmi gibisinden cokta konu acılıyor ve hic alakası olmayanda yorum yapıyor genelde. Bencede isinize odaklanın, heryerde var boyleleri.
Merhaba, calisan biriyim ve is yerimde hic mutlu degilim. Orada beraber calistigim birkac kisiyle de birebir sorunlarim var. Oradan ayrilma gibi sansim da yok onlari gormezden gelmenin ve sakinlesmenin yolunu ariyirum cunku bu durum artik beni de etkilemeye ve aile yasantima da etki etmeye basladi. Sakinlesmek icin yontemleri olan var mi? Ozellikle uzmanlar varsa aranizda memnun olurum.
Gayet acık yazmıssınız sakinlesmek icin yontemi olan varmı diye. Baska konularda soyle cevaplar gelebiliyor ben suyum ben buyum yani falanca meslege mensubum gibisinden, buna istinaden ozellikle uzman varsa demen cok dogal , ayrıca ozellikle hukuk okuyan arkadaslar yardımcı olabilirmi gibisinden cokta konu acılıyor ve hic alakası olmayanda yorum yapıyor genelde. Bencede isinize odaklanın, heryerde var boyleleri.
Bende iş arkadaşlarından çok muzdarip olmuş biriyim. Yılların deneyimi olarak sadece mesafe diyorum baştan mesafeni koyacaksın birde benim gibi çok alıngansan ben çözümü böyle buldum 3 4 yıl önce hep sorardım neden niçin diye iyice bir cesaret alıp yaptıklarına sınır koymamaya başladılar. Sonra arkadaşıma anlattım sorunları kendisi kurumsal bir iletişim şirketinde yuvarlak masa etrafında en az 70 kişiyle 10 yıllık çalışan ben hiç sorun yaşamadım dedi bir adımı birde soyadımı bilirler başka da birşey bilmezler onlar anlatırlar kapıdan çıkınca hepsi orda kalır dedi . Ben nerde hata yapmış olduğumu anladım böylelikle