• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlara açıklama yapar mısınız ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba herkese ,

Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.

Merhaba herkese ,

Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.
Tanımaya çalışıyor olabilir, ama biraz sert yapmış, daha yumuşak halletmesi lazımdı.
Zıtlaşmanızı gerektirecek bir durum yoksa yapmayın kafayı takar o dize soruyorsa siz de sorun bakalım o ne diyecek

Merhaba herkese ,

Konuyu ben açtım sandım :) Size ne diyin direkt .

Sorular biraz özel gibi. Haddi olmayan sorular. Aranızdaki samimiyet nasıldır bilmiyorum ama rahatsız oluyorsanız bunu belli edin. Boşverin müdürüm, konuşmayalım bu konuları deyip konuyu değiştirin.

Samimi olmadigim kişilere hemen tepkimi verebiliyorum hatta tersliyorum desem doğru olur ama bazen en yakinlarimdan can sıkıcı sorular alınca işte bende o zaman ne yapacağimi bilmiyorum onlari kirmakta istemiyorum cevaplamakta istemiyorum

Ozele girmeyelim diyebilirsiniz. Kırıcı olmaz bence. Ben de aksine sert bi insanimdir. Ilk hamileligimde evine ilk kez gittigimiz biri hamile oldugumu duymus ve gece boyu sürekli bu konu uzerine konusmaya calisip beni sinir etmisti. O kadar ilerletti ki kiz mi erkek mi ki o zaman 2 aylikti. Adini ne koyacaksiniz vs. Onu ilgilendiren bisey degil. Bu konu uzerine konusmayalim artık dedim en sonunda. Kadin bozuldu falan ama yapacak bisey yok Baska seylerden konu açsın. Insanlarin ustlerine vazife olmayan konulara yorum yapmasından hoslanmiyorum ben kimseye yapmiyorum. Herkes yerini bilmeli. Bos bos acilan muhabbetten de hoslanmam yorum yapamam devam etmez o sohbet.

Ozele girmeyelim diyebilirsiniz. Kırıcı olmaz bence. Ben de aksine sert bi insanimdir. Ilk hamileligimde evine ilk kez gittigimiz biri hamile oldugumu duymus ve gece boyu sürekli bu konu uzerine konusmaya calisip beni sinir etmisti. O kadar ilerletti ki kiz mi erkek mi ki o zaman 2 aylikti. Adini ne koyacaksiniz vs. Onu ilgilendiren bisey degil. Bu konu uzerine konusmayalim artık dedim en sonunda. Kadin bozuldu falan ama yapacak bisey yok Baska seylerden konu açsın. Insanlarin ustlerine vazife olmayan konulara yorum yapmasından hoslanmiyorum ben kimseye yapmiyorum. Herkes yerini bilmeli. Bos bos acilan muhabbetten de hoslanmam yorum yapamam devam etmez o sohbet.
Ben böyle net olamıyorum işte.
Gecende aynısı kuzenimin basına geldi 8 aylık hamile ne zaman doğacak her gördüklerinde soruyorlar kızı.
Kardeşim nişanlı devamlı ne zaman evlenecek sorusunu soruyorlar sinir oluyorum.

Back
X