• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlara açıklama yapar mısınız ?

Iyi de bu sizin patron sapık gibi bir şey değil miydi zaten? Milletin dedikodusunu yapıyordu. Sizinle alakalı değil ki bu?
evet yapıyordu. hala daha yapıyor. bana da bu tarz sorular soruyor ve ben bundan rahatsız oluyorum. benımle alakalı olmadığını bılıyorum.

Merhaba herkese ,

Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.

Sanane deyip gecemeyecegin icin ustu kapali cvp verin. Benim akrabam esimin ne kadar maas aldigini sormustu. Aylik kazancimiz 15 bin bankadada 100 bin paramiz var diye sallamistim. Anlamis olsa gerekki bidaha sormadi cunku dalga gecer gbi soyledim ki dalga gectim zaten.

Bu tamamen kişinin duruşuyla alakalı .bana kimse böyle şeyler sormaya cesaret edemez .babamı kaybettim ,annen evlendi mi yada düşünüyor mu diye soracak olanın alnını karışlarım .bu bilindiği için de kimse soramaz .

bakın ben bu yüzü yapıyorum böyle şeylet sorarsa insanlar. sonra anlıyorlar.ne anladıklarını bilmiyorum ama bi şeyler anladıkları izlenimine kapılıyorum. ne dedim ben simdi falan diyorlar herhalde. Zamanla da girmiyorlar boyle konulara.ciddiyim.

Ben de tum ekibime boyle seyler sorarim.

Aslinda isle ozel hayati karistirmamayi savunurdum.
Fakat disarda olani disarda, evde olani evde birakip iste ise konsantre olmayi basaramiyorlar.

Bu yuzden ekibimi iyi tanimak adina hepsinin maddi manevi ailevi durumlarini bilir ve ona gore davranirim. Kimi zaman birine yuklenilmesi gerekebilir is yogunlugunda. Ornegin bu durumda ek mesaiyi kocasi belali kadina yazmam. Kadin ek mesaiye kalip yemek yapamayacak ve kocasindan dayak yiyecek. Cocugu hasta olana yazmam. X'in borcu varken y'ye yazmam.
Kocasinin eski esten cocugu olup haftasonunu o cocukla gecirene yazmam ki bari hafta ici aksam basbasa kalsinlar.

Cunku ozel ve aile hayatinda mutlu olmayanlarin iste performansi cok dusuyor.

Siz nesine takildiniz? Baska ve kotu bir niyet mi sezdiniz bu sorularda? Oyleyse ben cok net acik acik terslerim. Annen tekrar evlendi mi diyene "sanane? Sen mi talip olucan?" Derim :))

Sohbet arasinda bu tarz sorular gelmesi cok abes degil. Cevap vermezseniz pek uygun olmaz sanki. Cok cok ozel seyler sorulmuyor cunku. Ama baska bir yorumcunun da yazdigi gibi sizde ayni tarz sorulari sorun. Rahatsiz olursa, veya kacamak cevap verirse, bir dahakine onun gibi cevap verirsiniz.

Bu soruları muhabbet etmek için ya da meraktan herkes soruyor. Kızacak bir şey yok. Bizim müdür yardımcısı, kıyafetimizden akşam ne pişireceğimize, kocamızdan görümceye kadar her şeyi soruyor. Üstelik erkek

Bu tamamen kişinin duruşuyla alakalı .bana kimse böyle şeyler sormaya cesaret edemez .babamı kaybettim ,annen evlendi mi yada düşünüyor mu diye soracak olanın alnını karışlarım .bu bilindiği için de kimse soramaz .
Demek ki sert bir duruşunuz var.
Ben yapamıyorum işte.
Duruşumu da değiştiremem bu yastan sonra.
Ne yapabilirim ?

Ben de tum ekibime boyle seyler sorarim.

Aslinda isle ozel hayati karistirmamayi savunurdum.
Fakat disarda olani disarda, evde olani evde birakip iste ise konsantre olmayi basaramiyorlar.

Bu yuzden ekibimi iyi tanimak adina hepsinin maddi manevi ailevi durumlarini bilir ve ona gore davranirim. Kimi zaman birine yuklenilmesi gerekebilir is yogunlugunda. Ornegin bu durumda ek mesaiyi kocasi belali kadina yazmam. Kadin ek mesaiye kalip yemek yapamayacak ve kocasindan dayak yiyecek. Cocugu hasta olana yazmam. X'in borcu varken y'ye yazmam.
Kocasinin eski esten cocugu olup haftasonunu o cocukla gecirene yazmam ki bari hafta ici aksam basbasa kalsinlar.

Cunku ozel ve aile hayatinda mutlu olmayanlarin iste performansi cok dusuyor.

Siz nesine takildiniz? Baska ve kotu bir niyet mi sezdiniz bu sorularda? Oyleyse ben cok net acik acik terslerim. Annen tekrar evlendi mi diyene "sanane? Sen mi talip olucan?" Derim :))
Ama Özel hayat denen bşy var.
Kardeşim ünv ye gidiyor devlette mi özele mi , eviniz kira mı , çocuk düşünüyor musunuz vs vs daraldım ya kime ne

Merhaba herkese ,

Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.

Merhaba , ahlaksız bir konu yoksa müdürün seni tanımaya çalışıyor gibi geldi ortada kötü bir durum yok yani.
Ben kurumsal bir şirketteyim buna rağmen özellike İK resmen danışan gibi herkesin hayatını bilmek istiyor.

Back
X