• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlara açıklama yapar mısınız ?

Şimdi müdür olduğu için direk konuşmak istemiyorum denmez. Ama mesela soru sorunca "bu konu özel hayatla ilgili, konuşmayı da pek sevmem ama cevap vereyim evet ilk evliliğim." Gibi bir şeyler söyleyip hem cevap verdiğiniz için müdürü bozmamış olursunuz hem de özel hayat sorularını sevmediğinizi belirtirsiniz. Adam gereksiz meraklı çünkü.
evet tıksınıyorum resmı ortamlardakı gereksız ve asırı meraktan

Ben ozelim bende kalsin diyorum. Herkese her sey anlatilmaz. Mesafe koyun o kisilerle araniza ya da konuyu degistirin ve isten sohbet edin. Bunlar ileride dedikodu malzemesi olabiliyor maalesef. Milletce bayiliyoruz..
evet oluyor. yanımdakı arkadasa erkek arkadasın buralardan bırı herhalde her öğlen buluştuğunuza göre dedi.

Kisa kesip net cevap verin ve bazen de duymazliktan gelin.Bir de su var bu sorulari soracaklari ortamda bulunmayin eger rahatsizsaniz.Net durusunuz olsun.Mesela ben kendim neyi ne kadar paylasmak istersem onu paylasirim onlarin sordugu sorulara karsilik verdigim cevaplarla.Politik cevaplar da kurtarici.

Her ortamda çıkıyor böyle meraklı ve gereksiz tipler. Özel hayatla ilgili soru sorma hakkını nerden buluyorlar bilmiyorum ama benim de sinir olduğum tipler.
Ben de yeni bir yerde işe başladım, müdürüm bayan. Boşanma sürecinde olduğumu kısa ve net söylemiştim. Sağolsun bir kelime birşey sormadı üstüne. Ama alt kademede bir tip var, o da öğrenmişti durumumu. Geçen soruyor birleşme şansınız yok mu? Yaw sana neeeee diyecektim resmiyeti elden bırakmayayım diye demedim yok deyip kapattım.
Karmaşık konular bunlar falan deyip yuvarlak cevaplarla kapatmak lazım muhabbeti sanırım.

evet oluyor. yanımdakı arkadasa erkek arkadasın buralardan bırı herhalde her öğlen buluştuğunuza göre dedi.

Fazla merakli bi tip sanirim. Sorgular gibi bekar ise lutfen uzak durun. Tekin bi tip degil konudan anladigim. Samimiyet zamanla olur. Herkesle samimi olan bir tipse herkes her seyini bilmeli. Sadece kendisi bilgi ediniyorsa ne amaci var Allah bilir.

Net bi durus sergileyin ve cizginizi kalin cizin. Mesafesini bilsin ve uzak durun gercek anlamda kisisel alan siniri 45 ya da 60 cm bu mesafeyi koruyun.

Merhaba herkese ,

Insanlarla arama sınır çizemiyorum. Özellikle iş hayatında. Sessiz sakin bir Yapıya sahibim sert biri Değilim. Mesela müdür geçende ( babam öldü annem tek bunu biliyorlar ) annem bir daha evlendi mi diye sordu , baska bir zaman eşim için ikinci Evliliği mi ilk evlilikten çocuğu var mı diye sormuştu , eviniz kendinizin mi vs vs gibi bu sorulara karsı nasıl tepki vermeliyim ? Sohbet esnasında soruluyor bunlar durup dururken değil.
Bence özel kobulara girme.özelim hakkında konuşmak istemiyorym de sus.bir kez yapınca bir daha soramazlar

Back
X