- 12 Şubat 2019
- 77
- 45
- 38
- 29
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ver yolu gitsin oda seni kullanmaya çalşmş bizimde başımızdan böle şeyler geçti isterse arkadaşlğını bitrsin hiç umursamaHerkese merhabalar
Eminim burda bana yardımcı olucak fikir vericek ablalarım var. Ben 20 yaşındayım üniversite okuyorum size danışmak istediğim şey aslında hakkımı savunurum ezdirmemeye çalışırım kendimi ama yeterli değil mesela birine hakettiği cevap nasıl verilir nasıl altta kalınmaz susulmaz bunu beceremiyorum. Mesela ders çıkışı bi arkadaşım diyo ki ben sevgilimle bulusucam 1saat sonra çıkıcam birlikte bekleyelim ben beklemek istemiyorum gidicem diyemiyorum bunu nasıl aşabilirim artık çok sıkıldım bu durumdan yardimci olan fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Sen boyle cikar dusunursen mecbur istemedigin seyleri yaparsin, once her isinj kendin halledeceksin kimseye muhtac olmayacaksin, yani simdi beklemezsem not vermez dedigin kisi gercek arkadasin degildr zaten ona gore dostlar bul ve bulana kadar her isin kendin hallet ki kimse icin istemedigin birseyi yapmaAma sınıf arkadaşım aram bozulursa mesela odev de notta yardım alamam onu da düşünüyorum
Ben o bayana kırıcı bisey soylemedik hatta bu.tum kk da var derde deva olmaktansa nefret kus. Çıkar iliskileri elbette var hayatimizda benim ordaki yorumum baska bi bayanin isim var de yeter demesiydi hayatimdaki insanlara bu kadar kaba cevap veremem. Ve de ben tanimadigim sirami almaya calisan insanlara da gerekli cevabi veremiyorum sorun benim pasifligim ya da oda arkadasim su ictigim halde sessiz su ic dediginde cevap verememem yorumunuz icin tesekkur ederimTanimayinca nasılda güzel cevap veriyorsunuz ? Bir şey dememiş aslında ; doğru çıkar ilişkisi oluyor bu.
Kırmamak için değilde bir daha not alamayacaginizi düşündüğünüz için yapıyorsunuz.
Bu kötü bir şey değil zaten. Çıkar ilişkileri hepimizin hayatında var. Selam vermeyecegin kişiler aslında çok işine yarayacagi için bir kenarda tutabilme girişimi.
Yine de her şekilde " isim var , daha sonra bekleriz birlikte " diyebilmeli insan.
Tesekkur ederim yorum icinİşim var yada şuraya gitmem gerek deyin.
Çıkarım icin biseyi yapmak değil ben insanlara gereken cevabi veremiyorum ya da hayir diyemiyorum bunu beceremiyorum tanimadigim insanlar icin de geçerli bu durum o yorumum yanlis anlasildi bi bayanın isim var gec yorumuna yazmistim tesekkur ederim degerli yorumunuz icinDers notu vb önemsiz şeyler için istemediğiniz şeyleri yapmayın.
En geçerli sebebiniz kütüphaneye gitmek, yurda/eve gidip ders çalışmak olabilir.
Bu yüzden kimse sizi hayatından çıkarmaz herhalde.
Sağolun tavsiye icin peki nasıl hayır benim de isim var bekleyemem demeyi becerebilirim ya da beni tersleyen insanlara cevap verebilirimVer yolu gitsin oda seni kullanmaya çalşmş bizimde başımızdan böle şeyler geçti isterse arkadaşlğını bitrsin hiç umursama
Evet gerçek arkadaşım değil zaten tek derdi yanına arkadaş bulmak derslerini sevgililerini anlatmak o kızın ama ben samimi cikarsiz arkadas bulmaya calistikca insanlar cikar menfaat pesine düştü . ben hergun derse gidiyorum zaten ama bazen yetişemiyorum notlara ya da isim cikarsa diye ya da grup odevlerinde falan. O yorumu yazinca insanlar sadece not versin diye yaninda durdum sandi ama öyle değil ve de o kiz sinifimdan olmasa bile ya da hic tanimadigim insan olsa bile beni ezenlere gereken cevabi veremiyorum sorunun bu yorum için tesekkurlerSen boyle cikar dusunursen mecbur istemedigin seyleri yaparsin, once her isinj kendin halledeceksin kimseye muhtac olmayacaksin, yani simdi beklemezsem not vermez dedigin kisi gercek arkadasin degildr zaten ona gore dostlar bul ve bulana kadar her isin kendin hallet ki kimse icin istemedigin birseyi yapma
Sende tersliceksin benimde işim var bende biriyle buluşucam diyeblrsn yada beni kullanmaktan vazgeç ben senin oyuncagın degilim de menfaat arkadaşlk seninkisi de ağzına geleni söyle cekinme yırtık ol azcık gerisi gelir zatenSağolun tavsiye icin peki nasıl hayır benim de isim var bekleyemem demeyi becerebilirim ya da beni tersleyen insanlara cevap verebilirim
Ama tam isim var canım benim de ders calisicam dicem kizariyorumSende tersliceksin benimde işim var bende biriyle buluşucam diyeblrsn yada beni kullanmaktan vazgeç ben senin oyuncagın degilim de menfaat arkadaşlk seninkisi de ağzına geleni söyle cekinme yırtık ol azcık gerisi gelir zaten
Bu durumlar genellikle içten gelen şeylerdir ya cevap veremiyorum derken sinir oluyorsan o anlarda evet cevap verne şansın var tahammülün kalmadığı zaman ama yok pasifsen bu boyle gider canm bu durumlarda sinir olmasi lazm sendeki cevap verebilirHerkese merhabalar
Eminim burda bana yardımcı olucak fikir vericek ablalarım var. Ben 20 yaşındayım üniversite okuyorum size danışmak istediğim şey aslında hakkımı savunurum ezdirmemeye çalışırım kendimi ama yeterli değil mesela birine hakettiği cevap nasıl verilir nasıl altta kalınmaz susulmaz bunu beceremiyorum. Mesela ders çıkışı bi arkadaşım diyo ki ben sevgilimle bulusucam 1saat sonra çıkıcam birlikte bekleyelim ben beklemek istemiyorum gidicem diyemiyorum bunu nasıl aşabilirim artık çok sıkıldım bu durumdan yardimci olan fikir veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Ekleme: arkadaşlar size sorum tek bir örnek üzerinden değil ve menfaat için insanlara hayır diyememe değil mesela tanımadığım biri sıramı kapti cevap veremiyorum ya da oda arkadaşım ses yapınca sessiz ol diyemiyorum ya da insanlar benimle alakalı yersiz ve gereksiz yorum yapınca sanane benden diyemiyorum gibi
Öz güven eksikliği var sende önce onu yenmelisin spr yap aktiviteler yap bunu bi şekilde yenAma tam isim var canım benim de ders calisicam dicem kizariyorum
Doktora başvurÖz güven eksikliği var sende önce onu yenmelisin spr yap aktiviteler yap bunu bi şekilde yen
Kitabin adindan tam emin degildik ya google'a yazinca çikan bi sürü kitap var ve hatta bu konuda makaleler ve youtube videolari var ben rastgele bi kacini ekledim sen de arastirirsın.Bu arada kitabın yazarini biliyo musunuz bulamadım da kitabı
Herkese merhabalar
Ekleme: arkadaşlar size sorum tek bir örnek üzerinden değil ve menfaat için insanlara hayır diyememe değil mesela tanımadığım biri sıramı kapti cevap veremiyorum ya da oda arkadaşım ses yapınca sessiz ol diyemiyorum ya da insanlar benimle alakalı yersiz ve gereksiz yorum yapınca sanane benden diyemiyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?