İnsanlara gereken cevabi verme

Mesela ben de cevap verirken çok sertleşiyorum.S.... Git noktasına kadar götürüyorum işleri,derin cevaplar verebilmek isterdim.Ama agresifim maalesef.

Hayır diyebilmek gerçekten bir sanat. Bunu tam anlamıyla başarabilen her insan bir sanat icra ediyor bence :)
Zaten aynı yorumlar yapılmış.
Bu devirde kendinden taviz vermeyeceksin, insanlar bir yerden sonra kullanmaya da başlıyor çünkü.
Bir kaç kez hayır dersen kendinde ki o rahatlamayı görürsün sonra vazgeçemezsin :)

Evet ya haklısınız icimden gelmiyo yapamiyorum sonra pisman oluyorum oyle olmamak lazim

Evet ya haklısınız icimden gelmiyo yapamiyorum sonra pisman oluyorum oyle olmamak lazim

Ahaha gulumsedim yorumunuza :) haklisinuz valla baslamak lazim

Evet ben de çok kitap gördüm bulamadim arasından sagolun emek verip atmissiniz hepsine bakicam

Evet ben de çok kitap gördüm bulamadim arasından sagolun emek verip atmissiniz hepsine bakicam

Evet ya valla çok haklısınız simdi desem goze batar ve bu anlattigim olay tarzi cok oluyo resmen kullanıyo beni evet hepsine bakicam onerilerin kendimden sıkıldım ezik olmak istemiyorum yorum icin de tesekkur ederim

Tesekkur ederim yorum icin evet ya zaten millet ne der aman ayip olmasın soyle boyle diye diye kendi hakkimizi yediriyoruz ben de tavsiyenizi uygulamaya calisicam

Üniversiteyi dereceyle bitirdim sayemde okul bitirenler notlarimla anlattiklarimla dost gorunumlu evimde kalip arkamdan is seviren cakallar dedikodu iki yuzluler vb vb hayatının her doneminde olcaklar is hayatinda da ilerki yaslarda da a b c kisisi sadece isimleri degiscek ama en guzel.caglarin ben.cok pismanim keske keske insanlara yapmak istemedigim.hic biseyi yapmasaydim cok.gec ogrendim onu bir an.once kendini dusun bencillesmeye calis zor olcak ama yapiyorsun kirilsinlar sen kirila kirila kiriyorsun ilerleyen yaslarda

Evet öyle degilim iste yumusak basliyim bu da hep cepte imaji veriyo bi agirligim olsun istiyorum. Bi de neden klavye delikanliligi dediniz anlayamadım. Ya elimden geleni yapiyorum kimseye muhtaç kalmamak icin ama sosyal hayat illaki yardimlasmak gerekiyo. Ise baslamadan daha fazla ezilmeden cozsem super olucak

Siz neden istemediginiz halde yardimci oldunuz ozel degilse ? Ya yardimci da olurum ama bu insan kullanmak haklisiniz ve de boyle yapmamak lazim yorum icin tesekkur ederim

Size yönelik demedim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…