• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
53
35
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

Telefonda neden inkar etmiş o zaman?Elbette merak edebilir ama size hemen haber vermesi gerekliydi?

O an daha masadan yeni kalkıyorlarmış ben sayıp sövüp kapatınca bişey diyemeden kalmış..
Kesinlikle ama bana haber verirse ben o kızı arayıp kocamla niye buluşuyorsun hayırdır diycem oda bişey söyleyesi varsa söylemeyecek diye bana söyleyememiş eşim

Onu aldatacagimi düşünen bi adamı affetmezdin ben olsam.Ayrıca bu kadar güvenmiyosanız neden arkadaş oluyorsunuz anlamıyorum.Belki erkek gözüne ihtiyacı vardı kadının o yüzden sizden habersiz buluşmak istedi.Kocanızı aklayın kadını allah karşınıza çıkarmasın ne ala memleket

sizin aldattığınızı falan mı söyleyecek sanmış:bicak:
şu lafın dışında konuda başka ofsayt yok ama siz bu lafa ikna olmuşsunuz..

Sadece aldatma değil başka önemli bir konu var telefonda anlatılmayacak o yüzden yüz yüze konuşmaya çağırıyor zannetmiş.. Etrafımdaki erkeklere sorduğumda bende merak edip giderdim diyorlar..

Arkadaş kim ki asıl kazığı eşimden yemişim derdim hayat arkadaşına eşine çocuğunun annesine güvencmicek arkdaşının bi telefonuyla hemen aldatıyo düşüncesiyle gidip buluşacak yakalanıncada senin aldatmandan süphelendim diyecek ki varsayalım arkadaşınızda eşinizi aldattığınızı söyledi ozaman napacaktı eşiniz dediğim gibi arkadaş ne ki bana eşim kazık atmış derdim affedip affedemiyeceğimi bilemiyorum eşimi yani ama bu durumda eşime çok kırılırdım o an arkadaş aklıma gelmezdi buluştuklarından ötürü de değil eşimin söylediklerinden

Şu cümlenize çok takıldım:
"eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.."

eşiniz sizin onu aldatabileceğinizimi düşünüyor? bir güven sorunu var sanırım..peki bu 1 saat boyunca havadan sudan mı konuşmuşlar? eşiniz benden akıl alacağın konu neydi ? diye sormamış mı?

Eşinize nasıl hak verdiniz anlamadım.
Size ısrarla yalan söylemiş,üstelik merakını da ''beni aldattığını söyleyecek sandım'' diye açıklamış...Bence korkunç.

Evet normal değil yaşadıklarımız biliyorum..Bende o yüzden 15 gündür etkisinden kurtulamadım..
İlk defa senden saklı bişey yaptım onda da sen farkettin zaten dedi.. Güvenim tabiki sarsıldı..

Nasil ya? Niye gitmis ne konusulmus ogrenemediniz mi hala? Ben olsam rahat vermezdim esime gerçeği ogrenene kadar ne demek havadan sudan? Sizin kizacaginizi dusundulerse niyetleri ne kadar masum olabilir?

Kız kendi sevgilisinden bahsetmiş.. İşle ilgili konuşmuşlar hatta keşke CANIMKIZIM da olsaydı bile demişler..
Bak yazdıkça tekrar sinirleniyorum yaa

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

arkadaşına neden böyle yaptığını sorduğunda ne cevap verdi?
eşin merak etmiş olabilir, ama eşinin yerinde ben olsam susup bekleyemezdim herhalde, demekki bazı insanlar sabırlı, yani özrü de kabahatinden beter, senin aldattığını söylicek sandım falan, bi erkek bu kuşku içine düşüpte nasıl sessiz sessiz buluşmayı bekler bilemedim, sana bunu kondurması da ayrı mesele
yani açıkcası arkadaşın eşine aşık olmuş gibi geldi bana, çok saçma yani havadan sudan konuştuk kalktık falan, eşin çok daha kötü tepki göstereceğinden bunu sana söylemiyor olabilir
ama kadın eşine aşık olmuşsa eşinin suçu ne, sonuçta görüşmeyi kesmişsiniz

Eşiniz nasıl sütten çıkma ak kaşık oldu ben anlamadım. Arkadaşınız işle ilgili senden akıl alacağım diye arayınca aklına neden sizin onu aldattığınız geliyor? Bunu hiç sorgulamıyor musunuz?

o kısmı değil CANIMKIZIM a söyleme lütfen buluşacağımızı kısmı yüzünden öyle bişey geliyor aklına..

Back
X