• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

Nasıl öğrendiniz ?

Bu soruyu bekliyordum :)
Şöyle ki eşim bir ara tuvalete bile telefonuyla giderdi bende sinir olurdum.. Aslında işi gereği patronu aradığım zaman o telefon açılacak diyordu.. Ama ben artık gerçekten rahatsız olmaya başlamıştım..
Whatsapp ı takip programı buldum.. Telefonuma yükledim ve daha olaydan 1 gece önce eşimin whatsapp ını takibe başladım. 1 hafta takip edecektim napıyor ne ediyor diye.. ve ertesi gün whatsapp ını bir açtım ikisinin konuşması..
ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani :(

Doğum günüydü..
Çadırda kamp yapıyorlardı..
Bizde ailecek bir gün çadırımızı alıp gittik..
Değişiklik olsun hemde doğum gününü birlikte kutlayalım diye..
Kime ne değerler vermişim hey yawrum heeeyyy
Hahahahaha :D :D

Yok artık acaba aldattı mı demiş..yetmemiş siz aradığında buluşmadık diye yalan söylemiş peki niye kız yanında ve bişey söyleyeceği varsa söylemez diye. Amma güvenmiyor size eşiniz.hala da aklındadır acaba bişi diyecekti de vazmıgeçti diye.hele siz bu kadar kızınca.

Ya siz insanlara çabucak kardeşim diyosunuz ya da sizin kardeşlik anlayışınızın içi çok boş. Şimdi ben düşünüyorum gerçekten kardeşim dediğim bir insan eşime böyle bir mesaj atsa aklıma ilk aldatma gelmez açıkçası, bozulurum, üzülürüm ama böyle de kinlenmem açıkçası. Ama ilk aklıma gelecek ihtimal aldatma olan arkadaşımla da tatile çıkmam, bırak tatili doğru düzgün görüşmem bile.

Ayrıca eşinizin yalan söylediğini düşünüyorum, benim eşim aldatacağımı düşünüp gitse ve kardeşim dediğim insan havadan sudan konuşsa orayı terkeder, karşısındakini de paylardı, normal olan her insanın yapacağı gibi. Aldatmak olayı fiyasko zaten, bari bir hastalığın var, başına kötü bir şey geldi de paylaşamadın zannettim filan deseydi. E dervişin fikri neyse zikri de olur diyorum ben. "Aldattığını" sanmış zat-ı muhterem nedense..

Şöyle ki eşim bir ara tuvalete bile telefonuyla giderdi bende sinir olurdum.. Aslında işi gereği patronu aradığım zaman o telefon açılacak diyordu.. Ama ben artık gerçekten rahatsız olmaya başlamıştım..
Whatsapp ı takip programı buldum.. Telefonuma yükledim ve daha olaydan 1 gece önce eşimin whatsapp ını takibe başladım. 1 hafta takip edecektim napıyor ne ediyor diye.. ve ertesi gün whatsapp ını bir açtım ikisinin konuşması..
ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani :KK43:
Offf ben böyle bir karım olsa anında boşarim

Sonuç seni bağlar ama kız olta atmış eşin fırsat bulamamış belli ki!
Seni aldatmak gibi bir düşüncesi olmasa dahi meraktan gitmiş...
Birincisi neden sakladı?
İkincisi neden seni aldatmakla itham etti?
Bunlara istinaden evliliği yürütür,sineye çekersin o senin bileceğin iş ama ben olsam böyle bir karar versem dahi çabuk yutmaz,süründürürdüm eşimi....
Neden saklayacak konu sahibi paronayak allah allah

e tamam sevgilisinden bahsetmiş, iş mevzusu ne var bunda?
sizin sorgulamanız gereken bu değil ki eşinizin savunması.
tamam herkes merak edip gider de, o herkesin aklına eşinin kendisini aldattığını mı söyleyecek acaba diye gelmez..
sizin bu hakareti geçerli bahane saymanız tüm bu olaylardan daha enteresan.
Bence olay komple enteresan

ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani :KK43:

Allah yüzünüze bakmış ya.
Yoksa bence iş çok çirkinleşecekti.
Gittiği ve sakladığı için eşiniz suçlu. Açıklaması daha berbat.
O kızı da çıkarın hayatınızdan

Anlaşılan güven sorununuz tek taraflı değil

Eşiniz arkadaşınızın aradığı bir telefonla sizi aldattığınız düşüncesinde

Sizde telefona takip programı yükleyip eşinizin peşinde

Geçmişte karşılıklı güveninizi zedeleyen bir şey mi yaşandı niye birbirinize karşı bu Kuşku?

Ayrıca bekar arkadaşınızın cebi sizin telefonunuzda kayıtlı olması yeterli değilmi niye eşinizde kayıtlı

Allah yüzünüze bakmış ya.
Yoksa bence iş çok çirkinleşecekti.
Gittiği ve sakladığı için eşiniz suçlu. Açıklaması daha berbat.
O kızı da çıkarın hayatınızdan

O kızı hayatımdan o gün çıkardım.. Bi de bana diyor ki beni biraz daha aramaya devam edersen seni polise şikayet edicem hahahaha diye güldüm bende bir de her yerden engelledi beni haspam :)

Aslında sabırlı bir insan olup bir kaç gün daha takipte kalıp yine bir atak gelecek mi diye beklemeyi çok isterdim ama bir gece önce takibe alıp bir gün sonra böyle gizli saklı bir olay yaşanması beni mahfetti gerçekten :(

Bosa rahat rahat sevgilisi olanlarla takilirsin boylelikle :) gorende bu kadin suclu herif masum sanar
Yav he he he bir siz namuslusunuz diğer herkes namussuz, koca da brad pitt ya, kadın elinden almaya çalışıyor:D :D allah akıl fikir versin size

O kızı hayatımdan o gün çıkardım.. Bi de bana diyor ki beni biraz daha aramaya devam edersen seni polise şikayet edicem hahahaha diye güldüm bende bir de her yerden engelledi beni haspam :)

Aslında sabırlı bir insan olup bir kaç gün daha takipte kalıp yine bir atak gelecek mi diye beklemeyi çok isterdim ama bir gece önce takibe alıp bir gün sonra böyle gizli saklı bir olay yaşanması beni mahfetti gerçekten :KK43:

Aaaa, hasta mı bu? Hem suçlu hem güçlü tam bir manyakmış.

Back
X