• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

bana çok yanlış geldi, sizin hakkınızda ne duymayı bekliyordu ki bir başkasından ? siz onun eşisiniz eşi ! sizi tanıyamamış mı ki başkasından duyacaklarını merak ediyor

Bu yelloz senin kizacagini bildigi bir seyi niye yapıyor? Sizin kardeş kavrami laf olsun diye kurulmus bi sistem bence. Senin aklina fikrine yeterince guvenmiyor olacak ki olayi erkek gozuyle degerlendiriyim istemis. Eşini secmesinin nedeni bi cok sey olabilir. Cok babacandir, cok mantiklidir, empati yetenegi yuksektir, hemen yargilamaz, en istedigi erkegi temize çeken bi tiptir kendini avutmak sevgilisini affetmek icin onu ikna edebilmek icin bicilmis kaftan bi erkektir muhtemelen. Bilmiyorum tabi adami sen taniyosun. Aldatildigi icin sevgilisini affetmek istiyor ve by konuda onu pohpohlicak birini aramis sen dogrucusundur o yuzden sen olamazsin bu. Ama kizacagni bildigi halde yapmasi art niyet olmasa bile seni takmadigini gösterir. O an tek derdi o adami affedebilecek bir umut ışığı yakalamakti herhalde ben boyle düşündüm. Sen kiz ya da kizma o an onu umursayacak halde degildi.

Ben olsam ben de merak eder giderdim ama eşim beni aldatti mi diye degil ne oldu da bu simdi boyle diyor bilmedigim onemli bisey mi var acaba diye. Ki adam sezgilerinde cok da haksiz degilmis. Eski eşinin seni aradigini soylememissin. Soylemeliydin bence. Sen de biseyler saklayabiliyormussun demek ki... Ne hakla kiziyorsun bu durumda :)

Kısacası ben de kızı sacma salak hareketlerinden dolayi silerdim. Esimin hareketine de cok takilmazdim. Esim iyi cici kiz kaka kotu diye degil. Olaydan cikacak sonuc bu. Aklinda baska erkek olan kadin senin eşini napsin. Benden suphelendigin icin yedigmiz su haram zikkim olsun bile demis asil bunu demese düşün ve üzül inkar etmis iste. Cok takilma.

Ama evlilik terapistine gidip birbirinizden bisey saklamamayi ve fevri davranmamayi en once birbiribize guvenmeyi bi ogrenip pekistirin. Diger turlu evlilik dunyanin en cekilmez cilesi.

Kurup düşünüp üzülme biraz rahatlamaya çalış.

yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Evet en kısa zamanda bir evlilik terapistine gideceğiz.

Bence bunlar birlikte oldu. Kızın kabuğuna çekilme mevzusu bunun akabinde oldu. Kız muhtemelen pişman senin yüzüne bakamıyor. Neyse, ne bok yiyeceğiz diye buluştular. Sen öğrendin.

1. Senin beni aldattığını söyleyecek sandım. Kendisinin aldattığını işaret ediyor. Evliliğini bir dönen sallantidatmis.
2. Havadan sudan konuştuk hatta canım kızımda burada olsaydı demişler. Resmen ben kötü değilim o da kötü değil. Seni seviyoruz seni düşünüyoruz demeye çalışmış.
3. Kız görüşmeye çağırdıyaa arama kaydı veya bir mesaj gösterdi mi? Onun çağırdığını nereden biliyorsun?

Bu işi buluştukları mekana gidip kamera kayıtlarına bakmak çözer.

çok iyi senaryo yazdınız ama o kadar uzun boylu değil..
Kız işten çıkarılmıştı ve daha önceden olan bir kadın hastalığı hortlamış tekrar bu yüzden kabuğuna çekilmek istemiş.
Yan çadırımızda sevgilisiyle kalan bir karıyla midesiz bir şekilde ilişki yaşayacak kadar şerefsiz olduğunu zannetmiyorum eşimin. Allah nasıl karşıma çıkarttıysa yine çıkarır.. Beni de sonsuza kadar kaybeder böylece..

Bence bunlar birlikte oldu. Kızın kabuğuna çekilme mevzusu bunun akabinde oldu. Kız muhtemelen pişman senin yüzüne bakamıyor. Neyse, ne bok yiyeceğiz diye buluştular. Sen öğrendin.

1. Senin beni aldattığını söyleyecek sandım. Kendisinin aldattığını işaret ediyor. Evliliğini bir dönen sallantidatmis.
2. Havadan sudan konuştuk hatta canım kızımda burada olsaydı demişler. Resmen ben kötü değilim o da kötü değil. Seni seviyoruz seni düşünüyoruz demeye çalışmış.
3. Kız görüşmeye çağırdıyaa arama kaydı veya bir mesaj gösterdi mi? Onun çağırdığını nereden biliyorsun?

Aslında hemen hemen aynısını düşündümde konu sahibini daha fazla üzmemek için yazmamıştım ama yüksek ihtimal olay bu bencede..yoksa hikaye tamamen uydurmaca, kim eşinin arkadaşıyla gizli buluşurki, var birşey sonu hayrolsun..konu sahibi eşinin tel dahil tüm hesaplarını gizliden takibe al, inanmış gibi yap pusuya yat bakalım ne çıkcak altından

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

O kızın amacı neydi diye bize sorman değil, ona bağırıp çağırmadan önce ona sorman gerekirdi sanırım, belki de eşin gibi onun da mantıklı bir açıklaması vardı, belki sevgilisini takip etmesini isteyecekti eşinden, neyse olan olmuş ama yargısız infaz yapmayın kimseye, önce dinleyin sonra tekrar dinleyin, sonra düşünün, sonra empati kurun, biraz daha düşünün ve öyle karar verin.

çok iyi senaryo yazdınız ama o kadar uzun boylu değil..
Kız işten çıkarılmıştı ve daha önceden olan bir kadın hastalığı hortlamış tekrar bu yüzden kabuğuna çekilmek istemiş.
Yan çadırımızda sevgilisiyle kalan bir karıyla midesiz bir şekilde ilişki yaşayacak kadar şerefsiz olduğunu zannetmiyorum eşimin. Allah nasıl karşıma çıkarttıysa yine çıkarır.. Beni de sonsuza kadar kaybeder böylece..
Konu sahibi biz burda kızkardeş vb aldatmaları bile okuduk, çevremizdede bırak arkadaşı dost ve akrabalardan bile neler duyduk gördük..bu erkeklerin 2. Bir göstermedikleri yüzü var inanki görünce şok oluyorsun, bence bu ihtimal de var, pusuya yat ve takibi bırakma,, umarım biz yanılırız.

Aslında hemen hemen aynısını düşündümde konu sahibini daha fazla üzmemek için yazmamıştım ama yüksek ihtimal olay bu bencede..yoksa hikaye tamamen uydurmaca, kim eşinin arkadaşıyla gizli buluşurki, var birşey sonu hayrolsun..konu sahibi eşinin tel dahil tüm hesaplarını gizliden takibe al, inanmış gibi yap pusuya yat bakalım ne çıkcak altından

Katılıyorum...

Havadan sudan konusan insan neden aman esine soyleme diye tembih ederler?
Gizli sakli birsey yoksa sizden neden gizlenir?
ilk sayfalarda sorduğum bu sorunun cevabını henüz ben de alamadım.. Bence konu sahibi de alamadığından kafası çok net diil gibi geliyo bana.. Bu işin içinde bi iş olduğu kesin ama ne..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum..

Bunu ne şekilde öğrendin?
Eğer öğrenmen o kızın sayesinde ise size huzursuzluk yaşatmak amacıyla yapmış olabilir..

Ayrıca eşini çok suçlu göremedim. Bilmediği bir şey olabilirdi merak etmiş gitmiş. Bunu sana söyleyemezdi.. Affetmekte haklısın..

Valla hic sevmem bu tarz gereksiz samimiyetleri..bu kadin bakmasa belki sevgilisi ters bakacak sana! Ne gerek varki? Bacin degil kardesin degil, ne diye ayni ortama girip gereksiz samimiyet kurayimki? Bi kac defa esim buna benzer birseyler soylemeye calisti.. hani sunlarla suraya gidelim mi? Piknige gidelim mi? bilmem ne.. ugrasamam valla, oyle bi ortama girersem tek sebep cocuklarim olur anca kocam icinde olsa sevmiyorum..kimseye guvenmiyorum

Yok artık..
Ne kadar asosyal ve paranoyakça..

Tüm sayfaları okuyamadım belki cevaplanmıştır ama anlamadığım şeyler var:

1) Kadının eşine sakın söyleme dediğine emin miyiz yani adam kesin doğru mu söylüyor?
2) Eğer böyle bir şey söylediyse adam baştan sormamış mı ne alaka neden haber vermiyoruz diye?
3) Hadi diyelim baştan sormamış, gidip eşe söylenebilecek konular konuşulunca, sormamış mı neden karıma haber vermedik ne alaka diye?
4) Konuşmanın içeriğinden ve gelişiminden nasıl emin olabiliyoruz?

Kadın eşinizi seninle konuşmam gereken bir konu var diye çağırıp havadan sudan konuşmuş olamaz bence mutlaka başka bir şey konusmuslardır ve anladığım kadarıyla eşiniz bunu size söylemek istemiyor gerçi görüştüğünü bile söylemek istememiş ne denir ki buna ??
Ayrıca eşinizle aranızda bi güven problemi olmalı aldattığınızı düşünüyor olabilmesi için eğer böyle bir probleminiz yoksa sıkıntı daha da büyük.. Eşiniz sizden bir şeyler gizliyor olabilir ..

Bence eşin yalan soyluyor, whatsapp takip kuruyorsun pat sabahi bu olay. ilk kez bulusmuslar gibi gelmedi bana. Umarim buyuk bir aldatilmanin icinde degilsindir:KK43:

Size bu dersi eşiniz vermiş de siz farkında değilsiniz bence.
Ne demek aldattığını anlatacak sandim. Yüksek müsaadenizle: Yuh! Özrü kabahatinden büyük.

öncesi de vardı bence.. ilk değil bu..
ahh keşke duygusal hareket etmeyip bekleseydiniz :(
bu iş masum değil

Back
X