• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

karı koca sürekli hinlik düşünüyorsunuz sanırım? bir şey olacak, bir şey diyecek gibi aman sakın renk vermeyelim, sanki ağzından kaçtı kaçacak bir şeyler, aman hanım dur ürkütme ceylanı da anlatsın her şeyi...

tekrar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..
Ben sadece bu konudaki şahıslar hakkında konuşuyorum kesinlikle genelleme yapmıyorum..
Teşekkür ederim özrünüz için.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur ama evliliğinizde iki taraflı güven problemi var. Bir terapiste gitmeyi deneyin, aile terapisi... Aksi takdirde hem sizin için hem eşiniz için çekilmez olur ilişki.

Sadece aldatma değil başka önemli bir konu var telefonda anlatılmayacak o yüzden yüz yüze konuşmaya çağırıyor zannetmiş.. Etrafımdaki erkeklere sorduğumda bende merak edip giderdim diyorlar..
telefonda anlatılamayacak kadar önemli olan nedir allah aşkına ya
Tamam gitsin ama sana da haber versin bir zahmet veya seni de alsın yanına, ne mana bu alengirli işler ben anlamadım..

Sadece aldatma değil başka önemli bir konu var telefonda anlatılmayacak o yüzden yüz yüze konuşmaya çağırıyor zannetmiş.. Etrafımdaki erkeklere sorduğumda bende merak edip giderdim diyorlar..
Iyi de isle ilgili biseyler soracagim demia zaten kadin. Kocanizin aklina baska bisey gelip de meraklanmasi anlamsiz. Siz kurcalayin bu isi

O an daha masadan yeni kalkıyorlarmış ben sayıp sövüp kapatınca bişey diyemeden kalmış..
Kesinlikle ama bana haber verirse ben o kızı arayıp kocamla niye buluşuyorsun hayırdır diycem oda bişey söyleyesi varsa söylemeyecek diye bana söyleyememiş eşim
Masaya otururken inkar etse meraktan derim ne diyecekse siz engel olmayın diyedir ama kalkarken demesi saçma. Bence takip edin.

bence abartmayin pek muhim bsy oldgnu sanmam... yani adam merk edp gtms de olabilir kizinca da bahnesi o olmstr die dusnyrm cok usteleme bence esini sen en iyi tanirsin sen inandiysan zaten dogru soylydr bizimki hayali bir yorum

adamda guven problrmi oldgnu sanmam patir kutur adama saymaya baslaynca seni ikna etmek ocn nicin cagrdi korktm hakkijnda ne dicekti gbi korkunun fevriyle o cumleyi tamamen mantik kurallarni unutarak kullanms olabilir. hayatta her ysptgmzn mantikli bi acklamasi olamiyotr bizde bazen panikle sacma sapan seyler diyeblyrz... arkdsm can ciger diysn ben zannetmyrm ya art niyet tamam senn habern olmdan yanls ama ben sanmam art niyet

Aslında konunuzu okurken bana normal geldi ( ben onu aldatıyormuyım diye merak etmiş!!!) kısmı hariç. Olabilir beraber tatile gitçek kadar samimisiniz gerçekten bişey danışçaktır, geçerli sebebi vardır eyvallah.
Ama sonra anlattıklarınızdan sonra bana çok saçma geldi. Yok havadan sudan konuşmuşlarda bilmemnede yapma yaaaa :işsiz:
Ayrıca o aldatıyormu muhabbeti nedir allah aşkına!!
Eşinizin CANIMKIZIM a söyleme diyince aklına böyle bişey gelmesi ne demek ya?? Böyle bi potansiyeliniz mi var? Eşiniz mi paranoyak? Arkadaşınız mı gammazcı? Saçmalıklar sinsilesi :ukala:
Valla art niyet var yok bilemem de açıklamalar eşinizinde arkadaşınızında çok şüpheli, dikkatli olun derim.

Beraber tatile gidecek kadar yakinsaniz kadinin esinizle birsey konusmak istemesi normal ama tarzi yanlis. Yani sakin esine soyleme demesi yanlis.

Esinize gelince..beni aldatmis olabilcegini soyliycek sandim ..demesi herseyden tuhaf

Acikcasi kizin yanlisindan cok esinin dusuncesine sasirman lazim senin.

Aralarinda birsey varmi bilemem ortada tuhaf birseyler var

Ben okurken esinizin aciklamasina takildim. Ortada bir tuhaflik var.
Acaba beni aldattigini mi soyleyecek diye dusunmesi bile icinde oyle paranoyalar barindirdigini gosterir. Kisi kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus derler. Umarim esiniz o potansiyelde degildir.

Kusura bakmayın ama eşinizin özrü kabahatinden beter. Ne yani kadın geçse karşısına karın seni aldattı dese ağzının içine mi bakacak öyle boş boş?
Arkadaşınız kusurlu ama eşinizde az değil.
Size hiç güvenmiyor mu bu adam,açık mı arıyor? Ben böyle sacma bir özür hiç duymadım.

Bizde arkadaslarla denize,piknige ,tatile gidiyoruz .Fakat hic bir arkadasim , esimi yalniz cagirip konusmak isteyemez.Oyle bir sey bana normal gelmiyor.Cok konusmaya ihtiyaci varsa esimden once beni cagirmasi lazim.Esim ne alaka ,sonunuz hayir olsun.

Bu yelloz senin kizacagini bildigi bir seyi niye yapıyor? Sizin kardeş kavrami laf olsun diye kurulmus bi sistem bence. Senin aklina fikrine yeterince guvenmiyor olacak ki olayi erkek gozuyle degerlendiriyim istemis. Eşini secmesinin nedeni bi cok sey olabilir. Cok babacandir, cok mantiklidir, empati yetenegi yuksektir, hemen yargilamaz, en istedigi erkegi temize çeken bi tiptir kendini avutmak sevgilisini affetmek icin onu ikna edebilmek icin bicilmis kaftan bi erkektir muhtemelen. Bilmiyorum tabi adami sen taniyosun. Aldatildigi icin sevgilisini affetmek istiyor ve by konuda onu pohpohlicak birini aramis sen dogrucusundur o yuzden sen olamazsin bu. Ama kizacagni bildigi halde yapmasi art niyet olmasa bile seni takmadigini gösterir. O an tek derdi o adami affedebilecek bir umut ışığı yakalamakti herhalde ben boyle düşündüm. Sen kiz ya da kizma o an onu umursayacak halde degildi.

Ben olsam ben de merak eder giderdim ama eşim beni aldatti mi diye degil ne oldu da bu simdi boyle diyor bilmedigim onemli bisey mi var acaba diye. Ki adam sezgilerinde cok da haksiz degilmis. Eski eşinin seni aradigini soylememissin. Soylemeliydin bence. Sen de biseyler saklayabiliyormussun demek ki... Ne hakla kiziyorsun bu durumda :)

Kısacası ben de kızı sacma salak hareketlerinden dolayi silerdim. Esimin hareketine de cok takilmazdim. Esim iyi cici kiz kaka kotu diye degil. Olaydan cikacak sonuc bu. Aklinda baska erkek olan kadin senin eşini napsin. Benden suphelendigin icin yedigmiz su haram zikkim olsun bile demis asil bunu demese düşün ve üzül inkar etmis iste. Cok takilma.

Ama evlilik terapistine gidip birbirinizden bisey saklamamayi ve fevri davranmamayi en once birbiribize guvenmeyi bi ogrenip pekistirin. Diger turlu evlilik dunyanin en cekilmez cilesi.

Kurup düşünüp üzülme biraz rahatlamaya çalış.

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır konu açmıyordum ama bu açılası bir konu...
Çünkü insanın başına ne gelirse maalesef en yakınlarından gelir diye boşuna dememişler.
Kardeşim dediğim insan arkamdan iş çevirdi şimdi detaylara geçiyorum..

Ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.. Ve bekar bir arkadaşım var yalnız yaşayan..
Birbirimizi çok severdik kardeşim derdim kendisine..
Kurban bayramında ben,eşim,o ve sevgilisi birlikte tatil bile yaptık..

Bu arkadaş işten çıkarılmıştı..Tatilden sonra başına bir şeyler gelmiş..Kendi kabuğuna çekilmek istedi..Ben mesaj attım ne zaman istersen buradayım..Konuşmak istersen varım seni seviyorum falan diye.. Ben sanki öyle dememişim arkadaş eşime mesaj atıyor.Eşim kursa gidiyor onun evine yakın bir yere..Görüşelim mi senden akıl almam gereken işle ilgili konular var ama rica ediyorum CANIMKIZIM a söyleme lütfen !! Bu şekilde söyleme deyince eşim de benim hakkımda bir şey söyleyecek zannedip meraklanıyor..Ben onu aldattım falan da bunu mu anlatacak diye.. Yani buluşacaklarını bana söylemiyorlar..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum.. Eşimi arıyorum sen bugün direk kursa mı gittin diye evet diyor.. Emin misin bak kursa mı gittin diyorum evet diyor.. Hayır onunla buluştun diyorum nereden öğrendin diyor tabi ben o sinirle telefonda sayıp sövüyorum. Aynı şekilde o kızı da arıyorum ben tepki gösterecekmişim diye CANIMKIZIM a söyleme demiş hanfendi çünkü ben eşimle bire bir buluşmalarını tabi ki istemem.. Ona da sayıp sövüp telefonu kapatıyorum.. Boşanma noktasına geliyoruz eşimle..

Sonra sakinleşince oturup eşimi dinleyince hak verdim.. Bilmem doğru mu yaptım.. O CANIMKIZIM a söyleme diyince gerçekten senin hakkında bir şey söyleyecek zannedip meraktan gittim ve 1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi bende şaşırdım akşam da sana anlatacaktım dedi..

Bu bana da, konuyu anlattığım bazı kişilere de mantıklı geldi. Kim olsa merak eder dediler ve ben eşimi affettim..Ama tabi hala tam anlamıyla güvenmiyorum kendisine.. O şahsı da hayatımızdan çıkarttık bir daha kazara karşıma çıkmasın diyorum hala..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..
Sizinle paylaşmak istedim.. Ben artık gerçekten kimseye güvenmemeyi öğrendim...

Zaman ayırıp okuyan ve yorum yapacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler

Umarim aralarinda bisi yoktur esinde dogruyu soyluyodur sana o_O

Back
X