insanlara güvenmemeyi çok sağlam öğrendim..

bana çok yanlış geldi, sizin hakkınızda ne duymayı bekliyordu ki bir başkasından ? siz onun eşisiniz eşi ! sizi tanıyamamış mı ki başkasından duyacaklarını merak ediyor

yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Evet en kısa zamanda bir evlilik terapistine gideceğiz.

çok iyi senaryo yazdınız ama o kadar uzun boylu değil..
Kız işten çıkarılmıştı ve daha önceden olan bir kadın hastalığı hortlamış tekrar bu yüzden kabuğuna çekilmek istemiş.
Yan çadırımızda sevgilisiyle kalan bir karıyla midesiz bir şekilde ilişki yaşayacak kadar şerefsiz olduğunu zannetmiyorum eşimin. Allah nasıl karşıma çıkarttıysa yine çıkarır.. Beni de sonsuza kadar kaybeder böylece..

Aslında hemen hemen aynısını düşündümde konu sahibini daha fazla üzmemek için yazmamıştım ama yüksek ihtimal olay bu bencede..yoksa hikaye tamamen uydurmaca, kim eşinin arkadaşıyla gizli buluşurki, var birşey sonu hayrolsun..konu sahibi eşinin tel dahil tüm hesaplarını gizliden takibe al, inanmış gibi yap pusuya yat bakalım ne çıkcak altından

O kızın amacı neydi diye bize sorman değil, ona bağırıp çağırmadan önce ona sorman gerekirdi sanırım, belki de eşin gibi onun da mantıklı bir açıklaması vardı, belki sevgilisini takip etmesini isteyecekti eşinden, neyse olan olmuş ama yargısız infaz yapmayın kimseye, önce dinleyin sonra tekrar dinleyin, sonra düşünün, sonra empati kurun, biraz daha düşünün ve öyle karar verin.

Konu sahibi biz burda kızkardeş vb aldatmaları bile okuduk, çevremizdede bırak arkadaşı dost ve akrabalardan bile neler duyduk gördük..bu erkeklerin 2. Bir göstermedikleri yüzü var inanki görünce şok oluyorsun, bence bu ihtimal de var, pusuya yat ve takibi bırakma,, umarım biz yanılırız.

Katılıyorum...

Havadan sudan konusan insan neden aman esine soyleme diye tembih ederler?
Gizli sakli birsey yoksa sizden neden gizlenir?
ilk sayfalarda sorduğum bu sorunun cevabını henüz ben de alamadım.. Bence konu sahibi de alamadığından kafası çok net diil gibi geliyo bana.. Bu işin içinde bi iş olduğu kesin ama ne..

Ertesi gün oluyor bunlar buluşuyorlar bende bir şekilde öğreniyorum..

Bu olay olalı henüz 15 gün oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım.. O kızın amacı neydi hala bilmiyorum..

Bunu ne şekilde öğrendin?
Eğer öğrenmen o kızın sayesinde ise size huzursuzluk yaşatmak amacıyla yapmış olabilir..

Ayrıca eşini çok suçlu göremedim. Bilmediği bir şey olabilirdi merak etmiş gitmiş. Bunu sana söyleyemezdi.. Affetmekte haklısın..

Yok artık..
Ne kadar asosyal ve paranoyakça..

Tüm sayfaları okuyamadım belki cevaplanmıştır ama anlamadığım şeyler var:

1) Kadının eşine sakın söyleme dediğine emin miyiz yani adam kesin doğru mu söylüyor?
2) Eğer böyle bir şey söylediyse adam baştan sormamış mı ne alaka neden haber vermiyoruz diye?
3) Hadi diyelim baştan sormamış, gidip eşe söylenebilecek konular konuşulunca, sormamış mı neden karıma haber vermedik ne alaka diye?
4) Konuşmanın içeriğinden ve gelişiminden nasıl emin olabiliyoruz?

Kadın eşinizi seninle konuşmam gereken bir konu var diye çağırıp havadan sudan konuşmuş olamaz bence mutlaka başka bir şey konusmuslardır ve anladığım kadarıyla eşiniz bunu size söylemek istemiyor gerçi görüştüğünü bile söylemek istememiş ne denir ki buna ??
Ayrıca eşinizle aranızda bi güven problemi olmalı aldattığınızı düşünüyor olabilmesi için eğer böyle bir probleminiz yoksa sıkıntı daha da büyük.. Eşiniz sizden bir şeyler gizliyor olabilir ..

Bence eşin yalan soyluyor, whatsapp takip kuruyorsun pat sabahi bu olay. ilk kez bulusmuslar gibi gelmedi bana. Umarim buyuk bir aldatilmanin icinde degilsindir

Size bu dersi eşiniz vermiş de siz farkında değilsiniz bence.
Ne demek aldattığını anlatacak sandim. Yüksek müsaadenizle: Yuh! Özrü kabahatinden büyük.

öncesi de vardı bence.. ilk değil bu..
ahh keşke duygusal hareket etmeyip bekleseydiniz
bu iş masum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…