Insanlara iyilik yaramıyormuş!!!

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
merhaba bayanlar ;
kurumsal bı fırmada calısıyorum ısım ve maasım gayet ıyı bundan 5 ay once aynı muhıtte oturdugumuz aılemın cok cok eskıden tanıdıgı ve bır kımseyı ıse aldırdım,
(bu kısının esıyle benım babam koyden bırbırlerını tanıyorlar cok eskıden yaklasık 30 senedır aynı muhıtte otururuz),
ben ıse aldırmadan once aclıktan nefesı kokan ucan kusa borcu olan ıkı kurusluk bı sefılken suan kalkıp bana yaptıgına bakın cok sınırlıyım cok
bundan bır ay once hattımı degıstırmıstım baska bır konum daha var orada okuyanlar bılır ,
ısyerınde sabıt telefonumuz var ama bazen acıl durumlar oluyor dıye bu kısıye numaramı vermek zorunda kaldım
buda esının telefonuna kayıt etmıstı benım numaramı buradakı tek bayan ben oldugum ıcın ,
zaten esınıde tanırım esım bana ulasamazsa senı arasın demıstı dırek bnmle muhattap olsun dıye aldı kaydettı numaramı
bu kadının bulundugumuz yere calısmaya gelen yegenı var cocukla bır ıkı kere karsılasmamız oldu ama kesınlıkle ne konusmuslugumuz ne muhabbetımız olmustur
bu ....... ınsan gıdıp o bayanın telefonundan ( teyzesı oluyor ) benım numaramı almıs benı aradı bundan bır hafta once
benı aramamasını soyledım o kadar sınırlıydımkı olay cıksında ıstemedım gelıp bızım ısyerındekı abıye soyledım
(enıstesı oluyor) tamam ben konuscam aramaz bır daha dedı hatta oda sınırlendı kızdı...
dun ızınlıydım dun sabahın korunde basladı bu cocuk benı aramaya bende telefonu anneme actırdım kı cekınsın bır daha aramasın
madem vırusvıruste ne cekınme ne haysıyet varmıs ondan sonra defalarca ozel numaradan arandım...
bugun ısyerıne gelır gelmez adama tekrar soyledım yıne kızdı ona bu sefer aradı neden arıyorsun rahatsız edıyorsun hanı aramayacaktın dedı
ben kotu nıyetle aramadım dıyormus bende adama dedımkı bak dedım ben senı buyuk bılıp soyledım
aıleler eskıden berı bırbırını tanıyor ben bı hıc ıcın bozulmasını ıstemem kaldıkı o kısı kımkı benı rahatsız edıyor
babamın haberı olmasın dedım cok kotu seyler olur dedım babam cok sınırlı ve asabıdır dayılarımda oyledır
babam daha gecen gun sordu rahatsız eden bırı varmı dıye korkumdan soyleyemedım ve adamın bana dedıgı lafa bakın ;
sadece senın babana bırsey olmaz onun cok tanıdıgı var bence babanı ısın ıcıne sokma bulastırma !!!
dedımkı sen kım oluyorsun o kısı (benı arayan cocuk ) kımkı benı rahatsız edecek haddını bıldırmesını bılırız ona dedım
sen babanı supermenmı zannedıyorsun dedı bana :)
dedımkı sen daha bızım kım oldugumuzu ogrenememıssın ben sustuysam aılelerın gecmısı ıcın sustum haddını bılsın dedım
sonrada gelıp bana dedıkı bana kusme ben senın bı abınım onunla konusurum rahatsız etmez dedı
bende dedımkı ben gerekırse bu hattımı ıptal ederım bana ulasamaz mevzu bu degıl ben kotuluk olsun ıstemıyorum dedım
bırde su var bızım oturdgmuz cevre cok kotu ufak bı laf duyulmasın 40 katarlar ustune adımın cıkmasını ıstemedgm ıcın sustum en cok
yapılan ıyılık soylenmez ama esı ne zaman evımıze gelse annem elı kolu dolu gonderır esıne aynı sekılde ben ıs konusunda yardımcı oldum
defalarca para verdım hanı yabancı gormedım adamın kalkıp dedıgı lafa bakın babana da zarar gelır
benım babamın haberı olsa hepsını cıktıkları delıge tekrar sokmasını bılır ama soylemycem
sevgılımlede aram kotu suan ona da soyleyemıyorum en ıyısı bu cocugu benım arayıp haddını bıldırmem mı lazım ?
canım cok sıkıldı sabah sabah yazmak ıstedım okuyan herkese tesekkur ederım

kotu kelımeler kullanmıssam ozur dılerım okuyanlardan cok sınırlıyım

Siz kimsiniz gercekten de o cocuga yazinizin basindaki seyleri soyluyebiliyorsunuz ?
Cocuk sizi aramista konusmamissiniz ki,belki birsey soracak diyecek,ne diye verdiniz numaranizi ozaman.Bu kadar hassassaniz vermiceksiniz?Ben belki yanlis anladim cok karmasik yazdiginiz icin...
sizin yaptiginiz tavira o cocugun o sozlerle karsilik vermesi gayeeeet normal.Gercekten babanizi Süpermen falanmi saniyorsunuz? Bu ülkede devlet var ,hak var, hukuk var.?
yok babam soyledir dayim boyledir seni naparlar falan.. Sizin tavirlariniz hic dogru degil ki o cocugunki dogru olsun..

Son düzenleme:

Yaşadığınız olayla yaptığınız iyilik arasında hiç bir bağ yok. Yapılan iyilik söylenmez diyorsunuz, kısacık paragrafta bile 3 kez yaptıklarınızdan dem vuruyorsunuz. Ama yapılan iyilikle sizin rahatsız edilmeniz arasında bir alaka yok ki bunu vurguluyorsunuz.

yazınız gerçekten çok karışık anladığım kadarıyla da olay o lafların söylenmesini gerektirecek kadar büyük değil. mahalle de bin katarsa katsın siz kendinizi bildiğiniz sürece aileleri üzmeyin bence.

Kullandığın tabirler tek kelimeyle iğrenç.

İnsanlığın bazı değerlerinden nasibini alamamışsın maalesef.

İnsanları hakir gören maddi durumu ile küçümseyen bir de üstüne mafyavari sözler söyleyen birine ne demeli bilmiyorum.

Sizin orada işler böyle mi yürüyor her işinizi eşkiyalıkla mı hallediyorsunuz.

Son düzenleme:
benı elestıren yorumlara cevap bıle vermeyecegım, rahatsız edılmemek ıstedgımı soyledım cocuga aramaya hala devam edıyor bu arada o kısının yanı cocugun enıstesının bna soyledgı sozlerden sonra cvplarım bu sekılde oldu ve onun once dedıklerını yazmadm ben .. numaramı vermek ıstemıyordum evet ama burada tek bayan benım ve adam bna demısdıkı esım bana ulasamazsa senı arasın erkeklerle muhattap olmasın bn bu yuzden tamam dedım ve sınırlerımı cok bozdular ddaha kotu laflar kullanmadgma pısmanım ıyılıkler soylenmez ama soylemıssn dıyenler demekkı ıyılık yapıp ınsankların bı tarafnı kaldırmamak lazımmıs adam bana sen sakın soyleme sakın kımsenın haberı olmasın yoksa sze soyle yaparlar boyle yaparlar dıye konusunca sınırım bozuldu zaten bız hıcbırseyı eskıyalıkla halletmeyız ama bunlar o dılden anlıyor galıba gerekırse onuda yaparklar kımsesız degılım cok sukur

kullandığın kelimelerin birçoğu çok çirkin; ama bu kırmızı ile işaretlediğim tam bir iğrençlik abidesi..

burası büyük bir sosyal platform.. 10 yaşında çocuk gibi bildiğin bütün hakaretleri edip; ondan sonra da yazının sonunda "kötü kelimeler kullandıysam özür dilerim" diyerek bitiremezsin

Son düzenleme:
Canım bu kadar büyütme bence konuyu.

Yapman gereken baştan belliymiş arayıp beni rahatsız etme demen bunla çözülmezse eğer başka yollar ararsın ama şuan için yeterli bence...

Baktın hiç olmuyo numaranı değiştir belli ki senden hoşlanmış ama gene de salla bunları da kafaya takma cnm benm

İyilik yap denize at bu konuyuda Kazen sen kapat ! Öyle sinirle yazılmış ki cümle nerede başlıyor nerede bitiyor kim kimdir anlaşılmıyor....

konu sahibinin isteği üzerine konu tekrar açılmıştır.

Çıktıkları deliğe geri sokmak mı? Nasıl bir kelime bu ya?
Aramasını istemiyorsan gidersin savcılığa oraya buraya, gerçekten baban milletvekili falan mı?
Ay nasıl küçümsemişsiniz...
Bizde burda evet .... insanlar mı diyip, desteklemeliydik?
Ne bekliyorsun bizden?

kızlar oyle sınrlıyımkı anlatamam hadı cocuk gıttı aldı numaramı benı rahatsız edıyo bakın bunu enıstesı ıcın soyluyorum cunkı enıstesıyle aramda gecıyo butun bu cırkın laflar
adam bana kalkıp oyle kelımeler ettıkı ınsan bı dusunur ya bu kız bana o kdr yardımcı oldu bn neden boyle soylıyım bnm yuzumden numarasını buldu bu cocuk kaldıkı onun da yegenı oluyo ona kızacagna kalkıp bana neler dedı oyle sınırlendımkı elım ayagm tıtrıyo agzımdan cıkan kelımelre ben bıle sasırdım bu konuyu acarken ne yazdgımı ble hatırlamıyorum suan sınırden

ozaman sinirliyken degil sakinlestiginizde acsaydiniz keske konuyu.Ozaman bizde bukadar ustunuze gelmezdik..

sınırden agzıma ne gelırse yazmısım evet cırkın olmus ama adamın bana soyledıklerı cok daha kotuydu ...
sızden bı akıl almak ıstedım ama sız herzaman oldgu gbı haklıyı haksız yapmak ıcın buradasnız
buyukluk taslanacak bı bura var sanırım

ozaman sinirliyken degil sakinlestiginizde acsaydiniz keske konuyu.Ozaman bizde bukadar ustunuze gelmezdik..

bakın kızlar adama yaptıklarım degıl mevzu yıne ıhtıyacı oldgunu bıleyım daha daha fazlasını yaparım...ama onunda sunu demesını ısterdım ya kardesım sen haklısın senı rahatsız etmesı cok kotu o kalkıp bana sakın kımseye anlatma aılene sunu bunu yaparlar dedı buna kızıyorum...yanı ben dusunup yardmcı oldgm ınsanında benım yanımda durmasını ısterdım ama o baktı benım yuzum yumusak tmm bn halltcem dedı snrada sınırlenmeye basladgmı gorunce benı bastırabılecegnı dusundu

madem kk yı ve üyelerinin yorumlarını beğenmiyorsunuz, burada ne işiniz var nadia62?

Siz insanlara tepeden bakar gibi yazarsanız, sürekli yaptığınız iyilikleri ve yaptığınız iyiliklerle alakası olmayan bir tacizi anlatırsanız bizim de böyle tepki vermemiz normaldir.

4. satırdan sonrasını okumadım,seviye yerlerdeydi...

lütfen siz iyilik yapmayın...

Siz insanlara tepeden bakar gibi yazarsanız, sürekli yaptığınız iyilikleri ve yaptığınız iyiliklerle alakası olmayan bir tacizi anlatırsanız bizim de böyle tepki vermemiz normaldir.

tepkılerle tacızın cok alakası var ayrıca kımseye tepeden bakmak haddım degıl ,
o ınsana yardm ettım evet benı ıs arkadaslarıma defalarca rezıl ettı onu ıse aldırmak ıcın cok ugrasmıstım ama bırgun tesekkur bıle etmedı etmesın cokta onemlı degıl ama onun yuzunden numaram o cocuga gıttı ve bna kalkıp soyledıgı laflara bak buna kızıyorum onun soyledgı kelımelerı yazsaydm sanırım banlanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…