İnsanlara nasıl uyum sağlayabilirim

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Merhaba kk üyeleri.. bi sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.sorunum özguven eksikliği.kalabalik ortamlar beni hep korkutuyor katilinca sesim cikmiyor sanki benm hakkimda kotu dusunuyorlar " bak bak bu da konustu " diceklermiş gibi hissediyorum. Sacmalamaktan korkuyorm ve korktugum icin de heo konusurken sacmalıyorum.. teke tek biri ile konusurken boyle degilim aksine susmam hic cok konusurum..ama yanimiza bi kac kisi gelince anında susuyorum.hepsi bir konusuyor ben uzakasiyorm oradan.boyle olunca toplumdan da soyutlaniyor insan..katildigim bi kurs var , bi kizla tanistim o hocalarla surekli şakalar ,espriler yapar yanlarina gider ama ben cok ciddiyimdir ben yapamiyorum.aslinda yapmak istiyorum ama olmuyor..ozeniyorum .o konusunca herkes de onunla konusmak istiyor.bu kez ben gittkce kapaniyorum icime..şimdi de bi buluşma ayarlancak .sirf kalabalik fobimden dolayi gitmek istemiyorum ama kendimi de milletten soyutlamak istemiyorum.katilip sohbet muhabbet etmek istiyorum bunu nasil yapabilirim.mesela ne konusabilirim nasl konu acabilirim pasif kalmamak için bana oneri soyler misniz kafayi yicem sonunda

Bence her konuda söyleyecek bir şeyi olan insanlar aslında çok daha itici gelir bana . Bol bol kitap okuyun , kendinizi videoya çekin sanki bir gruba bir konu anlatıyor gibi , espri vs yapın . Sonrasında kendinizi izleyin , eksik gördüğünüz yerleri düzeltmeye çalışın . hikayeler okuyup seslendirin . Tonlamanız düzelir .

Ortamın akışına bırakacaksın kendini

Kasmadan relax sakın dinleyerek anlayarak sohbet ediceksin konu açmak için uğraşmaya gerekte kalmaz çünkü konular kendiliğinden açılır gider
Zaten acmaya çalisinca sacmaladigimi hissediyorum .korku kapladi beni.dogru diyorsunuz kendiliginden açilir insallah

Ne alakasi var buraya insanlara olumsuz yorum yapmak icin gelmişsiniz heralde
Bak mesela şuan olduğu gibi arkadaşa nasıl tepki verdin

Katılmadın kasılmadın eyvah ben ne derim şimdi diye paniklemedin

Tamda bunu yapican normal hayatta da

Evet haklisiniz oyle tabi ki ama işte bi aşabilsem bunu keşke
Kalabalık ortamlarda konuşmaya alışık olmamaktan kaynaklı bir defa başlarsanız devamı çorap söküğü gibi gelir.
Önce sana katılıyorum ya da senin gibi düşünmüyorum cümlelerle başlayabilirsiniz benim de bunun gibi benzer bir olay başıma gelmişti deyip kendinizi one çıkarabilirsiniz.
Siz de herkes gibi bir bireysiniz.
Dediğim gibi eğer
Siz başkalarını kendinizden üstün görmekten vazgeçtiğiniz an onların sizle dalga gecemeyeceklerini de anlamış olursunuz.
Herkes kendine baksın.

Cok guzel seylwr yazmişsiniz tesekkur ederim ozellikle bu videoya cekmek aşırı mantikli geldi. Deneyecegim

Oyle cok kasıyorum ki kemiklerim ağriyor artık

Karsinizdakiler de insan konusurken bunu dusunun. Kimsenin kimseden fazla bir ustunlugu yok, alti ustu insaniz hepimiz : ) simdi burada yaziyorsunuz mesela sizden ne farkimiz var bizim? Hepimiz etten, kemikten yaratilmisiz.

Bu forumda bu anlamda açılan herhalde 87654. konu bu. Sadece sizin yaşadığınız bir problem değil belli ki. Hiç ilginizi çeken, araştırmak derinleşmek istediğiniz bir konu yok mu? Konu açmak değil de ilk etapta muhabbete kıyıdan dahil olmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…