- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Ne alakasi var buraya insanlara olumsuz yorum yapmak icin gelmişsiniz heraldeNe konusabilirim, nasil konu acabirim diye soruyorsaniz ciddi derecede genel kultur eksikliginiz var diye dusunuyorum.
Evet haklisiniz oyle tabi ki ama işte bi aşabilsem bunu keşkeNe konuşuluyorsa konu hakkında fikrini beyan edebilirsin.
Kimse kimseyle dalga geçecek hadde sahip değildir. Kimsenin sizden üstün bir yanı yok.
Sizin de kimseden düşük bir yanınız yok.
Oyle cok kasıyorum ki kemiklerim ağriyor artıkAman hepimizi sacmaladigi zamanlar olmustur ya. Sacmalasaniz ne olacak ki siz de insansiniz ve bence sacmalamak da gayet insani bir durum. Oneri ile olcak is degil bu icinizden geldigi gibi konusun, kasmayin.
Ne alakasi var buraya insanlara olumsuz yorum yapmak icin gelmişsiniz heralde
Zaten acmaya çalisinca sacmaladigimi hissediyorum .korku kapladi beni.dogru diyorsunuz kendiliginden açilir insallahOrtamın akışına bırakacaksın kendini
Kasmadan relax sakın dinleyerek anlayarak sohbet ediceksin konu açmak için uğraşmaya gerekte kalmaz çünkü konular kendiliğinden açılır gider
Bak mesela şuan olduğu gibi arkadaşa nasıl tepki verdinNe alakasi var buraya insanlara olumsuz yorum yapmak icin gelmişsiniz heralde
Cok takintiliyim keske boyle olmasaydimBaşkalarının sizin hakkınızda ne düşüneceğine bu kadar takilmazsaniz kendinizi daha kolay ifade edersiniz
Kalabalık ortamlarda konuşmaya alışık olmamaktan kaynaklı bir defa başlarsanız devamı çorap söküğü gibi gelir.Evet haklisiniz oyle tabi ki ama işte bi aşabilsem bunu keşke
diger insanlar gbi guzel yorumlar yapabilirdiniz.genel kultur eksikligimi ya da fazlaligimi siz ölçecek degilsiniz.Cok alakasi var. Ne konusabilirim diye soruyorsunuz? Bu soruda cok sey gizli.
Cok guzel seylwr yazmişsiniz tesekkur ederim ozellikle bu videoya cekmek aşırı mantikli geldi. DeneyecegimBence her konuda söyleyecek bir şeyi olan insanlar aslında çok daha itici gelir bana . Bol bol kitap okuyun , kendinizi videoya çekin sanki bir gruba bir konu anlatıyor gibi , espri vs yapın . Sonrasında kendinizi izleyin , eksik gördüğünüz yerleri düzeltmeye çalışın . hikayeler okuyup seslendirin . Tonlamanız düzelir .
Oyle cok kasıyorum ki kemiklerim ağriyor artık
diger insanlar gbi guzel yorumlar yapabilirdiniz.genel kultur eksikligimi ya da fazlaligimi siz ölçecek degilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?