- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Mesaj alinmiştir yapicam artk yapicaaamBak mesela şuan olduğu gibi arkadaşa nasıl tepki verdin
Katılmadın kasılmadın eyvah ben ne derim şimdi diye paniklemedin
Tamda bunu yapican normal hayatta da
Tesekkur ederim guzel yorumunuz için .evet uzun donem kalabalik ortamdan uzak kaldim.bi arkadas cevrem de geniş degildir.simdi birden kalabaliga girince sanırım ondan kaynaklandi evetKalabalık ortamlarda konuşmaya alışık olmamaktan kaynaklı bir defa başlarsanız devamı çorap söküğü gibi gelir.
Önce sana katılıyorum ya da senin gibi düşünmüyorum cümlelerle başlayabilirsiniz benim de bunun gibi benzer bir olay başıma gelmişti deyip kendinizi one çıkarabilirsiniz.
Siz de herkes gibi bir bireysiniz.
Dediğim gibi eğer
Siz başkalarını kendinizden üstün görmekten vazgeçtiğiniz an onların sizle dalga gecemeyeceklerini de anlamış olursunuz.
Herkes kendine baksın.
Boşverin işte. Mesela ben sizin fikirlerinizi sacmalasaniz bile begenebilirim. Farklı bakış açınız, dogalliginiz hoşuma gidebilir ki gercekten de çoğu insanin tuhaf bulduğu insanlarla arkadaşlık kurabilen biriyim. Ama herkesin hoşuna gitmez ki, herkesi memnun edemezsiniz. Benim buraya yazacağım yorum herkesin hoşuna gider mi mesela. Illa fikir ayrılıkları olur, herkesin dogrusu farklıdır. Dolayısıyla sizin saçma bulduğunuz seyi başkası mantıklı bulabilir. Kendinizi kasmayın, rahat olun. Siz arkadaşlarınızın hepsini aynı derecede seviyor ya da her söylediklerini doğru buluyor musunuzCok takintiliyim keske boyle olmasaydim
Cok kötüsün yaaaNe konusabilirim, nasil konu acabirim diye soruyorsaniz ciddi derecede genel kultur eksikliginiz var diye dusunuyorum.
Cok kötüsün yaaa
Yok tabi ki herkesin her soyledigi dogru degil .hatta bi arkadaş da soyledi herseye atlayan kisiler itici gelmiştir bana diye.mesela bana gore de oyledir. Sınırı olmali ama galiba benm sınır cok yerlerdeBoşverin işte. Mesela ben sizin fikirlerinizi sacmalasaniz bile begenebilirim. Farklı bakış açınız, dogalliginiz hoşuma gidebilir ki gercekten de çoğu insanin tuhaf bulduğu insanlarla arkadaşlık kurabilen biriyim. Ama herkesin hoşuna gitmez ki, herkesi memnun edemezsiniz. Benim buraya yazacağım yorum herkesin hoşuna gider mi mesela. Illa fikir ayrılıkları olur, herkesin dogrusu farklıdır. Dolayısıyla sizin saçma bulduğunuz seyi başkası mantıklı bulabilir. Kendinizi kasmayın, rahat olun. Siz arkadaşlarınızın hepsini aynı derecede seviyor ya da her söylediklerini doğru buluyor musunuz
Yani aklina gelen eksikligi bile olsa böyle soylemen kötü olduğunuzu hissettirdi bana.Kotu olarak mi algiladin simdi? Ne var yaptigimda yorumda?
Yani aklina gelen eksikligi bile olsa böyle soylemen kötü olduğunuzu hissettirdi bana.
Siz bilmeden nasil genel kultur eksikligini bana yakıstrdiysaniz bizde size kotu oldugunuzu yakıstirdik o zmanNasil soylemeliydim peki? Ne konusayim diye soran birinin bu eksikligi oldugu cok asikar ve bunu dile getirdim.
Yorumumu dikkate alir ve bunun uzerine giderse sorununu cozebilir ama senin gibi anlamadan insanlara kotu sifatini yakistirirsa bir arpa boyu yol alamaz.
Siz bilmeden nasil genel kultur eksikligini bana yakıstrdiysaniz bizde size kotu oldugunuzu yakıstirdik o zman
Belki fikir verebilirsin.Ama ışte kiz da hakli mesela sen gibi biri böyle sert cikarsa zaten utangac,icine kapali tip iyice kabuguna çekilir.Yonlendirmeliyiz arkadasim eğer dediğin gibi eksikligi varsa örneklerle ufkunu açmalıyız.Yarinini düşün evliliğini düşün baska bir aileye gelin gidince kızın aslında icine kapali bir tip olduğunu,sohbet etmek,kendini dışa vurmak isterken yapamadığını anlamayacaklar.Kizin adi olacak kendini begenmis,buzdolabi.Sonra kocası binecek tepesine.Ohaa yazsam neler neler.Simdi sosyal hayatta açılacak bu kiz.Ama öyle eksiksinle değil.Kiz icini dökmus kadınlar kulübüyüz surda el atıp ufak bile olsa ufuk açmalıyız.Ben sizi sert algiladim.Niyetinizi bilemem tabiNasil soylemeliydim peki? Ne konusayim diye soran birinin bu eksikligi oldugu cok asikar ve bunu dile getirdim.
Yorumumu dikkate alir ve bunun uzerine giderse sorununu cozebilir ama senin gibi anlamadan insanlara kotu sifatini yakistirirsa bir arpa boyu yol alamaz.
Belki fikir verebilirsin.Ama ışte kiz da hakli mesela sen gibi biri böyle sert cikarsa zaten utangac,icine kapali tip iyice kabuguna çekilir.Yonlendirmeliyiz arkadasim eğer dediğin gibi eksikligi varsa örneklerle ufkunu açmalıyız.Yarinini düşün evliliğini düşün baska bir aileye gelin gidince kızın aslında icine kapali bir tip olduğunu,sohbet etmek,kendini dışa vurmak isterken yapamadığını anlamayacaklar.Kizin adi olacak kendini begenmis,buzdolabi.Sonra kocası binecek tepesine.Ohaa yazsam neler neler.Simdi sosyal hayatta açılacak bu kiz.Ama öyle eksiksinle değil.Kiz icini dökmus kadınlar kulübüyüz surda el atıp ufaka olsa ufuk açmalıyız.Ben sizi sert algiladim.Niyetinizi bilemem tabi
O kadar haklisiniz ki..işte herkes sizin gibi duşunemiyor malesef.bu guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim sizeBelki fikir verebilirsin.Ama ışte kiz da hakli mesela sen gibi biri böyle sert cikarsa zaten utangac,icine kapali tip iyice kabuguna çekilir.Yonlendirmeliyiz arkadasim eğer dediğin gibi eksikligi varsa örneklerle ufkunu açmalıyız.Yarinini düşün evliliğini düşün baska bir aileye gelin gidince kızın aslında icine kapali bir tip olduğunu,sohbet etmek,kendini dışa vurmak isterken yapamadığını anlamayacaklar.Kizin adi olacak kendini begenmis,buzdolabi.Sonra kocası binecek tepesine.Ohaa yazsam neler neler.Simdi sosyal hayatta açılacak bu kiz.Ama öyle eksiksinle değil.Kiz icini dökmus kadınlar kulübüyüz surda el atıp ufak bile olsa ufuk açmalıyız.Ben sizi sert algiladim.Niyetinizi bilemem tabi
Belki fikir verebilirsin.Ama ışte kiz da hakli mesela sen gibi biri böyle sert cikarsa zaten utangac,icine kapali tip iyice kabuguna çekilir.Yonlendirmeliyiz arkadasim eğer dediğin gibi eksikligi varsa örneklerle ufkunu açmalıyız.Yarinini düşün evliliğini düşün baska bir aileye gelin gidince kızın aslında icine kapali bir tip olduğunu,sohbet etmek,kendini dışa vurmak isterken yapamadığını anlamayacaklar.Kizin adi olacak kendini begenmis,buzdolabi.Sonra kocası binecek tepesine.Ohaa yazsam neler neler.Simdi sosyal hayatta açılacak bu kiz.Ama öyle eksiksinle değil.Kiz icini dökmus kadınlar kulübüyüz surda el atıp ufak bile olsa ufuk açmalıyız.Ben sizi sert algiladim.Niyetinizi bilemem tabi
Niye almış kadini kotuluyorsunuz yahu? Hakaret etme amacli yazmamis, kotu bisey de soylememiş. Genel kultur eksikligi olabilir ne var bunda, bu konuda eksiklik varsa giderilebilen birsey. Bir suru konu açan oldu bu şekilde, konusamiyorum neleri okumaliyim, izlemeliyim diye.
Ne konusacagimi bilmiyorum diyince aklina bu ihtimalin gelmesi gayet doğal. Demek ki kendine, bilgisine guvenmiyor, dalga gecilecegini dusunuyor kalabalikta. Bir kac konuyla özel olarak ilgilenirse belki durum degisir.
Abarttikca abartiyorsunuz. Sonra da konu sahibi cikip "ayy herkes sizin gibi dusunseee..."
Yazdigina pişman oldu kadin zaten.
Beni anladigin icin minnettarim.
Genel kulturle doğmuyoruz ki, sanki dogustan gelen eksiklikmişte siz soylemişsiniz gibi tepki veriyorlar. Genel kulturde eksik varsa biraz uzerine düşer halleder. Bir ihtimal olarak belirtildi yani.
Okurken sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?