Çok demedim ama kendısı benı yerın dıbıne soktu . Sonradan pişmanda olmadı suratım çok asıldı bende hıtapsız konuştum daha sonrasındaÇok mu dedin acaba konu sahibi boşver takılma ... Bey dersin
Fazla demedimBiraz fazla dediysen tuhaf kaçmış olabilir
Bu kadar kolay ezik hissetmeniz de anlamsız. Sürekli efendim efendim diye el pençe durma rahatla diye demiş adam işte. Sizli bizli konuş yeter efendim efendim demek itici bence deKamuda üst müdürlerimden biriyle konuşurken saygıdan evet efendım ,soyle çalışanlarımız var efendım vs dıye konuşuyordum gün sonuna doğru bana efendım deyıp durma ya dedı kendımı aşırı kötü hıssettım yılda 2 defa gördüğümüz müdür .ne dıyım saygıdan duyordum dedım ne dıyırsan de efendım deme dedı .kendımı ezık hissettım kızlar . İnsanlar neden bukadar kırıcı
Olablr hayatımdan o kelımeyı çıkardım zaten çok alınganım bu konuda benı bulduBu kadar kolay ezik hissetmeniz de anlamsız. Sürekli efendim efendim diye el pençe durma rahatla diye demiş adam işte. Sizli bizli konuş yeter efendim efendim demek itici bence de
Efendim kelimesini ben de hic sevmiyorum ama karşıdaki müdür de tam öküzmüş. İnsan güzelce ifade eder. Bence de sinir olmakta haklisinız. Terbiyesiz adamKamuda üst müdürlerimden biriyle konuşurken saygıdan evet efendım ,soyle çalışanlarımız var efendım vs dıye konuşuyordum gün sonuna doğru bana efendım deyıp durma ya dedı kendımı aşırı kötü hıssettım yılda 2 defa gördüğümüz müdür .ne dıyım saygıdan duyordum dedım ne dıyırsan de efendım deme dedı .kendımı ezık hissettım kızlar . İnsanlar neden bukadar kırıcı
10 kez diyorsan 5 e düşür . Bari başka ne denir ki bilemedim evet müdürümmu desen ki ,Kamuda üst müdürlerimden biriyle konuşurken saygıdan evet efendım ,soyle çalışanlarımız var efendım vs dıye konuşuyordum gün sonuna doğru bana efendım deyıp durma ya dedı kendımı aşırı kötü hıssettım yılda 2 defa gördüğümüz müdür .ne dıyım saygıdan duyordum dedım ne dıyırsan de efendım deme dedı .kendımı ezık hissettım kızlar . İnsanlar neden bukadar kırıcı
Kamuda üst müdürlerimden biriyle konuşurken saygıdan evet efendım ,soyle çalışanlarımız var efendım vs dıye konuşuyordum gün sonuna doğru bana efendım deyıp durma ya dedı kendımı aşırı kötü hıssettım yılda 2 defa gördüğümüz müdür .ne dıyım saygıdan duyordum dedım ne dıyırsan de efendım deme dedı .kendımı ezık hissettım kızlar . İnsanlar neden bukadar kırıcı
Banada ders olduBen de çok büyük insanlarla çalıştım mevki olarak halen daha çalışmaktayım. Hiçbirine efendim demedim demem de. Kimse benim efendim değil.
Düzgünlükte açıklama yapablrdı çok kırıcyduBen kimseye demiyorum kimse de bana demesin. Ama gene de müdür de daha farklı ifade edebilirmiş. Kafası bir şeye mi bozuktur nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?