Ya ben bunu geç anladım sanırım insanlar 16 yaşında fark etmişDüzen böyle. Hayatın gerçek yüzü.
Öyle de olmasın, benim başkalarına sıfır sıfır direktBu aralar kendime bile tahammülüm yok
Tam olarak anlatmak istediğim buydu da kelimelere dökemedim, yani çok yakın arkadaşım bile ben iyi bir şey kazandım bir proje yarışması gibi birşeyden bozulmuş bana ben şok sıkıldım artık...Günümüzde her şey çıkar ilişkisine dayalı hale geldi. Gittiğiniz restauranttaki garsonlardan tutun da en yakınım dediğiniz dostlarınıza kadar herkes işe yaradığın sürece “iyi”. Ve ben de artık bundan tükendim...
Cunku dostluklar bazen yalan oluyor. Sileceksin defterden.. ben artik oyle yapiyorum.Birde herkes çok yalan söylüyor anlaşılmadığını düşünüyor da bal gibi anlaşılıyor o da yoruyor beni
Ama hepsi mi öyle ben kırıla kırıla yoruldum yaniCunku dostluklar bazen yalan oluyor. Sileceksin defterden.. ben artik oyle yapiyorum.
Ya benim etrafımda güzel bişi olsa üzülen çok oluyor çok yoruldum artık .Çocukken de insanlardan uzak dururdum hala da duruyorum. Şimdi işim nedeniyle çok insanla konuştuğum için daha da gıcık oluyorum insanlara
Benim de bariz mantiksizliklara cikarcilik bencillik bunlara tahammülüm yok fark ettim mi hemen uzaklaşırıyorum bi de onlarla mi ugrasicam napcamkk üyeleri merhabalar! Eskiden aşırı insan seven herkesten sevgi bekleyen bir kız olarak şu sıra insanlar çok batıyor bana. İşi düşünce aramalar, işine gelmeyince heryerden engelleyen insanlar derken yorulmuşum. Napıyorsunuz böyle durumda ? Kabul mu etmek lazım, düzen mi böyle ?
Haklısınız da çok var böylesi benim bebelik dostum bile böyle çıktı sonradan. Sırf arabası olan kozlarla arkadaş oluyor meselaBenim de bariz mantiksizliklara cikarcilik bencillik bunlara tahammülüm yok fark ettim mi hemen uzaklaşırıyorum bi de onlarla mi ugrasicam napcam
Bebeklik vs fark etmez kim olursa olsun tavrımı koyarım ben de enayi değilim kendimden sürekli ödün veriyim birileri beni sürekli kullansın. Şuan 28 yaşındayım inanın bu tavrı koyabilmek için ben de çok kullanildim enayi yerine kondum somuruldum kazık yedim ama baktım hayatımın sonuna kadar da böyle olmaz . Şimdi çok yakınımda bile sezdim mi böyle bir durum anında bozarim kimseye artık bu tavizi vermem limitim doldu bi kereHaklısınız da çok var böylesi benim bebelik dostum bile böyle çıktı sonradan. Sırf arabası olan kozlarla arkadaş oluyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?