insanlardaki hadsizlik beni çıldırtıyor

Demen gereken bu değildi yine de fazla yumuşak...bak boyle insanlar kendileri kaba oldugu için imadan falan anlamazlar, direkt sert olacaksın, asla laf soyletmeyeceksin, sen onlara daha sert olacaksın bak nasıl geri çekiliyorlar...ama sende o potansiyeli göremedim...dediğim gibi kendini sen ezdirmişsin...eşine karşı da oylesin

Eşiniz sizi savunsaydı size böyle davranamazlardı.yanlis biliyorsunuz.
Sizi savunması bile gerekmemeli.

"ben siz de zaten oturuyosunuz çay içiyosunuz ne zararı var sofranın size, sizinle oturuyorum işte dedim. oturma mutfakta yedir dedi. ben de olur bidaha oturmam dedim mutfağa gittim." Bu cevapla alttan almissiniz ve siz alttan aldıkça size yapilan saygisizliklar katlanarak artacaktir. Alttan alarak hadlerini bildiremezsiniz. Oradan ayrilamiyorsanız; mutfaga geçip emirlerini yerine getirmek yerine, en azindan gideceğiniz saate kadar odaniza çekilerek tepkinizi koyabilirdiniz. Bu insanlar düzelmez. Eşinizin çocuk büyüdüğünde gelmeyebilirsin avutmasi da palavra. Sizi hizmetcileri olarak goren es ailesi gitmemenize saygi duyacaklarmi sizce? Sorun cikarmaya her yonden programlanmis gibiler. Gitmediginizde; esinizi etkisi altina alacaklar. Esinizde, onlar benim ailem geleceksin, saygi duyacaksin diyebilme potansiyele sahip ne yazikki. Kendinizi daha fazla ezdirmeden, gerekli yerlerde gereken tepkilerinizi verin. Bu insanlar çocuk büyüyene kadar değil, evli kaldığınız sürece istemesenizde ömür boyu hayatınızda olacaklar.

Sorun eşte, size ayrı onlara ayrı konuşup ne şiş yansın ne kebap tavrı takındığı sürece köye her gittiğinizde bu sözlere davranışlara maruz kalırsınız.
Eşinize resti çekin önünüzden sofra kaldırıldığı, laf işittiğiniz sürece gitmeyeceğinizi söyleyin.

Eşinize toz kondurmamışsınız ama onun da o ailesinden farkı yok bu aileyi ve adamı neden çekiyorsun az çok biliyorum seni bide bu adamı nedem baba yaptın

Onlar çok çirkin kalplı kaba ve terbiyesiz olabilirler ama eşiniz hepsinin iki katı.
İnsan kalbimin sahibi dediğine böyle davrandirir mi hadi ağzını açamıyor o zaman zorla götürmez.

Kaynana adlı yaratık ne görmüşse sana da aynısını yapmaya çalışıyor. Ona " ben senin kaynanan değilim, kocan da değilim, lütfen git hıncını onlardan al, benim de yakamı bırak " de. Soğuk duş etkisi yapacaktır.

Torun sevgisi nerede

Çocuk 3 gün yerse 3 gün sonra kalkar bu sofra diyecektiniz bitecekti

Ya da kaynınıza dönüp biz farklıyız sizin buralara uymayız kahvaltımız prenses kahvaltısı 3-5 saat sürer diyecektiniz kahkahalar eşliğinde

Şahsen ben kibar olamam sana ne çocuğun yediği kahvaltının tepsisi sana neden battı derdim

Kavga çıkar eşinin safı da anlaşılırdı iki tarafı idare eder modda gezmesin

Çocuk ne kadarlık bilemem de aman uğraşma, yemezse birşey olmaz fikri eskilerde var lakin bu önünden sofra kaldırılarak söylenmez

Sizin önceki konunuzda da size ne kadar hakaret ettikleri, eşiniz yokken orada bir süre kalacaktınız da size saygısızlık yaptıkları için dönmüştünüz. Hala neden bu saygısız insanların evine gidiyorsunuz? Ayrıca koruyan eş, o eve eşini götürmez. Neymiş torun göreceklermiş, torun sevmek isteyen insan evine 5 günlüğüne gelen gelinine bunu mu yapar. Onların ne torun görmeye ne ziyaret edilmeye hakları var. Gitmeyin ya size saygısı olmayan insanların evine. Torun sevmek istiyorlarsa önce insan olsunlar.

Diyecek bir şey yok...
Olan çok net şekilde olmuş
Biz size eşiniz şöyle böyle desek ne olacak sanki ya da ailesi şöyle böyle desek ne olacak

bu şekilde devam edecek
Ha ama haklısınız ben sizin kadar sessiz kalamazdım

Vallahi böyle bir eve ölüm olsa gitmeyeceksiniz bu kadar basit eşinizin sizi savunduğu bir yer göremedim ben ne demek önünüzden sofrayı kaldırmak hadsiz adam.Esinizin ailesi madem kendisi gidip gelsin böyle insanlar torun filan da haketmiyor gitmek zorunda değilsiniz size yapılan bu kadar terbiyesizlige ve kimsenin tuvaletini de yıkamayın bir zahmet.

O sofra önümden o şekilde alınacak eşimde beni suçlayıcı konuşacak adım saygısıza çıkmasın diye susacam. Sabrınıza hayranım ben o salonun ortasında cinnet geçirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…