insanlardan çok çabuk soğuyorum

aynen yaa keske hayat bizi bulustursaymıs cok güzel anlasırdık heralde.. bu arada ne diyeti yapıyosun ?

Bilmiyorum ki anlaşırdık sanırım bu kadar dertliyken

Diyet bölümünde konum var aslında Geçen yaz akupunktura gitmiştim de şimdi tekrardan o diyete başladım canım

darısı başıma bnm daha 2 yılım var valla nası gecicek bilmiyorum

genç kızlarda vefa yok ama koskoca kadınlardada yok spor yapmak için yürüyüşe çıkıyorsun kadının değneklemediği kapı kalmamış yanında ben olmama rağmen hep yanından geçenlerle sohbet yanına başka kadınları takma açıkca zevk almıyorum sadece benimle sıkı arkadaşlık yapan birini aramaktan çnktan vazgeçtim kalmamış bu insanlardan

ben aynen anlattığın gibiyim canımbunu çok iyi başarıyorum arkadaşlıklarım merhaba ve hal hatır sorma boyutunda sadece zaten kimseyle çok sık görüşmediğim için fazla sıkıntımı derdimi anlatma gibi bir durumumda olmuyor:97:
belki de bu zamanda en iyisi böyle olmak

sanırım üni. deki arkadaşların böyle... belkide haklısın, anlattıklarına kim gıcık olmaz ki
ama üni... dışında da arkadaşların başka bi hayatın varsa ve aynı problemleri yaşıyosan, belkide dönüp bi de kendine bakmalısın çok mu abartıyorum diye
ama bence genel geçer olarak, bi insandan çok emin değilsen derin ilişkiler kurmıcaksın, zaten derin ilişki içinde olduğun insanada zırt pırt gücenmezsin, o zaman kimsenin yaptığı sana batmaz

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söz var ,sende hangi kusura tahamülün varsa ona göre arkadaşlık kuracaksın

ben henüz tam olarak başaramıyorum malesef her seferinde aynı saflıkla bu sefer oldu diyorum ama sonuc aynı

yok üni dısında memlekette cok yakın arkadaslarım var kardeş gibi yani.. ama kardeş gibi dediğim birinin yaptığını ilk sayfada anlattım.. kendime dönüp baktım gercekten dedim acaba sorun bende mi ben mi cok takıyorum ben mi sorunluyum diye. psikologtan destek almayı bile düşünüyorum ama bircok insan böyle olduğunu söyledi suan bilmiyorum ki ben de anlamadım hala sorun kimde

Herkeste olağan birşey.
Valla kendi adıma bende öyleyim
Gayet normalsin yada ikimizde sorunluyuz
Bir hata yapan insan benim içinde bitmiştir, çünkü tekrar güvenemem.
Dün gece bir cafeye gittik.
Uzuuuun zamandan sonra olsada muhabbet sarmadı, saçma saçma konular üstüne apaçi dansları falan
Kalkıp geldim hemen yurda.Birde dersler gerçekten bunaltıyor bende sıkıldım bu ara fena hemde.:2: Sevmiyorsun sarmıyor sıkılıyorsun bazen, gayet normal hayatım.

bunun yaşla cok alakalı olduğunu sanmıyorum ne demişler zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. bi insan 7sinde neyse 70 inde de o dur.. her insanda birşey var işte ama küçük ama büyük sorunlar..

aynen canım yaa.. dersler bi yandan baska sıkıntılar bi yandan iyice bunalıyoruz tahammül sınırı sıfıra düşüyor
bende de cok oluyo sıkılma bunalma öyle ortamlarda

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söz var ,sende hangi kusura tahamülün varsa ona göre arkadaşlık kuracaksın

kusursuz değil aradığım herkesin bi kusuru var bunu cok iyi biliyorum.. belli bi sınıra kadar tolere edebiliyorum ama sınırı aşınca kopuyo ipler..

bence burda sen de suçlusun yazdıklarını okudum bu kadar basit seviyesiz insanlarla konuşman hatta onları dinlemen bile hata. sen de onların kalitesinin farkındasın yaptıklarının gereksiz olduğunun farkındasın bunu farkedebilmen bile güzel.çünkü zamanla yanındaki insanlara benzeyenler de az değil. onlara tavrını koy az öz konuş yüz verme böyle insanlarla yan yana olursan her an seni zor duruma sokabilirler.ihtiyacın kadarını konuş fazlasını konuşma arkadaşsız kalırım diye de korkma hiçkimse arkadaşsız kalmaz en adi insanın bile arkadaşı vardır başka bölümlerden dışardan da arkadaşların olur yalnız öyle basit insanlarla arkadaş olacağına tek olmak bin kat iyidir

Son düzenleme:

o kızcağızın azıcık daha büyümeye ihtiyacı var demek ki :))) daha küçük sanırım. anladım canım, umarım karşına gerçekten tam anlamıyla iyi anlaşabileceğin insanlar çıkar :)

Ankara gibi biryerde mağazalar yokmu neden olmasın almıştır elbet. ama bunu gözüne sokması yanlıs. benimde ev arkadasm oralı 100 liralık kazak giyer marka takınıtılı. bigün okul dönüşü birsürü şey almış gelmiş ki bende alıyorum almıyo değilim maddiyatım bu sıra kötü biliyor. bu şu kadar bu bu kadar annen olmasa bi hiçsin bunu biliyosun dimi dedim kaldı ver sende sana öyle diyenlerin ağzının payını bende sessizim bu yüzden kaybediyorum.

Ne kadar çokmuşuz biz böyle bende senin gibi dostum dediğim insanlardan bile soğuduğum oluyor bazen nişanlım bazen sen benden de soğursun ilerde diyor Bende asosyalliğe bağlıyorum durumu ama çokta takmıyorum

odtünün kıbrıs kampüsünde okuyorum burda o markaların orjinali yok

eğer cok bariz bi durum yoksa insanların basitliğini anlayamıyosun ki ilk başlarda.. sonradan sonraya patlak veiyor.. evet ben de öyle düşünüyorum uzun bir süredir bi tek sevgilim var zaten maşalah diyeyeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…