İnsanlardan çok çabuk yoruluyorum

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Arkadaşlar, son zamanda gözlemlerime göre insanlar birbirine kumpas kurmaktan, mutluluğuna üzülmekten büyük sevinç duyuyor. Ben bu durum sonucu insanlardan inanılmaz yoruluyorum ama iş ortamı vs.de de görmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumlarla?

Genel olarak insanlarla mesafeli ilişkiler kurmayı tercih ediyorum.
Kumpaslara,dedikodulara olabildiği kadar uzak yaşıyorum.
Ben mesafeyi koyamıyorum sanırım mesela az konuşmak mı veya nasıl mesafeli olunur ?

Arkadaşlar, son zamanda gözlemlerime göre insanlar birbirine kumpas kurmaktan, mutluluğuna üzülmekten büyük sevinç duyuyor. Ben bu durum sonucu insanlardan inanılmaz yoruluyorum ama iş ortamı vs.de de görmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumlarla?
Kumpas kurma yok sükür etrafımda ama dedikodu fena:(Yani kendi kardeşinin dedikodusunu bana yapan kadınla burun buruna calısıyorm:(Cok acı.Dinlemek istemesen bile dahil oluyorsun.Hı tabi,haklısın diyerek geçiştirmek bile bana utanç verici geliyr..
Uzak durmaya calısmak ,konuyu değiştirmek en iyisi..

Kumpas kurma yok sükür etrafımda ama dedikodu fena:KK43:Yani kendi kardeşinin dedikodusunu bana yapan kadınla burun buruna calısıyorm:KK43:Cok acı.Dinlemek istemesen bile dahil oluyorsun.Hı tabi,haklısın diyerek geçiştirmek bile bana utanç verici geliyr..
Uzak durmaya calısmak ,konuyu değiştirmek en iyisi..
Ya çevremde çok az insan delikanlı, kalanı sen mutlu olunca üzülüyor, birde şeye uyuz okuyorum canım senin iyiliğini istiyorum diyor kadın eline fırsat geçse bi kaşık suda boğacak oysa ki...

Ben o yüzden hayvanlarla daha çok yakınlık kurmaya çalışıyorum . En azından samimi ve sadıklar..
Kesinlikle katılıyorum. Bende de şöyle saçma bir durum olmuş benim haberim olmadan benden hoşlanan erkeklere gidip benim adıma konuşan iş arkadaşı kadın olmuş ona neyse :)

Back
X