Yani büyük konuşmayayım ama çok büyük hata yapmam kolay kolay.Mesela eski erkek arkadaşımdan bir kere şüphelenmiştim başka birisi mi var diye,sonra olmadığı anlaşıldı.Ama bana çok sinirlendi sen bana güvenmiyor musun diye.Özür diledim yersiz yere şüphelendiğim için ama kabul etmedi.Mesela bu bir örnek.Ne önerirsinizNasıl hatalar yaptığına da bağlı.
Bir de özürü içten mi diliyorsun?
Yoksa ağZının ucuyla mı?
Çok büyük hatalar yapmıyorum ve çok titiz bir insanım zaten.Ama niye böyle oluyor anlamıyorum.Özür dilenecek davranışlardan kaçınmaya çalışın. Evet özür dilemek bi erdemdir ama yapıp yapıp özür dilerim denilince benim de genel de ağızlarına çarpıp pardon diyesim geliyor
Sen kendinden eminsen boşver o zaman bazı insanlar gereksiz yere kinci olabiliyor.Çok büyük hatalar yapmıyorum ve çok titiz bir insanım zaten.Ama niye böyle oluyor anlamıyorum.
Mesela bu büyük bi hata yalnız. Karşınızdakinin doğrudan onurunu hedef alan bi suçlama.Yani büyük konuşmayayım ama çok büyük hata yapmam kolay kolay.Mesela eski erkek arkadaşımdan bir kere şüphelenmiştim başka birisi mi var diye,sonra olmadığı anlaşıldı.Ama bana çok sinirlendi sen bana güvenmiyor musun diye.Özür diledim yersiz yere şüphelendiğim için ama kabul etmedi.Mesela bu bir örnek.Ne önerirsiniz
Eleştirilere açığım tamamen,yorumlarınıza ihtiyacım var.Gerçekten eski erkek arkadaşıma çok yüklenmiştim bir an dolduruşa gelip.Normalde böyle bir şey yapacak insan da değilim.Mesela bu konuda kendimi affettirmek için ne yapabilirim?Örneklerseniz...Fikirlerinize ihtiyacım varMesela bu büyük bi hata yalnız. Karşınızdakinin doğrudan onurunu hedef alan bi suçlama.
Detay vermemişsiniz gerçi, olayın gidişatını bilemiyorum ama anlatmaya çalıstığım şey size pek de önemli görünmeyen davranışlar karşınızdaki için ciddi bi hata olabilir.
Samimi bi sekilde özür dilemiyo olabilirsiniz. Hani özür dilerken bile içten içe ne var yani ben de kendime göre haklıydım ama hadi al gönlün olsun diye düşünen tipler olur mesela. Belki öyle bi izlenim ediniyordur insanlar.
Ya da samimi ama gereginden fazla özür diliyorsunuzdur, kelimenin içi boşalmıştır bi yerden sonra. Yerli yersiz sürekli tekrarlanan sözler anlamını kaybediyor ister istemez.
Eleştirilere açığım tamamen,yorumlarınıza ihtiyacım var.Gerçekten eski erkek arkadaşıma çok yüklenmiştim bir an dolduruşa gelip.Normalde böyle bir şey yapacak insan da değilim.Mesela bu konuda kendimi affettirmek için ne yapabilirim?Örneklerseniz...Fikirlerinize ihtiyacım var
Eleştirilere açığım tamamen,yorumlarınıza ihtiyacım var.Gerçekten eski erkek arkadaşıma çok yüklenmiştim bir an dolduruşa gelip.Normalde böyle bir şey yapacak insan da değilim.Mesela bu konuda kendimi affettirmek için ne yapabilirim?Örneklerseniz...Fikirlerinize ihtiyacım var
Aynı hatayı tekrar etmedim.Ama bu bahsettiğim olayı affedemedi.Eski erkek arkadaşından bugüne kadar kaç kere özür diledin, kaç kere aynı yada benzer hatayı tekrar ettin?
Size özelden yazabilir miyim,eğer rahatsızlık vermeyeceksem?Fikir vermek isterim elbette ama dedigim gibi bu konuda herhangi bi detaya hakim olmadığımız için ne desem eksik kalır.
Siz ne oldu da aldatıldığınız fikrine kapıldınız mesela? Ve bu fikre kapılınca ne yaptınız? Yüzleştiyseniz nasıl yüzleştiniz?
Çok yüklendim demişsiniz ama ne dediniz tam olarak?
Özür konusuyla ilgili en önemli kısım ise bu olay patlak vermeden önce de güven sorunlarınız var mıydı? Yani bu kadar şiddetli olmasa da daha önce de benzer davranışlarda bulunup özür dilediniz mi? Aynı hatayı kaçıncı yapışınız yani bu özetle?
Tabi yazabilirsiniz, siz istediginiz gibi anlatın ben sabah salim kafayla dönüs yapayım olur muSize özelden yazabilir miyim,eğer rahatsızlık vermeyeceksem?
Tamamdır,çok teşekkürlerTabi yazabilirsiniz, siz istediginiz gibi anlatın ben sabah salim kafayla dönüs yapayım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?