Merhaba hepinize.Ben duygularımı pek belli edemeyen bir insanım o yüzden bir sorun yaşıyorum.Özellikle de son birkaç aydır filan yaşıyorum bu sorunu.
Sorunum şu ki,mesela istemeden bir hata yapıyorum diyelim.Sonra pişmanlık duyuyorum ve pişmanlığımı karşımdaki insana anlatmaya çalışıp özür diliyorum.Hani asla özür dilemekten gocunmam zaten.Ama karşımdaki insan pişmanlığıma inanmamış gibi hareketler sergiliyor.Nedense son zamandır özür dilediğim kişiler özrümü kabul etmez oldu
Ki bunlar da çok büyük hatalar değil.Sizler de bunu yaşıyor musunuz?Ben mi hatalıyım,insanlar mı anlayışsız?Kendimi daha iyi ifade edebilmek,pişmanlığımı gösterebilmek ve özrümü kabul ettirebilmek için nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Sorunum şu ki,mesela istemeden bir hata yapıyorum diyelim.Sonra pişmanlık duyuyorum ve pişmanlığımı karşımdaki insana anlatmaya çalışıp özür diliyorum.Hani asla özür dilemekten gocunmam zaten.Ama karşımdaki insan pişmanlığıma inanmamış gibi hareketler sergiliyor.Nedense son zamandır özür dilediğim kişiler özrümü kabul etmez oldu