Bızdemi öyle olalım? Evıme dost gıbı sevıyormuşş gibi giren mış gibi yapan herkese inandığım bır hayatım var! Evıme gelen herkese agır gelen sahıp olduklarım var. İsteseler paylasmayı kabul edecegım seyler.Bence eşiniz doğru bir yorum yapmış. Bu zamanda maalesef kimse kadir kıymet bilmiyor. Hep verici taraf sizken hala nankör davranmaları sizin değil onların insanlığını sorgulamasını gerektirir...
Ben bu kadar kötü insana göre nasıl davranmalıyım.Ne kadar ekmek okadar kofte ..
Kesinlikle esinize katiliyorum bu bi elestiri degil bence hayata gore sekillenmek zorundayiz yapimiz geregi ..
Nankör insana nasıl olunması gerekiyor ise öyle olacaksınız... Ben tecrübe ile sabitledim nankor insanı affedince tekrarı olacağını. O yüzden ne kadar iki yüzlü çıkarcı varsa hepsini sepetledim. Şimdi az insan çok huzur....Bızdemi öyle olalım? Evıme dost gıbı sevıyormuşş gibi giren mış gibi yapan herkese inandığım bır hayatım var! Evıme gelen herkese agır gelen sahıp olduklarım var. İsteseler paylasmayı kabul edecegım seyler.
Haklısınız ama nasıl davranıyor emin olamıyorum ki.. Hangi yüzüyle bana geliyor belli degil. Cok seven cok dost iken arkadan yapılan dusmanlık niye o zaman . İstedıgım kadar mesafeli olayım insanlar zehırlerını sızdırıyorlar bır sekıldeBende soğudum.
Ailem haricinde kimseye aşırı sevgi göstermiyorum.
Önceden bi sorun olsa çok takardım dert ederdim şimdi hiç umursamıyorum bile.
Nabza göre şerbet en iyisi, bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranıyorum, karşımdakine göre şekilleniyorum artık.
Bende asla affetmıyorum. Ama neden dıyorum durup dururken dusmanlık. Ben guvenmedıgım bırıyle oturamam konuşamam. Hıcbırsey yokmuş gıbı arkamdan iş cevırmemiş gıbı yüzüme gulen ınsanlara hayret edıyorum. Onlar hep haklı. Onların ne yaparsa yapsınKALBI TEMİZZZ!!Nankör insana nasıl olunması gerekiyor ise öyle olacaksınız... Ben tecrübe ile sabitledim nankor insanı affedince tekrarı olacağını. O yüzden ne kadar iki yüzlü çıkarcı varsa hepsini sepetledim. Şimdi az insan çok huzur....
Ben bu kadar kötü insana göre nasıl davranmalıyım.
Kıskanç ve içi haset dolmuş insanların davranışlarının nedeni sorulmaz canım sebebi bellidir ... Kıskanc insan düşmanlık yapar... Tırnağını bile kıskanır bazı insanlar, evet anlam vermek zor ama böyleleri de var hayatta...Bende asla affetmıyorum. Ama neden dıyorum durup dururken dusmanlık. Ben guvenmedıgım bırıyle oturamam konuşamam. Hıcbırsey yokmuş gıbı arkamdan iş cevırmemiş gıbı yüzüme gulen ınsanlara hayret edıyorum. Onlar hep haklı. Onların ne yaparsa yapsınKALBI TEMİZZZ!!
Cok haklısınız. En son esımın akrabasının gelinine durması gerektıgı yere soyleyıp mesafe koydum, cok gorusmek istedıysede asla evıme sokmadım! Ama küçüçük bır konuyu herkese buyuterek anlatan o degıl o kötuluk yapsa da kalbı temız..Valla bebegim bende senin gibiydim ve 15 gun once ameliyat oldum bir bardak su vericek kimsem yoktu esimden baska ama sana sunu diyim etrafa para sacarken herkes yanimdaydi ve bir karar aldim bundan sonra herkese hakettigi degeri vericem her yuzume gulene inandim esim yeter bana diyorum o yokkende yanlizda mutlu oldugumu farkettim yani sonuc sukui artik kendimi kullandirtmam insanlar cok memfaatci bizim yaptigimiz iyiligi salaklik olarak goruyorlar
Bazı ınsanlara kapımı caaat dıye yuzlerıne kapamayı öğrendim.pişman olanlarıda affetmemeyı. Cunku ınsanlar degışmıyor!!Bunu benimde cok yaptigim soylenemez. Kullanilmaya nusait bir yapim var safim ve iyi niyetliyim hep pozitif dusunuyordummm taki kocaman bi kazik yiyene kadar ..
Ogrendgim tek sey kendin ve kendi mutlulugun icin yasayacksin cikarlarin dogrultusunda inan oyoe mutlularki boyleleri . Bisey yaoaraken bile benim bunda cikarim.ne diye dusunuyorlar direk..
Iyiliktek maraz dogar ..
Hersey karsilikli ararsa ara sorarsa sor mantigi ..
Ne yazık ki!Kıskanç ve içi haset dolmuş insanların davranışlarının nedeni sorulmaz canım sebebi bellidir ... Kıskanc insan düşmanlık yapar... Tırnağını bile kıskanır bazı insanlar, evet anlam vermek zor ama böyleleri de var hayatta...
Degişir mi ? Hayatta yapılacak en buyuk yanlış bırılerının degışmesını beklemektır.. Kötü herkes için kötü değil mi? Bılerek yapıyor . En kötusudebuİnsanlar yanlıştır belkide? İnsanları değiştirin
Yok direk insan değiştirin, yeni arkadaşlar bulun eski ve kişiliğini beğenmediklerinizi postalayın :)Degişir mi ? Hayatta yapılacak en buyuk yanlış bırılerının degışmesını beklemektır.. Kötü herkes için kötü değil mi? Bılerek yapıyor . En kötusudebu
Bundan bahsetmıyorum ki ben.. Benım ılla bırıne ıhtıyacım yok. Kendı hayatıma dahıl olup yerını yadırgayanlardAn bahsedıyorum.Yok direk insan değiştirin, yeni arkadaşlar bulun eski ve kişiliğini beğenmediklerinizi postalayın :)
Bazı ınsanlara kapımı caaat dıye yuzlerıne kapamayı öğrendim.pişman olanlarıda affetmemeyı. Cunku ınsanlar degışmıyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?