İnsanlardan soğudum uzaklaştım artık!!

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar;
İnsanlara güvenip, değer verip karşılığında gördüğüm ikiyüzlülük vefasızlıklardan yıldım. Artık insanlardan uzaklaştım ; sevgiyle yaklastıgım kim varsa iyiniyetimi eli açık oluşumu kullanıyor.. Eşim bu kadarda saf olmamam insanlara karsı verıcı olmamamı soyluyor.. Bu nasıl bır eleştiri? Ben insanlığımı sorguluyorum artık karsımdakilerin sevgisizliğinden.

Bence eşiniz doğru bir yorum yapmış. Bu zamanda maalesef kimse kadir kıymet bilmiyor. Hep verici taraf sizken hala nankör davranmaları sizin değil onların insanlığını sorgulamasını gerektirir...

Ne kadar ekmek okadar kofte ..

Kesinlikle esinize katiliyorum bu bi elestiri degil bence hayata gore sekillenmek zorundayiz yapimiz geregi ..

Bence eşiniz doğru bir yorum yapmış. Bu zamanda maalesef kimse kadir kıymet bilmiyor. Hep verici taraf sizken hala nankör davranmaları sizin değil onların insanlığını sorgulamasını gerektirir...
Bızdemi öyle olalım? Evıme dost gıbı sevıyormuşş gibi giren mış gibi yapan herkese inandığım bır hayatım var! Evıme gelen herkese agır gelen sahıp olduklarım var. İsteseler paylasmayı kabul edecegım seyler.

Bende soğudum.
Ailem haricinde kimseye aşırı sevgi göstermiyorum.
Önceden bi sorun olsa çok takardım dert ederdim şimdi hiç umursamıyorum bile.
Nabza göre şerbet en iyisi, bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranıyorum, karşımdakine göre şekilleniyorum artık.

Ne kadar ekmek okadar kofte ..

Kesinlikle esinize katiliyorum bu bi elestiri degil bence hayata gore sekillenmek zorundayiz yapimiz geregi ..
Ben bu kadar kötü insana göre nasıl davranmalıyım.

Nankör insana nasıl olunması gerekiyor ise öyle olacaksınız... Ben tecrübe ile sabitledim nankor insanı affedince tekrarı olacağını. O yüzden ne kadar iki yüzlü çıkarcı varsa hepsini sepetledim. Şimdi az insan çok huzur....

Haklısınız ama nasıl davranıyor emin olamıyorum ki.. Hangi yüzüyle bana geliyor belli degil. Cok seven cok dost iken arkadan yapılan dusmanlık niye o zaman . İstedıgım kadar mesafeli olayım insanlar zehırlerını sızdırıyorlar bır sekılde

Bende asla affetmıyorum. Ama neden dıyorum durup dururken dusmanlık. Ben guvenmedıgım bırıyle oturamam konuşamam. Hıcbırsey yokmuş gıbı arkamdan iş cevırmemiş gıbı yüzüme gulen ınsanlara hayret edıyorum. Onlar hep haklı. Onların ne yaparsa yapsınKALBI TEMİZZZ!!

Valla bebegim bende senin gibiydim ve 15 gun once ameliyat oldum bir bardak su vericek kimsem yoktu esimden baska ama sana sunu diyim etrafa para sacarken herkes yanimdaydi ve bir karar aldim bundan sonra herkese hakettigi degeri vericem her yuzume gulene inandim esim yeter bana diyorum o yokkende yanlizda mutlu oldugumu farkettim yani sonuc sukui artik kendimi kullandirtmam insanlar cok memfaatci bizim yaptigimiz iyiligi salaklik olarak goruyorlar

Ben bu kadar kötü insana göre nasıl davranmalıyım.

Bunu benimde cok yaptigim soylenemez. Kullanilmaya nusait bir yapim var safim ve iyi niyetliyim hep pozitif dusunuyordummm taki kocaman bi kazik yiyene kadar ..

Ogrendgim tek sey kendin ve kendi mutlulugun icin yasayacksin cikarlarin dogrultusunda inan oyoe mutlularki boyleleri . Bisey yaoaraken bile benim bunda cikarim.ne diye dusunuyorlar direk..

Iyiliktek maraz dogar ..
Hersey karsilikli ararsa ara sorarsa sor mantigi ..

Kıskanç ve içi haset dolmuş insanların davranışlarının nedeni sorulmaz canım sebebi bellidir ... Kıskanc insan düşmanlık yapar... Tırnağını bile kıskanır bazı insanlar, evet anlam vermek zor ama böyleleri de var hayatta...

Cok haklısınız. En son esımın akrabasının gelinine durması gerektıgı yere soyleyıp mesafe koydum, cok gorusmek istedıysede asla evıme sokmadım! Ama küçüçük bır konuyu herkese buyuterek anlatan o degıl o kötuluk yapsa da kalbı temız..

Bazı ınsanlara kapımı caaat dıye yuzlerıne kapamayı öğrendim.pişman olanlarıda affetmemeyı. Cunku ınsanlar degışmıyor!!

Ne yazık ki!

İnsanlar yanlıştır belkide? İnsanları değiştirin
Degişir mi ? Hayatta yapılacak en buyuk yanlış bırılerının degışmesını beklemektır.. Kötü herkes için kötü değil mi? Bılerek yapıyor . En kötusudebu

Degişir mi ? Hayatta yapılacak en buyuk yanlış bırılerının degışmesını beklemektır.. Kötü herkes için kötü değil mi? Bılerek yapıyor . En kötusudebu
Yok direk insan değiştirin, yeni arkadaşlar bulun eski ve kişiliğini beğenmediklerinizi postalayın :)

Yok direk insan değiştirin, yeni arkadaşlar bulun eski ve kişiliğini beğenmediklerinizi postalayın :)
Bundan bahsetmıyorum ki ben.. Benım ılla bırıne ıhtıyacım yok. Kendı hayatıma dahıl olup yerını yadırgayanlardAn bahsedıyorum.

Bazı ınsanlara kapımı caaat dıye yuzlerıne kapamayı öğrendim.pişman olanlarıda affetmemeyı. Cunku ınsanlar degışmıyor!!

Konumu okuyabilirsin kisiliksiz adam diye ..
Ben o olaydan sonra sildim mesela obu 90 lirayla fiyat bicmis bana ..

Bazi insanlar gercekten cok acimaeiz kusluk nedir ben bilmezdim kin hic duymadim kimseye nefret m ettigim insan bile yoktu benim..

Kirdilar iste parcaladir..
Hemde en yakinlarim ..
Icim alirmi almaz..
Onlarin yuzu tutarda benimki tutmaz !

Aslinda kotu bisey degildi bu biliyomusun mutluydum hesaplarimda yoktu ama insanlar kotu hesaplari bitmiyo ..

Ailem icin bile gecerli islerine yaradgim kadar iyiyim,

Pizitif dusun yaptiklarini.unut yokmus gibi degil yok et affedemediklerini ..

Affettiklerinide arana mesafe koy hayir demeyi bil ve seni kirmaktan korkmayini korkma

Umarim hersey gonlunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…