İnsanlardan uzak durmayı seviyorum ve iş hayatı

Hayır sormadım, gerek var mı sormama bilmiyorum
Yani aslinda haklısıniz tabii ki sorduğunuzda ya yuvarlak cevaplar verecektir ya da kem küm edecektir..sonuç olarak istemediği ortada. Hangi sebepten olursa olsun sizin açınızdan kirici bir durum.

Sadece sunu dusundum siz acaba fark etmeden dışarı karşı yanlış bir imaj mı çiziyorsunuz ve bu yüzden de bu dediğiniz arkadaş da sizin de başkalarının yanında görüşmüyor mu. Yani bazen haklı olarak seçici olabiliyoruz ve insanlar da bunu yanlış yorumlamak istiyorlar.
Belki de bu anlamda kendinizi böyle satırları aralarında ifade ederseniz ve bir yanlış anlaşılma varsa belki karşı taraftaki önyargı da kırılır. Sonuç olarak günün sonunda önemli olan sizin o isyerindeki huzurunuz olduğu için belki böyle hafiften çok değil ama böyle ufacık ferakatler gerekebilir.
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir. Cok beceremedim gibi sanki ama

Gayet güzel gidiyorsun bozma

Cok iyi yapmissiniz. Demekki ona da sizinle ilgili bisi soylediler yada karsi cinsse yanlis anlasilacagini dusunup o da kendince onlem aliyor. Bazen bazi insanlarin bize karsi olab davranislarindan rahatsiz oldugumuzu belirtmemiz icin Boyle mesafe koymak gerekiyor. Kalin kafalari onu anliyor yada anlamazdan geliyor orasi da ayri

Orada mudurlerine karsi dil hareketlerinde kivrak olan arkadaslar yuksek puanla muvaffakiyet sagladigi icin isi hakkiyla yapan herkes rahatsiz oluyor merak etmeyin.

Bizim gibilerin de varoldugunu gormek guzel. Kimseye sahte samimiyet gostermek zorunda degilsiniz. Cunku birbirine sahte samimiyet gosterenlerin cogu da birbirinin arkasindan konusuyor.
Bu arada yukarida da bir yorumda soylenmisti ben de %100 katiliyorum.
Isyerinde kimseyle duygusal bir bag kurmak zorunda degiliz. Nezaket kurallari cercevesinde selam alip vermeyen bile bunca tip varken hele.. degmez yani kendinizi yipratmayib. Verilen isi zamaninda yapip anlastiginiz ucreti almak uzerine olsun gundeminiz. Malesef insanlar isyerinde dedikodudan besleniyor, dedikodu mailden hizli yayiliyor. Bu gibi gruplara girip de millete kendimizi begendiricez diye de karakterimizden odun vermeye gerek yok

Demek istediğinizi galiba anladım. Fakat, o sadece yan yana gözükmemizi istemiyor anladığım kadarıyla. Bende tamam dedim.
Bundan önce, şakalaşmak için mesajlaşırdık hatta komik'te olurdu. Ben, goygoy için mesaj atmayıda biraktim ve mesafe koydum. Bu sefer bana kendi soruyo bir sorun mu var ? Neden konuşmuyorsun diye. Bende yok bişey yorgunum sadece dedim

Evet olabilir ama eskisi gibi şakalaşmak için mesaj atmadığımda bir şey mi var neden konuşmuyorsun diyor

Pardon ama sizinle niye yanyana gozukmek istemiyormus hanimefendi. Direk bunu anladiginizda kesmeliydiniz iletisimi.
Gercek sebebi söyleyin niye yorgunum diyorsunuzki. Sizden utanan birindenmi cekineceksiniz

Pardon ama sizinle niye yanyana gozukmek istemiyormus hanimefendi. Direk bunu anladiginizda kesmeliydiniz iletisimi.
Gercek sebebi söyleyin niye yorgunum diyorsunuzki. Sizden utanan birindenmi cekineceksiniz
Evet doğru söylüyorsunuz aslında, sorun cikmasin diye böyle söyledim ama tavrımı koymam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…