• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanları anla anlayabilirsen...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
Arkadaşlar dün gelin görmeye gittik gelinin adı özge olsun, 3 4 aile vardık gelinli kayınvalideli, özge de mutfağa gitti ..esra da misafirlerden olan bir gelin olsun..esra dediki, özge den için kanım ısındı iyi birine benziyor dedi, esranın kayınvalideside, elin iyisi olmaz dedi...siz bu konuşmadan ne anlarsınız...?

esra nın k.validesi esra'ya sende dahil hiçbir gelin iyi olamaz çünkü öz kızımız değilsiniz demek istemiş.

elin iyisi olmaz ama kendi kızları melek olur

:KK14:kaynana gelinini beğenmiyor mu napıyor ben anlamadım

esra nın k.validesi esra'ya sende dahil hiçbir gelin iyi olamaz çünkü öz kızımız değilsiniz demek istemiş.

elin iyisi olmaz ama kendi kızları melek olur

kendi kızları ile geçinemeyip birde geline laf atanlar ...:)

kendi kızları ile geçinemeyip birde geline laf atanlar ...:)

yani k.valide gelinini el olarak görüp laf vuruyosa e be şaşkın sende o gelin için elsin o zaman sende iyi değilsin derler adama

ama bizim eskilerde bi sorun var bence hem elin iyisi olmaz demişler hem de akraba akrepten beter demişler bu ne çelişki ya hu :KK53:

Ben olsam, bu sözün doğruluğunu iliklerime kadar hissediyorum derdim :D Sonuçta evlendiği insan ve onun ailesi de Esra için el adamı ve onun ailesi.

Back
X