Daha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda miKişiliğe kişilikten anlayan bakar. Kalanı oturduğun koltuğa bakar. Sağlıkçıyım ama doktor değilim. Sırf doktor diye beş para etmeyen adamlara edilen hürmetleri görseniz kusardınız. Üzülerek söylüyorum ki herşey diyemem ama çok şey koltuktur. İmkanınız varsa daha iyi bir koltuk edinin
E şimdi sen o zaman kuzenine o... da yapsa gibi bir yakıştırma yapmış oluyorsunDaha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda mi
İyi yerlerde olan makamı yüksek olan o... bile yapsa neden goze batmiyor?. İnsanlar neden makamına göre davranıyor ?. Her şey ne okuduğuna Nerede okuduguna ne işi yaptığına mi bağlı ? . Yardım edin lütfen böyle insanlara nasıl davranmak gerekiyor . Ya da senin çevren mi adam değil diyosunuz yoksa evet kimse kişiliğe bakmaz oturdugun makamin önemli mi diyosunuz . Artık kalp kırma derecesine geliyorum lütfen yardım edin
Daha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda mi
Yargilamiyorum ben sadece iyi yerlerde olan insanlar ne yapsa göze hoş geliyo demek istiyorum yanlış anlasildiysam Özür dilerimİnsanları hangi kriterlere göre yargılıyorsunuz merak ettim. Neye göre o.. olunuyor?
Daha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda mi
Yanlış anlasilmayim giriş olarak yazdım ben onu daha sonra örnek verdim ona demiyorum laf her yöne çekiliyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?