ınsanları dolandırıyorum :(

Böyle bir durumda sizin şikayetçi olmanız ihbar etmeniz gerekiyor
Rezzak olan Allah herkesin rızkını hazırlamış zaten mecburen burdayım diye birşey olamaz bir çok iş var gidip başka iş bulabilirsiniz hayırsız Bi iş yapmak yerine bir çok alternatif var.
Devletin neredeyse tüm kurumları lise mezunlarını dahi sınavsız alıyor başvurabilirsiniz. İş yok mecburum bana göre bahane.
Kendi çıkarları için haksızlığa göz yuman hiç kimseye saygı duymuyorum! :KK12:

Nasıl bir iş ben hiç bir şey anlamadım napıyorsunuz siz
devletın ısletmeler ıcın verdıgı destek ve tesvık kredılerı ıcın yardımcı olmaya calısıyoruz bu danısmanlık karsısında belırlı bır ucret ıstıyoruz surecler boyle ıslemekte.. ısletmelere kobı kredısı saglıyoruz yanı daha acık olarak.

Çok zor bi durun ya artık nereye kime güveneceğiz bilinmiyor :(

Devlet desteklerinin hiçbiri danışman-aracı vs firma ile verilmez. Biz sizinki gibi firmalara çantacı diyoruz, son zamanlarda iyice çoğaldılar. Destek, hibe, kredi veren kamu kurumları web sayfalarına bunlara inanmayın diye duyurular koymaktan bıktı. Ayrılıp başka iş bulmanızı tavsiye ederim.

Çalıştığınız yerin vergi levhası olabilir, zaten sorsalar biz dolandırıcı değiliz danışmanlık hizmeti veriyoruz derler. Ama basbayağı dolandırıcılık yapıyorlar. Keşke insanlar kanmasa.

Şirketler Kosgeb, Dış Ticaret Müsteşarlığı, İhracatı Geliştirme Merkezlerinden ya da Avrupa Birliği hibe kredi alacaksa zaten önce direkt bu merkezlere başvuruyu kendisi yapıyor. Başvuru kabul edilirse harcamasını yapıyor. Daha sonra da harcama faturasını ibraz ederek % kaç oranında destek verilecekse o kadarı belli periyotlarda başvuran şirket hesabına aktarılıyor. Bu kurumların bedava verdikleri başvuru evraklarını siz para ile satıyorsunuz. Kurumsal şirketler bu tür işlemleri kendi bünyesinde ve kendi personeli ile takip eder aracı kurumlara güvenip teslim etmez ki çok haklılar. Sizin muhatap olduğunuz insanlarsa güç bela herhangi bir organize sanayi sitesinde bir dükkan tutup 2 makine atabilmiş, canını dişine takıp çoluk çombalak gece gündüz çalışıp didinip karnını doyurmaya çalışan mikro diye tabir edilen ama bana göre gariban esnaf kesim... Kazandıkları para haram, dolayısıyla size de bu haram paradan maaş ödeniyor. Asla tercih etmezdim böyle bir iş yapmayı ne pahasına olursa olsun. Allah'tan tez zamanda hayırlı bir rızık kapısı açmasını temenni ediyorum sizin için. Size verebileceği hukuki ya da yasal zararlara dair bir fikrim yok. Ama işin içeriği anlattığım gibi. Eski şirketimde bu devlet destekleri işlerini takip ettiğim için biliyorum. Ve bu kurumlara çok sık gidip geldiğim için mağdur olana bir çok insan tanıdım orada. Başvurunuzu yaptık paranız 3-6 ay sonra ödenecek demişler adamlara. Sormaya gelmiş süre bitiminde ne başvuru var ne kayıtt... Mağduriyetler diz boyu.... Vebal almayın derim nacizane...

ben de ınternette aynı sızın dedıgınız gıbı bırcok kosgeb uyarısı okudum zaten onları okuduktan sonra dank ettı bazı seyler. adamlar da o kadar ınanmak ıstıyorlar kı cunku bırcok yerden magdur edılmısler ve duze cıkmak ıstıyorlar bır suru borcu var bır cogunun.. yaptıgımız ıs danısmanlık adı altında kandırmak yanı.. bugun bır adam referans ıstedı, vermedı bızımkıler.. cok cakallar cook..... gordukce mıdem bulanıyor.....

ben de ınternette aynı sızın dedıgınız gıbı bırcok kosgeb uyarısı okudum zaten onları okuduktan sonra dank ettı bazı seyler. adamlar da o kadar ınanmak ıstıyorlar kı cunku bırcok yerden magdur edılmısler ve duze cıkmak ıstıyorlar bır suru borcu var bır cogunun.. yaptıgımız ıs danısmanlık adı altında kandırmak yanı.. bugun bır adam referans ıstedı, vermedı bızımkıler.. cok cakallar cook..... gordukce mıdem bulanıyor.....
Ee sonuç? Burda o kadar insan yazmış fikrini.
Ama siZin hiç evet başka İş bbakacağım gibi.bir yorumunuza denk gelmedim.
O zaman şikayet etmeye de hakkınız yok bence.

maaşınızı bile nasıl alacaksınız onu düşündüm bir an
dolandırıcığıyla çalışmamalısın

Pardon da resmen insanları dolandirdiginizi itiraf ediyorsunuz. Sizi bilişim suçlarına bildirip yer tespitiyle o bulundugunuz dolandırıcılık teşkilatını bildirmek vatandaşlık görevi. Siz borcunu zu ödeyin diye zavallı insanlara bu rezillik yapılamaz bilginize

bozuldu zaten ınan. borclarımı kapıyım cıkcam.

Bakın bu konuyu ilk okuduğumda da geçenlerde okuduğum bir hikaye aklıma gelmişti, siz şimdi bunu yazınca gene geldi. Yanlış anlamaya müsait olduğu için ilk geldiğinde anlatmamıştım ama şimdi size anlatıp sormak istiyorum.

Geçenlerde 9gag denen komikli sitede bir eskort arkadaş kendi hayat hikayesini paylaşmış. Hayatına giren yanlış bir kişi tarafından borç batağına sürüklenip evsiz kalma durumuna gelmiş ve eskortlukla hayatının bu noktasında tanışmış. Bundan sonra bir sürü eskortlukla ilgili bilgi verip sonunu borcum bitene ve bir ev alana kadar sadece bu işi yapacağım şeklinde bitirmiş. Altta yorumlarda neler söylendiğini tahmin edersiniz. Peki siz bu kıza ne derdiniz?

Back
X