Insanlari kolay taniyabildigimi soyleyebilirim aslinda bunda en buyuk yardimcim
kisiyi gozlemleme yetimdir..şutarafagitti
tadlıcım nasıl gözlemliyorsun. bana anlat şunu lütfen.
ya gerçekten tanıyamıyorum.
çok mu safım nedir.
Canim karakterden ileri gelen biseydir bu ben ilk tanidigim kisiye karartiya guvenem once bi olcerim tartarim, konusurum bu surece kadar zaten kisi hakkinda az cok fikir olusur kafamda adimimi da ona gore atarim dedigim gibi sanirim karakter meselesi kimi insan cok cabuk guvenir ileri asamada yapacaklari ilk etapta yaparlar kimileri de temkinlidir kisiyi tanidikca adimlarini ona gore atarlar...alkisalkisalkis
benım bır arkadaşım vardı 10 yıllık canım cıgerım kardeşımdi. her derdımı anlatırdım, o da anlatırdı. bır gun benı eşıme sıkayet ederken buldum onu. bır kaç kere daha aynı şeyı ortamlarda yaptı. şaşırdım. sordum bana o kadar dolmuş kı; hayatımda kımseyı senı alttan aldıgım kadar almadım dedı. ve bır daha sesımı bıle duyamadı. bıttı. bır kardeştık sanıyordum, demek o sadece bana he he demış ve içten içe bana kın beslemış. hala göruşmemızın sebebı ona kızgın olmam degıl. benım onun gıbı bana goy goy yapan çok sahte ınsanlar var etrafımda, onu özel sanmıştım.ben gercek bır dost sanıyordum onu.benı eleştıren hatalı yanlarımı duzelten, onun dertlerını çözdugum bir işe yarayan kardeşlıgımız var sanıyordum. konuşmaya gerek yok. bıttı gıttı.
aynı şeyi yaşadım. en yakın arkadaşın bana yaptığı kazığı
.bitiyor elbette. ama geriye kalan.
çok büyük bir acı.
ne güzel.benim ilk hislerim genelde doğru çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?